140

дъждовна вода

преди 1 година

"Гняссажиите са тотално изперкали в мъките си за жалка пропаганда. Истински лидер, хахахахаха, вие сте умопомрачени повече от едновремешните комуннаги, ве шурощоидни оттреппки! Това меккотело на снимката ли е истински лидер? Дето единственото което е направил до сега е само да проси. И понеже той е марионетката на запада, му дават подаяния" ___________________________ Подаянията са на път да секнат. Днес NYT пише, че поддържащата Киев коалиция може да се разпадне, поради умората на американците.

139

X

преди 1 година

Силните страни са му като актьор, слабите - стотици хиляди майки е разплакал и деца погребал, играейки ролята си

138

ДСК Дойче Веуиките

преди 1 година

Глодомора в икономическия рай САЩ наречен "голямата депресия" е отразен в многобройни Холивудски филми а статистика за жертвите няма защото изобщо не е водена.....................по същото време с една хартиена банкнота от десет милиона Дойче марки можело да си купиш половинка хляб и дошъл оня с Мустачките и германските симуланти си изтеглили белите пари спестени за разгромни дни от анонимните швейцарски офшорки

137

Анонимен

преди 1 година

Гняссажиите са тотално изперкали в мъките си за жалка пропаганда. Истински лидер, хахахахаха, вие сте умопомрачени повече от едновремешните комуннаги, ве шурощоидни оттреппки! Това меккотело на снимката ли е истински лидер? Дето единственото което е направил до сега е само да проси. И понеже той е марионетката на запада, му дават подаяния. Циркаджии

136

Анонимен

преди 1 година

Не мога да го позная без дамски грим и стегнат кожен костюм с токчета.

135

Анонимен

преди 1 година

"От разочарование до истински лидер"-------------Лидер на какво? Този е в дъното на хранителната верига във войната. Поредният вашингтонски аватар.

134

До наблюдател

преди 1 година

"Зеленски е този който е добре дошъл в Лондон, Вашингтон, Париж, Берлин, Рим и останалият цивилизован свят." Абе наистина е добре дошъл, ама като слуга. Слуга на народа. И ще ти кажа точно на кой народ. На американския.

133

Троцки Аврам RED

преди 1 година

ТРИТЕ аврамически религии ЗАЕДНО в съюз ще режат главите на човечеството защото примерно Християните са Непослушни им изпращаш от оня Ислям с кръв и побой да ги превъзпита................................Червеното чудовище оплескано с кръв Лейб Бронщайн-Троцки чрез шантажиране и изнудване обещава вечно мировяне във висшия елитарен троен аврамически психочервен ку-ку-ригу

132

Анонимен

преди 1 година

Зиг Зеленски Джизъс! Спасителят на Райха! Добре, че предишния фюрер, Адолф Хитлер, не го е пратил в газовата камера.

131

Коментарор

преди 1 година

До Веселинъ 7112136860- Русия ли спечели войната? А Германия оплакваше ли се тогава че САЩ и Англия снабдяват руснаците с оръжия?

130

Укронацистите

преди 1 година

още шмъркат.

129

Лайната руски

преди 1 година

вече заспаха.

128

Анонимен

преди 1 година

Скоро ще офейка при баща си Дедо Байдън.А от Украйна нищо няма да остане.

127

Анонимен

преди 1 година

Вътрешно - Гражданска война между Русия-Украйна. .В тая война невинни няма,най виновни са тези които я подпалиха и хвърлят съчки.Това са думи на С.Станишев роден в Херсон.

126

Так Точна

преди 1 година

щЕ го запомни историята като комика сложил край на изкуствено създадената държава Украйна.Одавна да е приключил ако не наливаха масло в огъня тези отвън.

125

Анонимен

преди 1 година

Зелен наркоман,който принуждава насила да се бият хората.Ловят ги по улиците и насила ги водят на фронта.На танковете заваряват капаците да не бягат.Продаде си държавата за полигон,а народа за пушечно месо.Ако не е била войната са щели да го свалят заради корупция,а сега заради военното положение не могат.Затова са стреляли нарочно по Донбас и са предизвиквали руснаците.

124

ЧЕ е жив

преди 1 година

Полудял е вече и скоро ще влезе в лудницата.Когато се избира актьор за президент,правителството се превръща в театър.

123

Анонимен

преди 1 година

Евалата на Украйна. Най-бедната държава в Европа помля армията на рашисткиткия империализъм. Дали ви харесва или не Зеленски е все тая, на него се падна задачата да се справи с изкуфелия комплексар от Кремъл.

122

Анонимен

преди 1 година

Човека е свикнал да се движи по написания сценарий, какво е чудно. Баба ми казваше, този който говори много, работа не върши, знаещия и можещия човек си върши работата мълчаливо.

121

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Искам да знам защо евреите не са на страната на Русия,която ги освободи от Аушвиц през Втората Световна Война? Не почитат спасителите си ли или страдат от амнезия?