186

жиое

преди 1 година

англосакси глад идва глад идва стягайте коланите яжте скакалци който нож вади от нож умира

185

от Великобритания

преди 1 година

Чул, недоразбрал. Само в някои супермаркети има ограничения до 3 броя, но това са ПАКЕТИ, а не отделни домати! Пакети чушки, пакети домати, 3 броя краставици. Има всичко и навсякъде. Днес си купих домати, чушки, карфиол, ябълки, диня, нарове и нямаше никакви ограничения. Всичко има и всичко може да се купи тук, дори и с малка заплата. Да не ви заблуждават.

184

Анонимен

преди 1 година

В Русия и това няма!

183

Анонимен

преди 1 година

Защо ли не ми се вярва това да е истина.

182

Анонимен

преди 1 година

Да се продава по няколко бройки на семейство от желана стока е редовна практика дори в Северна Америка. Така се избягва недоволството и спекулата, докато пазара се насити. А за русолизците - по- голям дефицит, създаден изкуствено в България от Русия, никой не е виждал. Знам, че наглостта ви няма граници, но и ние не сме съвсем изкуфели.

181

Анонимен

преди 1 година

Това е началото. Тепърва предстоят сериозните дефицити. Но така е - искахме Монсанто и Мосю Бриколаж, имаме Монсанто и Мосю бриколаж. Но си има и положителна страна ситуацията - прекупвачите нямат откъде да прекупуват.

180

Яжте скакалци

преди 1 година

и викайте "Слава Украина" и пак Гласувайте за тези ***!!! Скоро и ба фронта ще ви пратят заедно с танковете, да спасявате гнусните урки!!

179

ПРИНЦ ЧАРЛС

преди 1 година

повечко скаклец ,по -малко домат и тъй драги поданици :)

178

Енгличанин

преди 1 година

В турските магазини има всичко

177

Бай Илийчо

преди 1 година

ТЕЗ ЧАРВЕНИ ДОМАТИ,КОЙ ГИ МАМА РАЗКЛАТИ ......? ГЛАД СОМАЛИЙСКИ ИДЕ БРЯ ! АМА НИКОЙ НЕ ВЕРВА ДОДЕ НЕ ДОЙДЕ !

176

до бай ганьо

преди 1 година

не си единственият българин живеещ на острова и какво ще ти стане ако кажеш истината ганьовщина,да има дефицит верно е

175

А. Що така бе ?

преди 1 година

Нали трябваше санкциите да докарат Русия до просешка тояга ? А то какво стана. Европа започна да яде зелени мухи и х.ле.барки. Швейцария да се топли до 17 градуса. Великата Британия да си купуват по три домата. В България има от всичко това плюс по скъпи хранителни стоки от горните изброени страни и най ниски заплати. В същото време Русия излезе на шеста позиция по БВП от девета преди година. Бензин левче. Сметки общо за газ ток парно вода 80лв на месец и заплати по високи от българските ! Ха ха

174

Димитър

преди 1 година

То е близко до акъла, че като порежете евтината работна ръка, разходите ще се вдигнат.

173

Британски учЕн

преди 1 година

Мразя да режа домати затова си купувам чери доматенца, малко по-големи от репички и са много по-вкусни от големите домати в Англия.

172

Бай Ганьо

преди 1 година

Ама кой ви каза?Пълни глупости. Сутринта рафтовете в Теско и Алди пращяха от домати и краставици и каквото се сетиш.И не е по 3 домата , а по три пакета домати на човек и то не във всеки супермаркет.Нашите чули не дочули, разбрали не разбрали и давай, юруш ще правим новини .

171

до анонимен

преди 1 година

Не произвеждат защото "локъла" не иска да си цапа ръчичките и вече ги няма балъмите да им работят от сутрин до вечер за няколко Пенита, пък и Брекзита им го наби много яко! А, да не забравяме за изкуствените торове, за производството е необходима ГАЗ, за санкциите!!!! Много са им и "три домата", както писа Маалата, по един и толкуз"! -)))

170

Анонимен

преди 1 година

Четете ли правилно, не произвеждат, защото вносът е по-евтин от родната продукция. Същото ще стане и Б-я.Политиката за печелбарство на големите вериги унищожава местното производство навсякъде по света.

169

Маалатъ

преди 1 година

Многу им съ!!! По един и толкуз!!! -))))

168

Шкембе чорбата

преди 1 година

Свършила ли е? А кървавицата?

167

Мирча Кришан

преди 1 година

Крааааааставицата (&@)&(;:/(/-(&&(;&8?,.! 97% вода!