237

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ без платените и корпоративния вода няма и 15% да хванат.

236

Случаен минувач

преди 1 година

Мога дълго да споря с тебе, но трябва да ставам от лаптопа, налага се да свърша конкретна работа. Но довечера ще се включа в дискусията.

235

6666

преди 1 година

До ОчевидноВъзраждане са руски патриоти. Изборите са за български парламент.

234

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 1 година

ПАК СЕ ОТНАСЯТЕ С НАРОДА КАТО С ГЪБА (ДЪРЖИТЕ ГО НА ТЪМНО И ГО ХРАНИТЕ С ФИКАЛИИ КАТО ИНФОРМАЦИЯ) НА ВСИЧКИ Е ЯСНО - НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ НЕ СЕ ИЗБИРА ОТ НАРОДА - НЕГОВИЯ СЪСТАВ СЕ РАЗПИСВА НА УЛ. СЕКВОЯ В КВ. БОЯНА КАТО СЕ СЪГЛАСУВА С "КОЗЯК", "ДРАГАН ЦАНКОВ", "МОСКОВСКА", "ВАСИЛ ЛЕВСКИ", "РАКОВСКИ" И ДРУГИ ПОСОЛСТВА. ТАКА Е ОТ 30 ГОДИНИ ЗА ЖАЛОСТ НА НАРОДА БЪЛГАРСКИ.

233

До Случаен минувач

преди 1 година

Радев нарече ПП шарлатани, защото е руски агент, а К.Петков не иска да обслужва руски интереси! Сигурно падаш от Марс. При управлението на ПП бяха изгонени 70 руски дипломата от България- ето това беше главната причина. А зад действията на Радев стои Русия. Служебното правителство е също проруско, отрязаха ни от Еврозоната, правосъдието ни е от соца, главният прокурор прикрива корупцията... Избирай Герб, ако искаш това да е бъдещето на страната!

232

Случаен минувач

преди 1 година

265, не някой да ме нарече, а президентът да ме нарече! Президентът не е "някой"! Той ги наложи в политиката, той ги познава най-добре! Има си причина, и то сериозна, за да се отдръпне от тях!

231

Анонимен

преди 1 година

Няма значение колко хора ще отидат да гласуват,всичко е преброено... Такъв фурор 121+депутати никой повече няма да постигне.

230

Анонимен

преди 1 година

Санкциите по Магнитски са като онези игри, при които се съединяват номерирани точки и се получава картинка.При първата вълна американците санкционираха Черепа с мотива, че е корумпирал хора на висши държавни длъжности, конкретно бивш глава на изпълнителната власт, който все още бил лидер на политическа партия.При втория транш санкционираха куриера, пренасял пари с произход от организираната престъпност до обекта на корумпиране.Герберските тро лове никога не са били the brightest, но едва ли и сред тях има някой, който не се досеща кои ще бъдат следващите санкционирани: ОБЕКТЪТ НА К

229

Анонимен

преди 1 година

Киро си плаща за фалш социология, за да може като загуби да каже, че вота е фалшифициран.

228

Анонимен

преди 1 година

До Случаен минувач Ако тебе те нарече някой еди как си, означава ли, че си такъв. И колко още трябва да те оправляват крадци, за да ти дойде акъла в главата. Хайде малко повече разум.

227

Анонимен

преди 1 година

Има КАК! Гласувайте масово за ППДБ за да има правиелство! Ако ли не, не се оплаквайте, че няма.

226

Анонимен

преди 1 година

БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ЛИЧНИТЕ ПРИСТРАСТИЯ И АМАТЬОРСКИТЕ АГЕНЦИИ НА 02.04.2023 ГЛАСУВАЙТЕ МАСОВО ЗА ДА ОТСТРАНИМ АНСАМБЪЛА ШАЙКАДЖИИ ГЕРБ-СДС,ДПС и ВЕЗРОДИТЕЛИТЕ ОТ ПОЛИТИЧЕСКИЯТ ЖИВОТ НА БЪЛГАРИЯ. ПРЕПОРЪЧВАМ ДА ГЛАСУВАТЕ С ПРЕФЕРЕНЦИЯ ПОСЛЕДНИЯТ ОТ ЛИСТАТА,А НЕ С ВОДАЧИТЕ, ЗА ДА ПРЕМАХНЕМ ИМПОТЕНТИТЕ ОТ НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ!!...

225

Анонимен

преди 1 година

Има ли значение кой ще спечели, правителство отново няма да има, знаейки този резултат не виждам смисъл да гласувам. Докато ги има ББ от ГЕРП и Кироленчо с Кокороко от ПП не виждам светлина в тунела

224

Случаен минувач

преди 1 година

До Най сигурния начин 260Аз се притеснявам да не се пръкне коалиция Герб - Възраждане. Герб имат опит с националисти, дълго време управляваха с Атака, после пък с Валери Симеонов... Даже през 2014 Сидеров беше "златен пръст", каквото трябваше да се приеме, той трябваше да го одобри. Такава колиция вече ще ни дойде в повече...

223

Най-сигурния начин

преди 1 година

ГЕРБ да изчезнат от политическата сцена е след тези избори да направят правителство заедно с промянаджиите и да одобрят мобилизация на българите за война в Украйна.

222

Очевидно

преди 1 година

този път Възраждане обра вота на "патриотите", а всички други патриотични партийки залязоха.

221

Случаен минувач

преди 1 година

Проблемът е в неумния ни народ, който ще пусне бюлетина за ПеПетата. Какъв мазохист трябва да си, за да искаш да те управляват открити американски агенти и шарлатани! След като Радев директно ги нарече такива, трябваше да изчезнат! Подкрепата им да падне под 4%! А сега става така, че пак няма да има правителство! Хаосът продължава!

220

Интересното е

преди 1 година

че тоя път третия мандат отива при ДПС - БСП се провалиха и са последна партия, която прескача бариерата за парламент. Какво се случва, нали уж президента е техен? Той буквално ги изчегърта. За следващите избори дали въобще ще вленат в парламента се пита.

219

анонимен

преди 1 година

На тази ли "статистика" да вярвам, или на празния си джоб, благодарение на ПП е ДБ!!?!

218

>>>

преди 1 година

Голяма изненада ще има за всички евроатлантици...неприятна