12

до 9

преди 1 година

Ехеее, колко години преди Кирчо и Кокорчо сиренето е било 6 лв/кг, а кашкавала 10 ?! Или ти си си купувал от онези "имитиращи продукти" ? Още по Бойково време сиренето беше по 10-12 лв/кг, а кашкавала по 16-18. А за да намали цените му кажи на него, да свирне на неговите монополисти, защото по на Бойкова команда се спекулира така, че да може плитко.умниците да си помислят, че ако се върне ще е много хубаво.

11

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 7 - Казваш, "Не купувайте, бе!" Нали знаеш коя стъпка идва след това? Не купувайте, но ако ви са привършили запасите от онова, което ви е необходимо - идете и си вземете от магазините или от складовете на спекулантите, но не го купувайте! Голям майтап ще падне.

10

голяма част

преди 1 година

от сънародниците ни мутираха в алчно, безморално, безпардонно, крадливо племе де се опитва да живее на гърба на другите българи. За тва и спекула, лъжи, измами, дребен тарикатлък,агресия и други подобни са ежедневие

9

Най-ефективно

преди 1 година

е най-старото и изпитано средство за санкциониране - определен брой тояги по гол г., публично, без значение възрастта и социалния статус на спекуланта, спекулантката и техните покровители.

8

Анонимен

преди 1 година

Веднага да се върнат цените на всички стоки и услуги от както преди простото Киро и кокорчо да ги изберат да крадат. хляб - 0.80 лв.; яйца- 0,20 лв./бр.; олио -1,60 лв. сирене- 6 лв./кг.; кашкавал -10 лв./кг; кисело мляко - 0.80лв. и т.н.

7

Анонимен

преди 1 година

Алооо до сега къде бяхте,КНСБ,КТ и други марш от землянката заплатаджиии

6

Анонимен

преди 1 година

Не купувайте,бе!Защо продължавате да им пълните гушите?Нека фалират!Нека стоката да им се скапе!Не стига,че изнасят печалбите си,Ами намерили баламурници,които да им помпат сметките.

5

До 3

преди 1 година

Бойко е много по-виновен от Кирчо и Кокорчо. По негово време Лукойл не внесе и 1 стотинка данък. По негово време бяха съсипани българското животновъдство и земеделие или раздадени на разни близки до ГЕРБ или ДПС феодали. Тогава ядохме 30 годишно месо от аржентинските резерви. Също така всички големи производители, преработватели, тържища и т.н. са техни хора и по сигнал на Бойко надуват цените. Още по негово време цените на едни и също стоки в едни и същи магазини тук бяха по-високи от Запада.

4

Анонимен

преди 1 година

Наслаждавайте се на санкциите срещу Русия! На Путин , дали му е гадно ?

3

Закривайййй!

преди 1 година

Никаква полза от тия безполезни хрантутници кънисъйбетУ!

2

Анонимен

преди 1 година

Кирчо и Кокорчо напомпаха инфлацията, целта им да прибират повече ДДС за народа им е през оная работа, една проверка и на Лукойл не направиха и дори изпросиха отсрочка в тяхна полза, руски троянски коне са тея.

1

Факт

преди 1 година

Бунт трябва. Ама сериозен. Сега ще си прехвърлят топката и нищо няма да стане.