22

Александър Дунчев

преди 1 година

Альоууу...Кирчооо...Аз не искам да застана назад като его, а искам да застана зад ПАРАПЕТЪТ...има разлика нали!!??Друго си е да те боцка мустакът и...

21

Анонимен

преди 1 година

Най-продЪнената коалиция,ако включите и ГЕРБ и ДъПъСъ,кака Кори,щоту всичките сте подвластни на феята от Козяк,цена няма да имате .Докарахте ни до там продажници,да няма за кой да гласуваме.

20

ДИСЛЕКСИЯ..

преди 1 година

д-р ох боли.... няма грешна диагноза

19

Анонимен

преди 1 година

Шарлаятани + Костовици съсипаха България.

18

Онуфрий

преди 1 година

Кирг Т.&Ко вече таковаха лелята на енергетиката ни, сега шъ "оправят" здравеопазването, образованието и съд. система!!! Малиии....

17

Кокорчовата коалиция

преди 1 година

с ЛОГО.......ДаГОдухат бедните....а също така и учителките със скъсаните чорапогащници...очакваме, че останалите хора ще ни подкрепят...

16

NoirFire

преди 1 година

Освен хората симпатизанти на СДС с десни възгледи, обира отрицателния вот на Бойко, а той е огремен, печели с разлика.

15

ха-ха-хи...

преди 1 година

Гном изправи се и изцвили и отрони със сетни сили:..."Имаме очакване, че хората ще ни подкрепят"....ха-ха-хаа...ГНОМЕЕЕЕ ...очаквай неочакваното !!!

14

карачанаков

преди 1 година

Не ме карай да се смея бе ДъБеецо "Хора с голям опит, които слагат каузата на първо място, показват, че сме отбор", каза още Атанас Атанасов.И къв отбор сте бе Ачо ЛЪЖЦИ,КРАДЦИ,ВОДОЛАЗИ ,ГНОМОВЕ, БАДЖАНАЦИ и дами с мустаци, а да не забравя и ПРОСТО НАСКО и оня махмурлията дето все има доказателства за престъпления и все обещава да ги каже ама другия път.

13

Анонимен

преди 1 година

Лена и Петков ще управляват от GOOGLE.

12

Фен на Киро

преди 1 година

Аз очаквам от ПП мобилизация на поне 50000 евроатлантика.

11

Анонимен

преди 1 година

Кириле, и хасан хора

10

ха-ха-хи...вЕЕЕрваме

преди 1 година

ДъБъткойни+ПП"Шарлатани"=Стани ти,за да седна аз.

9

Майора

преди 1 година

Какви уроци пт хора , тотално провалили се за 7 месеца управление и докарали страната до фалит , неизгодни сделки , афери след афери , неспазване законите и Конституцията, попълване на ошфорните сметки и прочие , доноси в интерес на олигарсите които ги подкрепят с цел да не влезнат в закона "Магнитски" , стещи в джипове и по телефони с тях! Това ли предлагате не по мое мнение шарлатани и мошеници, работещи срещу страната?

8

ПП+ДБ+ГЕРБ+СДС

преди 1 година

ще се борят за русофобския вот в страната..Това е добра новина..Русофобите са крайно количество без потенциал за растеж..Демек, ще се самоизядат помежду си

7

Оо, бат Киро

преди 1 година

Киро, двама безалкохолно и трима кафета. Знам, че ме разбра.

6

Почна ПиАр-а, ясна е

преди 1 година

работата. ПП-ДБ се бъдат представени като единствения изход от тежката икономическа ситуация. Служебно ще спечелят изборите, ще оплескат нещата още повече и на есен пак на избори. И така докато не ги порази мълния.

5

ПуДъйПуБъ :

преди 1 година

"Доказваме,че сме по зле и от толупа..."

4

Анонимен

преди 1 година

Кики, *** на едни уроци в неделя по български език, оправи този неграмотен чужд словоред, образовай се малко на български исторически теми, прочети Вазов, преди всичко, и нещата може малко да се пооправят с комуникацията!

3

NoirFire

преди 1 година

Еййй , еййй Кирето убавец, пак ще бъде премиер, нема друг кат него.