135

Показателно

преди 1 година

Най-голямата страст на Борисов, това е футбола. Достатъчно е да видим в какво състояние е българският футбол към днешна дата и можем да си направим изводи какъв капацитет има този човек - на думи е велик, на дела е пълна скръб. Ако нямаше PR-и, които да ходят постоянно с него и да му казват кога, как и какво да говори, отдавна щеше да ви е станало ясно на всички, но понеже му гледате буквално представлението и му вярвате, той все още има сила. Как може да вярвате,че той си пише статусите у фейса

134

хаха

преди 1 година

още как си отвори Копейката устата срещу Турция, Гърция или ЕС съюз и направо почвате да ядете санкции, а в по лош сценарии и Байрактари. Не се надценявайте, извън пределите на БГ Копейката е никой. Справка Украйна,. беше дошъл с една огромна мелба отзад , че чак му се бяха подули панталоните , та добре че памперса задържа да не му изтекат карантиите

133

За ваше сведение

преди 1 година

Тома Биков е завършил актьорско майсторство и е работил в куклен театър. Неговата най-голяма страст е футбола.

132

Анонимен

преди 1 година

След това САЩ да ти одари шамар и да те нарече в пряк текст МАСТИТ КОРУМПEЛ, ако ГЕРБ ако вземат 300 хиляди гласа, ще ги призная за силни. И също така ще призная, че в БГ 5% от населението са откровени, безнадеждни, самопризнати КОРУМПЕЛИ - болни люде, за освидетелстване и лечение с осмирителни ризи.

131

хаха

преди 1 година

До Анонименвие от *** НИКОГА ама точно НИКОГА няма да я управлявате тази държава. Вие нямате дори кадри. Копейкин ще министър по всичко ли? Като диктаторчето Лукашенка? Не виждам как ще имате повече от 10 % и това е защото народа наказва политиците с негласуване. Тръгнат ли всички да гласуват, може и да не влезнете. Просто сте ЗАУХАВА партия водена от идеите на един популист.

130

Анонимен

преди 1 година

Какво пак е дърдорил лъжеца рецидивист?

129

Тодар Живков съм

преди 1 година

Най-големия евроатлантик с партийна книжка от БКП.

128

Анонимен

преди 1 година

бати сватбарската партия са тия

127

Анонимен

преди 1 година

само дето тоя път ше направят коалиция с бсп и пп почти готов министерски съвет рай съвета женитби ше имали нещо почерпки

126

Анонимен

преди 1 година

пак те са кво

125

Бойко съм

преди 1 година

Много ви е яд червени приятели, че пак ще спечеля изборите! Събра се цялата *** да ме чегърта, самоизчегъртаха се като чалгарчето. Провалени хора. Този път като си дойда прошка няма да има, Киро-па-пура ще го вкарам в затвора, за декларацията за гражданство ... ид-ди-отчетта!

124

МАЛКО ФАКТИ

преди 1 година

По негово време се самозапалиха няколко човека. Да запазим минута мълчание в тяхна памет. Нека почиват в мир!

123

Комиците и Приятели

преди 1 година

Бойко Борисов е евроатлантик *ту-дум чшш* смях в залата

122

Мнение

преди 1 година

нещо липсва програма на ГЕРБ, изглежда единствената цел е влизане във властта с цел избягване на правосъдие получавайки имунитет. Нещо пак се въртят едни схеми и най-лошото е че тези агенции за проучване много оказват влияние на вота. Къде се провеждат тези допитвания?

121

генерал Б. Борисов

преди 1 година

АЗ ВЯРВАМ САМО НА ТОЗИ ЧОВЕК! .. бъзикам се бе, изобщо не му вярвам

120

Някой забеляза ли???

преди 1 година

От както Асфалт Паша не е на власт, ремонтите по пътищата спряха - в момента всички пътища са ремонтирани и с маркировки. Дупки има, но малко, не като по времето на ГЕРБ. Започвам да си мисля, че ГЕРБ са правили някакви далавери с пътищата, не знам иначе как да си го обясня. ЗНАМ! Точно те - свестните от ГЕРБ да го правят това - малко странно, но не виждам друго обяснение. Някой друг забелязва ли го това, или съм само аз?

119

хаха

преди 1 година

някои българи са мазохисти, значи 12 години да те грабят, рекетират, заплашват, не им стигат и са готови да отидат до урните и пак да си пуснат гласа за Борисов. АБе вие мозък имате ли? Може ли да имате толкова къса памет, с какво освен собственото си облагодетелстване допринесе за вас? ДОЛУ БОРИСОВ. ЦЯЛАТА МУ ХАЙКА В ЗАТВОРА.

118

Прощавайте...

преди 1 година

Може би аз нещо не съм разбрал, но защо този уважаем господин не е в кауша да търка нара?

117

Боко Магнитски

преди 1 година

"Имонитет сикам макло ас."

116

Асан

преди 1 година

П-КП пак се уреди на суджука :)))