10

Пен

преди 1 година

хехе напред към светлото бъдеще и развития социализъм :))

9

Анонимен

преди 1 година

А къде са градините на краля, защо крие доматите и краставиците, Сунак да тича до Турция да внася домати и краставици,ако не иска, да му праснат на индуса една диета с репи.:))

8

Анонимен

преди 1 година

Вместо домати да слагат оцет. Вкуса горе долу на манжите е същия.

7

Анонимен

преди 1 година

При комунизма имаше домати , колкото си щеш !

6

А ла Мария Антоанета

преди 1 година

Вместо домати да турят репи! Ако нЕма пица, да папат торти! Изход винаги има!

5

Анонимен

преди 1 година

Коза Ностра няма ли да прояви патриотизъм и да им помогне?

4

Фейк Нюз

преди 1 година

Това са долни лъжи, добрите ресторанти си внасят зеленчуците защото това, което се продава на острова е бооклук. Знам един гръцки ресторант на Канери Урф, готвача е от български произход, той ми казат че си внасят сами абсолютно всичко от Гърция - домати, зехтин, месото, иначе автентичният вкус няма да го има.

3

Глупости

преди 1 година

Преди два дни се върнах от Ливърпул , зеленчуци и плодове има в по скъпите магазини като " Джон Луис" ,в турските и български магазини. Е вярно ,че липсват в евтините супермаркети от които пазаруват 40% от британците.

2

Натовеца

преди 1 година

Почва се ,дръжте се :) Обмисляли ли сте да предложите пица с буби ,като заместител ,може да стане хит гурме :)Успех морди островни сладурчета ,яко ще умрете сега ,както кававе едно човеченце от пландемията якичко ,айде от БЪлгария с омраза за всичко което ни причинихте на нас и света :)Обичам ви мразя ви ,сложно е но нека да кажа ще сте ми 5000 хилядният проблем сега !

1

Анонимен

преди 1 година

Така е ,докато стадото си стоеше в къщи с маските правителствата убиваха всичко което познавахме преди с мерки,а банките наливаха трилиони пара в нищото ,резултата е погром,планиран и целенасочен погром ,а още по големия проблем е че хората не се надигнаха да пометата продажниците които са там горе