20

Анонимен

преди 1 година

То сякаш у нас няма!

19

Брейка

преди 1 година

Скоро ще ви казват какво и колко да ядете. Щом принудиха повечето льоxмани да се набодат с ковид отровата значи ще ги принудят да правят каквото им кажат.

18

хмм

преди 1 година

Купували дрехи втора употреба да помогнели на планетата. Верно ли?

17

Анонимен

преди 1 година

Тия след турчин и индиец няма да си помислят повече за различен от бял англичанин. Нищо расистко, фактите го доказват.

16

Миглена

преди 1 година

Мда, не съм толкова богата, че да купувам евтини неща....

15

Анонимен

преди 1 година

Аха, спасяват планетата значи!? Ми успех им желаем!

14

Доживяхме най-после

преди 1 година

Нафуканите англичани да станат истински клошари.

13

Анонимен

преди 1 година

Ремикса става уникален. Цената на носени обувки е по-висока от тая на същите новички на сайт за обувки. Ами, който ще носи втора употреба, да си плаща.

12

Ъъъъъъ

преди 1 година

Ами аланглета по пакистански няма ли да има?

11

Дуле Савич

преди 1 година

Няма нищо лошо в дрехите втора ръка или аутлетите. За жалост обаче на родна земя, всичко тръгнало добре в един момент се съсипва. В случая ако погледнете цените на ремикса, по-добре да си пазарувате от абаутю, емаг, фешън дейс, обувкибеге или некоя сезонна разпродажба в кой да е мол.

10

Анонимен

преди 1 година

Леле тая Великобритания жива да я оплачеш! Донче зеле ли е аффтор на тая смешка.

9

AGENDA2030 Е РОБСТВО

преди 1 година

"Има обаче и хиляди млади хора, които отказват да купуват нови неща, защото се надяват по този начин да помогнат на планетата" - нали вече знаете как започва? Първо с добри намерения. После с поощрения. И накрая-с ограничения! Това сега е началото на мозъкопромиващите писания с "добри намерения". Както и други има тия дни - "А защо е добре да ядем насекоми" и тн. Внимавайте в картинката, тя вече се вижда, ако знаеш каква е! Ще трябва буквално да се борим за свободата си! Аз не съм крепостен роб!

8

Анонимен

преди 1 година

Продавам домати и краставици втора употреба гладните англета ще папкат до насита.

7

AGENDA2030 Е РОБСТВО

преди 1 година

Четете! Търсете! Информирайте се! AGENDA 2030 не е конспирация, а е ужасен план, който от известно врезе е задействан с пълна скорост! В него са дефинирани огромни ограничения и лишения зда всеки от нас - завинаги! Какво ще кажете за оптималната версия за дрехите - да имаме ПРАВО да си купим по три дрехи годишно? И "меката" версия е да имаме "право" да си купим до 8 дрехи годишно? Това е реално в плана! Както и да не ядем месо, както и да не караме коли! Както и да не летим със самолет! ТЪРСЕТЕ!

6

Ами

преди 1 година

Напълниха се с милиони пакита и всякакви други мънгacapи, сега се загрижили и за дрехи втора употреба за тях.

5

Едно е там

преди 1 година

Едно е там "втора употреба" - друго е тука "найста употреба"! И в това има разлика в стандарта! Моля моля!

4

Хм

преди 1 година

А бе каква е тая пропаганда срещу ОК? Вие преди не давахте лоша дума да се напише срещу англосаксонците. Откакто напуснаха ЕССР, само ги плюете. Да не би и други страни да се решат да напуснат съюза.

3

....

преди 1 година

Сакън,няма да могат да си купуват суичъри по 100 паунда и ще трябва да се свият до такива от 50 паунда

2

Анонимен

преди 1 година

Наскоро,наскоро ...колко наскоро...В САЩ веригата се казва TJ Max,а за Европа са TK Max,за Англия,със сигурност,имат и онлайн Наскоро....

1

Оголя им г.

преди 1 година

Щат нещат, трябва да допуснат в страната си хора от бившите си колонии и ще са видят на нашето дередже след бай-Тошовата инициатива да събере и докара у нас номади индийци, обикалящи из съседните ни балкански държави, после да им даде гражданство, жилища и да ги абонира за заплати и соц.помощи. Скакалците ще оглозгат Грейт Бритън, но Британия поне е сосала суровини от тях векове наред. А ние какво видяхме от тукашните индийци? Използвачество, мързел, грабежи, неблагодарност.