12

Анонимен

преди 1 година

Дайте на Киро да управлява, като се провали втори път сам ще си избяга в Канада!

11

Анонимен

преди 1 година

Тия са като в комунизма- заклинания за вярност, някакви жалки ценности, послушание, абе точно както си беше! Хората дето помнят нещо от комунизма им се поовръща от това! Ще излъжат младите хора най- вече, дето са с големите очаквания.

10

Анонимен

преди 1 година

Браво! Пълта победа и масова мобилизация! Поне 50000 европеидни про'с'така трябва да бъдат пратени на фронта да се борят за идеите за които гласуват!

9

Анонимен

преди 1 година

Е как да няма уж дясна партия се коалира с център която рязко клони на ляво, моля разяснете кой командва и каква ще е политиката?

8

Майора

преди 1 година

Блажени вярващите! Аз не виждам кой разумен човек ще глаува за хора тотално провалили се в управлението и довели страната до фалит , тройно по високи цени на газ и всичко останало , двуцифрена и най висока инфлация в ЕС, неизгодни сделки , афери след афери , приети решения за закриване ТЕЦ , доноси срещустраната и в интерес на олигарсите които ги подкрепят, срещи по джипките и телефонни разговори , прикриване на тия по "Магнитски" и прочие! Жалко е да се гласува за шарлатани и мошеници не по мое

7

хаха

преди 1 година

бе моме , ваще партии са създадени задкулисно , от тук натам кво да говорим :)

6

Loyko

преди 1 година

Тази мома и тя се ориентирала да заложи на простотията на българина.Фалшив ентусиазъм също върши работа.Не е важно дали ти си вярваш,важното е другите да ти вярват.Избираме хора за които нищо не знаем,но ни омайват със сладки приказки. Балъци дал Бог в България.Хубаво е виждаме това което ще ни влезе,а не след това да подскачаме и пъшкаме...

5

Ужас

преди 1 година

Иван костов ликвидира бьлгария тия имат вероятно за задача да доунищожьт и сьсипят каквото е останало - все пак са негови ученици

4

Анонимен

преди 1 година

Шарлатанска работа! С големите наколенки ще обслужат стопанина! След тия трева няма да никне! Ще затворят АЕЦ и ТЕЦ и ще сключат ужасни сделки за държавата, като се прикриват с кухи фрази и политкоректност. Ми не са ок тези типове!

3

карачанаков

преди 1 година

,,От коалицията ПП-ДБ вярват, че ще успеят да вкарат над 120 народни представители в следващия парламент.,,Ти да видиш много вярващи тез въ,лъжат наляво и надясно и сами си вярват.И Киро вярваше че не е канадски гражданин ама съда друго рече.

2

Анонимен

преди 1 година

Шарлатаните са завършени лъжци и крадци досущ като шайката.

1

Анонимен

преди 1 година

Фалшиви слуги политически позор и да отиват в Украйна тука са ненужни