66

L.

преди 1 година

Наникъде без план и посока? Май описва себе си.

65

Анонимен

преди 1 година

Харизанов и Плевнелиев водят груба антиамериканска политика и пропаганда, и защитават членовете на Клуб "Магнитски". Само Вожда може да ги е пратил да се жертват за Партията и Вожда.

64

Анонимен

преди 1 година

Кой влак, бе господине?? За последното мясо в Европа ли??

63

Анонимен

преди 1 година

Е,вече не се издържа.Пак ли тоя,бе?А по-нагоре калинка Захариева!Ужас!

62

Анонимен

преди 1 година

Гласувайте за Възраждане за да остане балансираното служебно правителство на Радев.Всичките евро атлантичешки партии гледат да се подмажат на САЩ, колко са заинтересовани за Украйна , а забравят България.

61

РСВ

преди 1 година

Не може ние да изнемогваме в трета класа вече 30 години а някои шляпат сервитьорките във вагон ресторанта Нека се сменим или на чужда маса масраф няма

60

Началник влак

преди 1 година

Не правете нов влак със стари машинисти стрелочници кондуктори и шафнери

59

Плевнио срещу САЩ

преди 1 година

Плевнелиев се изказа много грубо и неуважително към нашите стратегически партньори от САЩ. Нарече ги потисници и колониалисти, които се намесват във вътрешните далавери на държавата ни. Вътрешните ни далавери са вътрешна работа и сме си платили 16 самолета ф-16 и очакваме да сме герберските *** синове на САЩ. Да си затварят очите за хвалбите и подкрепата на Путин в партийните пеевски медии и да не ни преследват за някакви си 10 сантиметра откраднат асфалт от магистралите.

58

Червен семафор

преди 1 година

Кой кара влака Ако са такива като теб сме за девета глуха

57

Анонимен

преди 1 година

Каква промяна? Ние сме си на този влак вече 33 години. Пътници! Буквално! Просто сега се видя, че влакът не води до нищо добро. Това, че сме без план - голяма работа, зад граница ни пращат някакъв. Посока? Как му се викаше - евроатлантическа ориентация. Разбирай винаги срещу Русия. Ха-ха, ето тук идва интересното, когато Русия смени посоката. А за списъка "Магницки" и по предишни избори се развяваха някакви списъци. Спомням си за "оня списък" - крилата фраза.

56

Епа

преди 1 година

Колко изчадия има в политиката ,.тия имат народа за животни.Само

55

Джордж Оруел

преди 1 година

Много си е добре положението, демокрацията и гражданското общество са в подем! Раковите клетки се унищожават: едни с химиотерапия, други с операция, а трети сами умират. Кризите не са нещо лошо сами по себе си; зависи какви решения ще изберем, за да оздравим обществото. Сега е времето за неизвършената преди лустрация; сега е времето да свалим маските на чуждите агенти (без значение дали са руски, американски или марсиански),; сега е времето да се сложи край на лъжите, митовете и пропагандите!

54

Анонимен

преди 1 година

Банов знае, че Баце е в списъка, щом чак Шиши защити за Магнитски

53

Плужека Чехлю

преди 1 година

Банева пак го е изтървала в неделя, да ходи да ръси глупости. Влакът дерайлира, щял да го хваща.

52

Анонимен

преди 1 година

Магарето на Баце пак ръси мозък по телевизиите,този ще остане в историята на България като най-мразеният президент..

51

Анонимен

преди 1 година

Де тоя късмет тоя да отиде да се бие за Укрия и да го утилизират. Да вземе и Пасито и да се включат в некой украински гей отряд. Гана и Деса няма да тъгуват дълго, ще си потърсят друг надлежно спонсориран писклив травестит за съпруг.

50

Халал да са ви

преди 1 година

Аз искам от България да направим безвъзмездно дарение за Украйна. Всички про-евро депутати, кандидат депутати, кметове, общински съветници и т.н. Евро-*** към Украйна напълно безвъзмездно.

49

Teo

преди 1 година

В историята, когато има възстание против робство, когато бурята утихне в крайна сметка не губят най-много робовете. Не губят и господарите! Най-много губят привилегированите роби! Ето този и тези като него искат да ни превърнат в такива! Такива бяхме в СССР, в такива искат да ни превърнат и тия! В крайна сметка запада 30 години не спря с презрението към нас! Когато и този съюз се сгромоляса, нима следващите ще се отнасят към нас с уважение като към държава, следваща интересите си?

48

Анонимен

преди 1 година

ЛГБТь чучелУе

47

Анонимен

преди 1 година

Г-н Президент Плевнелиев, кога заминавате на първа линия на фронта? Да не забравите Бочко и Монката Паси.