82

Анонимен

преди 1 година

До 95 - Не, ти ся, не ... не разбираш. Тя Таня, е некво надъхано порче, дето иска,да се пкаже пред селския мегдан, ква е велика и над нещата ... Освен това, защото никой не я харесва, е готова да прави какво ли не, само и само да привлече малко вниание.

81

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 97. Казах много - тоест хиляди. Дори десетки хиляди. Звучи жестоко, но населението е напълно изперкало и станало животинско.

80

Анонимен

преди 1 година

До Таня - И ти твърди, каквото си искаш, откачена буфча, смотана.

79

Анонимен

преди 1 година

До Таня. Мен пазаря не ме вълнува изобщо. Мен ме вълнува човечеството и живота.

78

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 92 - Ами аз провесих един за връта, като друг го млатеше и 4 месеца н и оставиха намира. Ама пак се почна и после дойоха с полицията. Ако знаех, че като почна да стрелям, ще се оправи, щях да почна, честно ти казвам.

77

Анонимен

преди 1 година

До Таня до Чужденец. Английският език си е чужд език както и да се извъртате като настъпени. Не чужд език е руският който си го разбираме и без да го изучаваме специално.

76

Анонимен

преди 1 година

До Таня до Чужденец "Аз никъде не твърдя, че английският не е най-разпространен. Твърдя, че вече не се смята за чужд език." - И аз твърдя, че небето е розово, ама си падам далтонист ...

75

Анонимен

преди 1 година

Те на хинду (или както е там) прикават тея, дето ме обеждават, че компщтъра ми има вируси ...

74

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 88. Е то развитието не може да започне от тая точка. Първо си требе много народ да висне високо на дърветата и чак тогава.

73

Гиб Мелсън

преди 1 година

Руски и английски са добра комбинация. Може да се разбереш с всички в Европа. Който не знае английски, знае руски и обратното. Това е ако не разчиташ само на езика и имаш и други умения и квалификации. А ако ще разчиташ само на езика и ще работиш като преводач, колкото по-малко хора владеят този език, толкова по-добре, примерно китайски или японски или корейски или някой скандинавски.

72

Учете скандинавски

преди 1 година

езици! А този на снимката от новите скандинавци ли е? С такива като него ли ще общуваме, ако научим датски, шведски, норвежки или фински? Щото той може и не знае езика на държавата, която го храни и да иска да говорим с него на майчиния му език.

71

Анонимен

преди 1 година

До Таня до 79. Имате въшки.

70

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 80. По принцип смятам, че не трябва да ходим никъде, а да си развиваче собствената държава, но както кажете.

69

Чужденец

преди 1 година

До Таня: Глупости! В Холадния всички холандци знаят английски много добре; в Гемнания също е масов език, а в скандинавските страни, особено в Норвегия някои даже го предпочитат пред родния си. English rules the world, а и е най-лесен.

68

Анонимен

преди 1 година

До до 73 - Ако си до там, че да правиш международни сделки, ще се намери кой да превежда ...

67

Анонимен

преди 1 година

До до 73. Английския език не е точно "господство на запада". Просто общ език на който си плещите глупости да се разбирате.

66

Анонимен

преди 1 година

"Не се брои като чужд. В днешно време трябва минимум още поне един език. Немски, нидерландски или някой скандинавски." - Dum taeve ... И ако не отидеш в "Нидерландия" или в "някоя скандинавска", кво правиш с тея езици? Всичките говорят английки, а датчаните направо чуруликат на него.

65

Анонимен

преди 1 година

До Реалист. На никой не му трябват "кадри". Няма работа. 99% от обявите за работа са фалшиви за да им излезне рева, че няма "кадри" и да ни натякват, че сме мързеливи и за нищо не ставаме.

64

Анонимен

преди 1 година

Най-добрите заплати се взимат с английски, но не в колцентрове. Ставате политик примерно ДБ, ПП, ГЕРБ и прочие, а английският ви трябва, за да получавате инструкции от едно посолство. Питайте напр. Христо Иванов, той знае как стават тия работи, което май само избирателите на ДБ (а вероятно и на ПП) не знаят или по-скоро не искат да знаят.

63

Анонимен

преди 1 година

Най-ме напушва на смях когато двама българе важно важно си говорят на чуждестранен диалект и се правят на важни