16

Анонимен

преди 1 година

тука ушевите ще изреват, че няма как да прибират пари за супа

15

хартиеното пшлашило

преди 1 година

не ща пък, аз искам да си се редя по опашки в кат

14

до Ончо

преди 1 година

объркал си 1 буква в името си, вместо "н" тряа да е "в ' , грешка в натискането на бутона предполагам

13

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

"ПЕРФЕКТЕН" закон, браво. Не забравяйте да въведете книжки и за велосипедите, ролерите, скейтборда и пр. Защо само шофьорите ще ги цакате, другите също имат пари. ХАХАХАХА Наистина скоро ще стане някоя ЕВРОПЕЙСКА революция. Не ти трябват оръжия и взривове. Като се съберат няколко милиона и ще изметат с голи ръце. Дори може да ги окичат на някой стълб управляващите "УМНИЦИ".

12

до 9

преди 1 година

жертвите са за тва че карате като такива квито сте. Никаква ифраструктура не ти е виновна, кат не е хубав пътя караш бавно, ако си нормален човек и ти е жив инстинкта за самосъхранение. Инак при Сб. Петър, кво ще кажеш - ами инфраструктурата, за тва съм тука. не че съм аз виновен

11

Анонимен

преди 1 година

Тотален контрол следващата стъпка ще е чипиране на оФцете.

10

Ончо

преди 1 година

Германците го вкараха този закон. Колко десетилетия се изминаха от 45 г. до сега, и нациста си остава нацист. Модерен концлагер и правене на пари, нищо друго.

9

неее

преди 1 година

ние сме за хартии, не щем "Мадуровите" книжки, както казват зомбираните

8

Анонимен

преди 1 година

По-добре НЕ! После ще поискат и еднакви регистрационни табели на автомобилите да имаме. Това няма да реши проблемите по пътищата. Жертвите са предимно заради инфраструктурата. Пример - ако има повече ленти в едната посока то няма да има неправилно изпреварване. Ако колоездачите си карат по велоалеи то те няма да се бутат между колите на пътя където поначало не им е мястото. Неправилно паркиране - да направят паркинги за да има къде да се паркира и т.н.

7

Така е ..

преди 1 година

ЕС не спряха с глупостите. От какъв зор ? Всичко друго е ОК , само шофьорските книжки им пречат.То не бяха светещи фарове , електрички, сега и електронни книжки. Една хакерска атака и сме без книжки.Не бива да ни се отнема нещо , което сме постигнали през живото си. Когато САЩ ги въведат , тогава и ние.

6

NoirFire

преди 1 година

То между другото не знам как е сега положението у нас с корупция в издаването на книжки, преди 10 години бе брутално мой познат дайаджия уреждаше по 20-30 книжки седмично и за всички тях получаваше подкупи, не ги разбрах тези хора защо плащат за книжка, да се стане шофьор не е толкова трудно лесно си взех книжката от първия път без да чета закон за движение и листовки, сигурно някоя блондинка дето 10 пъти я късат на листовки :)

5

Мумюн

преди 1 година

Асан дето не знае български,камо ли да чете и пише как ще вземе книжка тогаз!?

4

Анонимен

преди 1 година

ЕК да апват бръмбари скакалци червей

3

Анонимен

преди 1 година

Някой да от родата на Урсула да не би да има софтуерна компания?

2

Ама разбира се

преди 1 година

решиха всички проблеми!!!

1

Анонимен

преди 1 година

Бутат ни към дигиталния концлагер. Няма да стане, марионетки!