51

Българин Патриот

преди 1 година

Докато Съединените щати съществуват, по света винаги ще има войни, епидемии, смърт, болести и страдания. САЩ трябва да бъдат унищожени като сила, на тяхно място трябва да се създадат около 20 независими щата, а щатите Тексас, Ню Мексико, Аризона, Невада, Калифорния, Флорида трябва да бъдат прехвърлени на Мексико!

50

Свидетели на Вова

преди 1 година

Така е! Доказателства не ни трябват. В същото време, хилядите доказателства, че армията на нашия култов вожд Вова извършва ежедневно военни престъпления, са фейк нюз.

49

Анонимен

преди 1 година

Този миризлив плъх Путин,още не е избягал в Сев.Корея ... И най - простия милиционер в Русия е по нормален и интелигентен от този ***...Може би дуварът ,оли.гофрен Медведев, е пред него ...Е нема в цял свят такива ***.о.ти ..

48

Анонимен

преди 1 година

Този миризлив плъх Путин,още не е избягал в Сев.Корея ... И най - простия милиционер в Русия е по нормален и интелигентен от този ***...Може би дуварът ,оли.гофрен Медведев, е пред него ...

47

Анонимен

преди 1 година

От 3 месеца все чета от нашите пенсионери русофи, че Бахмут бил превзет, че укропитеците губили на всички фронтове, че за 3 дни пак ще са в Киев, и пак същата работа. *** и вкретенените пенсионери.

46

Анонимен

преди 1 година

За химикалите е вярно. Те направиха проба преди 2-3 седмици.

45

Анонимен

преди 1 година

Сащисаните зеленеят от яд. Хем губят на фронта в Украйна, хем не могат да контролират Китай.

44

Е,бравос

преди 1 година

Хайде сега пък токсични химикали? Какво стана с дивите гъски - атентатори? А генно модифицираните комари научиха ли се да различават руснак от украинец? Шизофренията руска, край няма!

43

да

преди 1 година

Г-н Путин, да си жив и здрав, бащице, само ти остана да пазиш християнството в западналия край на европа!

42

Ддд

преди 1 година

САЩ са най мръсните гнусни убиици .За 200 години съществуване колко държави унищожиха.

41

Землянин

преди 1 година

Да, да, САЩ също са подготвили една рота зелени човечета, които ще отидат да дразнят рушля ците и да ги пръскат със зелена боя, за да отмият червената.

40

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Химическата война в поромчена Франция е вече факт.Тук властвуват САЩ,а не Русия.Нито са Руснаците онези,които владеят Френската енергетика,а САЩ.Както Българската енергетика е под робовладелческият юмрук на турците!

39

Анонимен

преди 1 година

Рашка лъже народа си , лъже целият свят , лъже на поразия , а защо лъже, защото балонът на ВЕЛИЧИЕТО и издиша и така го поддържат още малко във въздуха .

38

Анонимен

преди 1 година

Укропитеците губят Бахмут. Пределно ясно е че на джумериканците им трябва провокация, защото само те губят от настоящата ситуация.

37

Анонимен

преди 1 година

Глупостите на Жужи не са интересни вече, даже и смешни не са.

36

Анонимен

преди 1 година

Досега всяко предупреждение за "готвена провокация", което русия е отправяла, е било претекст за да я направят те. И Хитлер така едно време - "тук потискат германците, ще нападаме". Късия кремлин и той - "тук потискат руснаците, ще нападаме". Преди него пак така за Чечня и Грузия. Все ги "потискат" горките *** и все "освобождават". Толкова нямат мозък, че дори не могат да измислят нещо ново, поне да не е толкова очеизвадно.

35

Анонимен

преди 1 година

Значи независимо, че не се сбъднаха предсказанията за Сирия, все пак химическо ще има, н.з. от кого ?

34

САЩ

преди 1 година

като взривиха газопроводите на приятелите си от Германия и ЕС защо да не взривят и нещо химическо на приятелите си в Украйна - нали и те са приятели да не се чувстват пренебрегнати. Ей така на майтап - между приятели.

33

Анонимен

преди 1 година

До 33 Ми научи се,че той не е длъжен да ти казва истината за намеренията си.

32

Анонимен

преди 1 година

Путин, говорещата глава.