23

Кучета, сирени...

преди 1 година

До Истината...пейки поломЕни, всеки се е сврел зад бодлива тел. Туй ли ти е мокрия сън, милицаю?

22

Я СИ ЕПМ

преди 1 година

УРСУЛА БЕШЕ ПОРЪЧАЛА ПО 10 ДОЗИ НА ВСЕКИ ЕВРОПЕЕЦ. НАПРАВО С АБОКАТ ДА ХОДИМ ДА НИ ВЛИВАТ БЪРКОЧИТЕ. Я СИ Е П М!

21

Идея имам

преди 1 година

Набийте по 10 в задниците на всички, които искаха да НИ ПРИНУДЯТ да се бодем. Учудваш ли се защо хората нямат желание, а?

20

Анонимен

преди 1 година

Aшколсун! Машала!

19

ЦИРК КОВИД

преди 1 година

Айде, смятайте си - над пет милиона дози фалшиви ваксини, по 10 евро бройката - как е? Богата държава сме, а! А защо изобщо поръчаха ТРИНАДЕСЕТ МИЛИОНА ДОЗИ В НАЧАЛОТО!!! По две за всеки жив човек в България! При положение, че тогава изобщо не се поставяха на деца!

18

Истината

преди 1 година

Искам Бойко да дойде пак на власт и да върне КПП-та да видите тогава кон боб яде ли. Тогава нямаше престъпност, нямаше наркотици, катастрофите намаляха, трафика намаля, всичко беше супер, ама сърце има човека. Най-голямата грешка на Бойко беше, че се отказа от подхода си и КПП-тата и не затегна повече мерките а огоди на шепа врещящи жендъри

17

Мижав интерес,

преди 1 година

огромна част от българите се оказаха доста по-умни от западните бели мишки... И все още е мистерия защо продължават упорито да ги наричат "ваксини"?!?!?!? Време е Урсулю да влезе на топло доживот заедно с престъпните си съучастници от Биг-ФармаФията и дълбоката държава!

16

Да жовее Файзер

преди 1 година

Пресни ваксини трябва да има нон-стоп. Въпроса е, че вируса е безвъзвратно мутирал и трябват нови ваксини. Надявам се, че добрите хора от Файзер, вече са измутирали до дупка всичко и няма да има проблеми веднага да ни снабдят с пресни и нови ваксини за съответната нова/стара мутация или пък за един съвършено нов вирус!

15

Анонимен

преди 1 година

Koлkoтo и ga тpиeтe и блokиpaтe тoвa cи e koлocaлeн pekeт kъм aмepиkaнckaтa koмnaния и фaмилиятa нa Ypcyлa..

14

Анонимен

преди 1 година

То който се е излъгал и се е ваксинирал сега съжелява.

13

Анонимен

преди 1 година

Много добре казано браво, даже ако могат да бъдат отклонени, без да идват тук за държави, които ги желаят още по добре. Др се даряват или унищожават

12

Сата НАТО

преди 1 година

Кое му е ирационалното? Нали секи момент се очаква нов щам, който да ни помете? Наричаш Боко и Кантарджиев ирационални ли?

11

Анонимен

преди 1 година

Радев връчва орден Мадарски конник първа степен на Херо Мустафа,а преди това е наградил украинският посланик .А тука за схемите на Урсула пишете

10

Анонимен

преди 1 година

Не думай?!

9

NoirFire

преди 1 година

Тоя работеше с майка ми дълго години отделение УНГ, използваше консумативи от болницата и труд на сестри, на които държавата плаща, за пункции на частни клиенти, разбира се всичко от което потъваше единствено в неговия джоб и абсолютно нищо за държавата, сега вижте го докъде в йерархията на крадците стигна.

8

Анонимен

преди 1 година

ЕС братя и сестри ,корумпета ни сочат нас с пръст.

7

НАРОДЪТ

преди 1 година

ДОГОВОРЪТ С ПФАЙЗЕР НА УРСУЛА Е ДИРЕЩТНО ЗА ЕВРОПЕЙСКАТА ПРОКУРАТУРА. АМА НА КЬОВЕШИ НЕ Й СТИСКА!!!

6

Анонимен

преди 1 година

Мангъра беше прав!

5

Анонимен

преди 1 година

България e подписала такъв договор с Pfizer, договорен от ЕК и Урсула фон дер Лайен, че трябва или да плащаме неустойка на Pfizer за отказ от ваксини, или да продължим да купуваме дози, които ще бракуваме. А служебният здравен министър вместо да се вайка, да дава договора директно на прокуратурата хахаха Бацеее

4

Анонимен

преди 1 година

Ако бяха в пари да сте ги откраднали сто пъти !