120

до 133

преди 1 година

има линк как теглят танк на буксир на красная площад

119

хаха

преди 1 година

НЯКОЙ ДА ДАДЕ ЛИНК ДА ВИДИМ КАК СА ПЛЕНИЛИ ЛЕОПАРДА РУСНАЦИТЕ.

118

Turkiye

преди 1 година

Байрактарите помогнаха когато трябваше. Сега с тея ирански кошници Украйна ли ще превземеш. Путин иска да купува дрони, ама няма кой да му продаде освен иран. Та за това са най-добрите. Кат няма риба и рака е риба. Но как да го обясня на тебе като си копанарин

117

Turkiye

преди 1 година

нали така бан тус тан ец, иранските дрони са най=добрите. Всички се редят на опашка да си купят ирански дрони. Ананъ сикеим оруспучоджук

116

Хахахх.

преди 1 година

Чи как тъй? Амчи защо другите дронове от вчерашната атака взривиха аеродрома в Ейск и нефтобаза на Роснефт, а в Брянска област взривиха сграда-център на ФСБ, а у Крим всички свалени? Хахаха. Там в Крим не гърмяха ли до небето авиобазите Саки и Балбек с десетки самолети и хеликоптери за които руското командване обяви че гръмнали заради топлото време и неправилно съхранение? Хахаха. А какво с руския антирекорд при Угледар, че цял свят се смее, а руските военкори плачат? Хахаха.

115

хаха

преди 1 година

До Изненададай линк да видим къде са го пленили

114

АнонимеН

преди 1 година

А ДАНО Е ИСТИНА!!! СЧИТАНО ОТ 1 МАРТ 2023-ТА КОНТРА ОФАНЗИВАНА НА УКРАЙНА ЗАПОЧНА И ЩЕ СТАВА ВСЕ ПО ЗЛЕ ЗА ПУТИНОКОМУНИСТИТЕ В УКРАЙНА С ВСЯКА СЕДМИЦА СЧИТАНО ОТ СЕГА!

113

Turkiye

преди 1 година

Извинявай , ама да сравняваш една НАТО Армия като Турция с Иранските мюфтии, показва колко си заблуден. Ти пишеш просто нещо да има. А възоснова на какви данни твърдиш, че иранските дрони са по-добри? Поредния Zадник, ясно разбирам те. Про-руски, следователно Иран дава оръжие на русия и са по-добри от турските, които дава на Украйна. Умника мамин

112

Анонимен

преди 1 година

До Някой ми като сте отворени сега според Мосад сте 157000 по-малко,а щом ревете за танкове и самолети при положение ,че украинците имаха около 2000 и още 400 им дадоха ти си смятай километрите,ама щом е така и трябва значи и армия ще трябва ,а тя от къде?

111

Анонимен

преди 1 година

До 110 И защо си мислиш,че са украинско производство.Най-вероято,ако са завода да отиде във въздуха,а с тия дронове е ама бала и руснаците си ги свалят без проблем.Ама се връща всичко,пък и в Крим военни цели са обект на тая атака,ако е така добре,ако не е На Банкова да си затварят прозорците да не влезе някоя ракета.

110

до Космонавт

преди 1 година

Дано да си прав за Англия. Но онази събирачка на 9-те в Полша ме кара да се съмнявам за верността на данните ти за България.

109

Космонавт

преди 1 година

До 121 Само да добавя, ние българите не сме предвидени за умирачка, война няма да видим. Данъка ни е около 5% (ще го постигнем само с лудите които се нахакаха с фъшкините на СЗО) което е нищо работа, за сравнение - в Англия трябва да изтребят около 85% от населението си.

108

Анонимен

преди 1 година

До 122 - Не са по-добри. Са стотици пъти по-евтини. За цебата на 5 турски, ще покриеш небето над Украйна ...

107

Анонимен

преди 1 година

Иранските дронове хем са по-евтини, хем са по-добри от турските.

106

108 до Космонавт

преди 1 година

Аз съм спокоен, даже ми е забавно. Други са нервни и екзалтирани, чак не знаят какво пишат. Пък ако ние започнем да се прегрупираме, работата няма да е добре. Защото означава, че ще съм на някакви позиции, вероятно заедно с теб и вероятно в редиците на "доброволците", заместващи безследно изчезналите укри.

105

Изненада

преди 1 година

Полски екипаж пленен заедно с леопарда си. :-)

104

Хаирлия да е!

преди 1 година

Първият леопард падна в руското сафари.

103

Анонимен

преди 1 година

Обективните данни от новините по свободните медии днес - освен редовните 700-800 души, НАТО е загубило и 20-тина дрона над Русия. Без въздушното нападение да постигне нищо. Но явно за тролеите на Посолството самото навлизане на нещо летящо от Украйна над Русия, вече е велика победа. Няма лошо, с такива победи Украйна, а целия Запад ги очаква много светло бъдеще:)))

102

Малко за политика

преди 1 година

Догодина на 24.02 ще отбелязваме две години от началото на войната в Украйна и двадесети пакет санкции срещу Русия. Тогава може би Урсула. Барозу, Шолц, Макрон и т.н. може да се позамислят дали си струва вече да се преговаря за мир. А Зеленски пак ще приказва това, което се очаква от него.

101

Анонимен

преди 1 година

До 114 По руската телевизия ли го е казал?