76

м0ч

преди 1 година

До 76 Да бе....."Моля някой да посочи поне едно нещо от САЩ което е за добро на Българския народ.".....Изкуство ( кино , музика , литература.....) , наука , технологии , машини и т.н. неща , които са оценени много по-високо от нивото на "добро" и се ползват от всички народи по целия свят но , тъй като искате да се посочи само едно , веднага го правя - щатски долар - много , ама много обичан и ценен особено от рубл...русофилите :). Нали !!

75

ПроСоТо

преди 1 година

това е рутинна процедура..За съжаление,Радев малко се е престарал..

74

Анонимен

преди 1 година

Отвратително гнусни животни са тая и семейството й, а Рундьо е предател.

73

м0ч

преди 1 година

Тези две неща през лятото на 2020 г. взривиха държавата и от тогава до днес , всеки божи ден продължават да подкопават и рушат всичко що оцеля или остана незасегнато .....Отвратен и погнусен съм !

72

Да бе

преди 1 година

Моля някой да посочи поне едно нещо от САЩ което е за добро на Българския народ.

71

Анонимен

преди 1 година

Заслуги за разлагане на остатъците от територията, с последващото утилизиране на населението в голяма война, за интересите на господарите?

70

Анонимен

преди 1 година

До КОНСТАНТИНОВ - И Русия същото правят, защото нямаме истински мъже в политиката, а само меки китки. Копейкин е същия само дето се е навел на Русия и Китай. Всеки се опитва да продаде държавата на някой си, никой реално не мисли за това как ние сами да се оправим. Последните такива хора бяха Левски, Ботев и сие.

69

Анонимен

преди 1 година

Тоя Т*апир вече се накенза да дава най-високи държавни отличия на убитаци. Прави ни бананова република по тоя начин.

68

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

РАЗБРА ЛИ НЯКОИ КАКВО ДОБРО СМЕ ВИДЯЛИ ОТ С.А.Щ.?МОЖЕ БИ ДОБРОТО Е ЧЕ НИ ИЗПОЛЗВАТ ЗА ВОЕНИ БАЗИ,КРАДЕНЕ НА БЪЛГАРСКОТО ЗЛАТО,ПЛАЩАНЕТО НА НЕСЪЩЕСТВУВАЩИ САМОЛЕТИ,ПОСЛУШНИ ПРАВИТЕЛСТАВА ОТ 32Г. НАСАМ.НЯМА СТРАНА КОЯТО ДА Е ДОВОЛНА ОТ "СЪТРУДНИЧЕСТВОТО" СЪС С.А.Щ.ПОЗОР ЗА РАДЕВ Е ТАЯ НАГРАДА.

67

Ха-ха-ха

преди 1 година

Какво стана, бе другари евроатлантици? Къде ви отиде опорката как Радев е руски агент? Опорката ви се гради само на някакви негови популистични изказвания, имащи за цел да излъжат и без това изперкалия народ, защото той много добре знае, че болшинството от хора са про руски настроени. Реалните му действия - ей ги на. И това и тези на правителството му, което се счупи да сключва неизгодни договори с всякакви задокеански корпорации. Хайде да видим какво ще измислите сега.

66

Анонимен

преди 1 година

Поздрави от "Вагнер" и Кадиров до Херо и всички български предатели, служещи на сащ ! Да спите спокойно и да сънувате Путин !

65

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Поредното "ЕВРОАТЛАНТИЧЕККО ЦЕЛУВАНЕ НА *****" Бил за Русия. Никой нито е за Русия, нито е за НАТО. Всеки е за пачката и кюлчетата. Припомнете се, че Темида има кърпа на очите и везни за злато в ръката? В другата е мечът за наказанията. Къде остават честността, справедливостта, мисленето за хората и пр. на които тя е символ? Само по атрибутите си личи в по - тежката паничка. Какво е правилното е без значение. Тя направо е автопортрет всички до един в нашите институции.

64

Анонимен

преди 1 година

Трябваше да я закичи с белезници и да я даде на прокуратурата за груба намеса във вътрешната ни политика и интригантстване.

63

Долу Мустафа

преди 1 година

Значи американските колонизатори влизат без виза в България, а българите ходят да се редят на опашки и да се молят! Много достойно и равнопоставено! Няма никакво равенство и демокрация - САЩ са колонизатор, и България е безправен васал, всичко останало е лъжа!

62

Анонимен

преди 1 година

Щели да искат някои импийчмънт на Радев . Да бе , друг път .Човекът си има американски гръб

61

Поредното унижение

преди 1 година

Поредното унижение за цяла България, да награждаваме посланика на държава, чиито граждани влизат без виза в България, а българите да ходят да пълзят и да се молят на същата тая мустаката Мусака, за да влязат в САЩ. Управляващите не се интересуват от това унижение, че и орден и дават на тая Мусака! Предатели!!!

60

Анонимен

преди 1 година

Когато сме били 500 години мачкани са ни управлявали такива със същата фамилия...

59

Анонимен

преди 1 година

Само да дойдат на 3-ти горе, ох дано

58

Смел Гибсов

преди 1 година

Яжте гипс и няма да имате нужда от пломби. ..аххаха

57

Анонимен

преди 1 година

Срам и позор, запасявайте се с оръжие от всякакъв тип