22

Do 20

преди 1 година

Ами вадете пари и купувайте вие земята за жълти стотинки! Не им трябват на турците мързеливо племе дето само реве и се оплаква. Имат си там един етнос при тях дето са същите!

21

Анонимен

преди 1 година

До 20 То щото турския народ не са от па дъци. Един блок не могат да построят като хората. Генетично и културно няма никаква разлика м/у турчин и тия в бусовете

20

Анонимен

преди 1 година

А така. Ходете да спонсорирате на ерджолан терористичната схема, дето дава пари и оръжие на ИДИЛ и активно пълни Европа с ислямисти

19

Анонимен

преди 1 година

Бусовете са транзитно преминаващи, ако не пукнат гума заради претоварване. Ердоган няма да напълни територията ни с от падъци, защото я пази за своя народ. Вече в моя роден град на улицата и в общината се говори предимно на турски. Харесва ли ви или не, те се поддържат и ни завземат постепенно, а българите сме се пръснали по света. Земята вече я изкупиха за жълти стотинки. Следващото е административно да ни отцепят в автономни турски зони. това не пречи да са доброжелателни. Свиквайте.

18

Келепир комшии

преди 1 година

Пътува, защото на връщане качи някой мигранти и избие пътя и изкара някой лев.

17

Анонимен

преди 1 година

Швайцарци и французи пътуват ежеседмично до Германия на пазар, германци и те редовно до Полша на покупки. Интереса клати феса!

16

Анонимен

преди 1 година

Един път ходих в Турция. Никога повече няма да повторя тази грешка

15

До асан

преди 1 година

Мнооооого по- евтин салам и прах за пране в БГ!!! Тук е най- евтино!!! Дори турците го признават. Ходим за РАЗНООБРАЗИЕ И АЗ ЛИЧНО НЕ КУПУВАМ НИЩО, освен сувенири за спомен. Посещавам исторически места от предосманската история!

14

Бях

преди 1 година

...в Турция миналата есен. Там разбрах какво е наистина хубава храна в хотели 3 звезди. Дори германци и англичани го признават това! Трябва да сме обективни. Историята е важна, но това не означава да не ходим в Турция, Румъния, Сърбия, Македония, Гърция. Добри хора има Навсякъде!

13

Анонимен

преди 1 година

До 13 я стига с тая евитна пропаганда. Вижда се колко са доброжелателно, като ни пращат бусове с терористи

12

Анонимен

преди 1 година

Турците са ни единствено доброжелатели и приятелски настроени съседи. България е грабена и обезкостена от американци, канадци, европейци и всякакви. Турците не дават да ги третират като колония, а ние сме доматена колония, но вече и без домати. Затова ходят много българи и бълг. Турци до турция да пазаруват. Никого не принуждават да ходи там. Хората пари плащат да ходят там, защото им харесва.

11

До 5

преди 1 година

Доста тъъъъпа аналогия с ???. Народът ХОДИ ТАМ, КЪДЕТО МУ Е НАЙ- ЕВТИНО. ТОЧКА!

10

Анонимен

преди 1 година

До 6 Ходят там тези, които си се припознават като турци/роми. Истинските българи не искаме да имаме абсолютно нищо общо с тези ориенталска пасмина и не припарваме в държавата им. Лично не познавам никой, който да ходи там.

9

Анонимен

преди 1 година

А бе стига сте се плюли сами! Англичаните ходят в Турция повече от нас. Те тюркско племе ли са? Ай аман от комплексари.

8

О хо хо

преди 1 година

Турция има богата история, не само османска. Има и доста природни забележителности. При това - най- евтината дестинация, поне досега. Сега съм пенсионер и само това мога да си позволя. :) Не смесвам миналото с настоящето. Не ми допада само воят от джамиите рано сутрин. Изнервящо е!

7

Анонимен

преди 1 година

Това е нормално. Всички държави са така - основната маса хора, ходи където е по-евтино. На нас ни е евтино в Турция и ходим там, а и обслужването е добро.

6

Тан(г)ръ

преди 1 година

Българинът има ли един ден свободен, тича в Турция. Какво по-голямо доказателство, че сме си най-близки с турците? И в Румъния може да ходи и в Гърция, даже без паспорт. В Сърбия и Македония ще се разбере и без проблем с хората на български. Но не. Той си ходи в Турция, защото кръвта вода не става. Тюркско племе сме си. И колкото по-скоро го признаем, по-добре. За всички.

5

народе????

преди 1 година

Затова ли умряха героите от Възраждането? Да ходим до Турция?

4

Ами докъде

преди 1 година

Да пътува другаде панелистанския ориенталиец-до истинската си родина

3

Анонимен

преди 1 година

Това някакъв жалък опит за реклама на турския туризъм ли трябва да е? На мен и да ми плащат няма да стъпя там.