11

Анонимен

преди 1 година

ПП си рисноиха успехите и плава на Дончев, и ги подариха на ДБ. Точно в стила им.

10

Анонимен

преди 1 година

Ние знаем че задкулисие има във всички партии! Те не са там за да ни служат, а за да изпълняват заповеди от спонсорите си, било то посолство или крупни "бизнесмени". Това е само още едно доказателство!

9

Анонимен

преди 1 година

Кой знае защо ПП повярваха на тоз абсолютен въздухар и дори го направиха шеф на Агенцията по горите ( ИАГ) ! Скоро обаче разбраха колко му е под шапката и го изстреляха навън с 200 . Сега др.Дунчев е първи плювач и по ИАГ (по горските въобще) , по ПП и по всички несъгласни к него . Понеже ги мрази всичките , но най-много - себе си ...

8

Анонимен

преди 1 година

Дунчев показва защо нашите политици за нищо не стават. Използват го, лъжат го, но той пак казва това е единственият ни шанс, гласувайте за ПП. Въпреки всичко. Време е народа да скъса с политиците. 60% вече се го направили и чакаме останалите 40% да престанат да мечтаят. Айде да видим дали може да свалим активността под 30%. По новините да дават празни стаи на изборният ден.

7

Валя

преди 1 година

Само знам,че България с всеки изминал ден затъва все повече и повече.Що за без умие е да си фантазираш,че мошеници каквито са променкаджиите ,Копейкин ще направят нещо добро за България.Това е Л...у да работа.Потрес!

6

Анонимен

преди 1 година

Taя мухлясала риба защо се има за някакъв фактор??? Никакъв не си на ПП че да им даваш насоки. Като си захлебил 1 път на келепир после няма да се оплакваш..

5

даа...

преди 1 година

как не разбирате,че това Промяната и съдружие е втори Герб? Същите маниери,същите тарикатлъци, само хората са други..За далаверите на Герб дълги години бе табу да се изваждат на бял свят.На тези новите далаверите ги научаваме по-бързо.Едно,че им плащаме сметките,друго-че Герб ревнуват че не са в благините и ги топят.Въпрос на време е, и то съвсем скоро,да се прегърнат,да си разпределят баницата и да ви изяждат парите. Необходимо,макар и мъчно решение, атлантически ценностти и прочие бля..бля

4

Прайд-коалицията

преди 1 година

се изпокараха за постове още преди изборите,съвсем очаквано...

3

Анонимен

преди 1 година

Дунчев,не може все да си първи.Понамирисва на кариеризъм.

2

Асан

преди 1 година

Кой е тоя ду-дук Дунчо :)))

1

Анонимен

преди 1 година

като прочетох НелиХристова и ми стана лошо