16

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 16. На нас господарите са ни забранили да се занимаваме с високи технологии. Нямаме място там.

15

Анонимен

преди 1 година

Ми ний българити кога ше изпратим *** в Космусаааа :(

14

Анонимен

преди 1 година

До АнонимеН. Космося е мааалко по-големо место от ваше село. Вероятността да те нацели микрометеорит е едно на не знам колко си милиарда...може дори и по-малка.

13

Анонимен

преди 1 година

Нищо не разбрах обаче. Защо е нужно екипажите да дремят в капсулите след като станцията си е здрава ? Поне не казват, че и тя е повредена.

12

Анонимен

преди 1 година

"Роскосмос" извърши изстрелването на космическия кораб днес преди зазоряване. Руският космическия кораб "Союз" ще се скачи с МКС в автоматичен режим.

11

Боби

преди 1 година

До Отговор Ако има конденз значи че няма достатъчно отопление а не че издиша... Хорица едни същи неща в космоса при безтегловност значат съвсем различни неща от същите на земята.

10

не разбрах

преди 1 година

За къде са пътували тези двама висши служители на НАСА? Значи САЩ ще дават милиарди за оръжия, с които укрофашистите убиват руснаци, а последните ще спасяват американец. Не казвам, че не трябва, защото това е човешко да се помогне и спаси човек. Но не е човешко да дават милиарди за оръжия, с които да се избиват хора.

9

Боби

преди 1 година

До АнонимеН 1. Вземи влезни в специализирани сайтове и погледни качествени снимки на соларните панели на всевъзможни космически кораби. Ще се уплашиш 2. Смяна и поправка на Соларни панели като мисия има на МКС поне веднъж годишно 3. Виж каква е корпусната конструкция на основните модули на станцията - Екран кевлар, Екран стомана, Основна стомана, празно пространство, стоманен екран, Топлоизолация, Екран от топлоизолиращ материал с УВ защита. Този "САНДВИЧ" Устоява на множество микро удари

8

Анонимен

преди 1 година

ПУК РУБЛЯКА НИ НАРИЧА , ЦИТИРАМ: колония България!

7

Боби

преди 1 година

Малко весели истории със ситеми за охлаждане. В бойните самолети на СССР през 50-60те години за охлаждане се ползва консуматив етилов алкохол 99%. Техниците се усетили че системите вървят и при 80% спирт а останлите 20% заместват с дистилирана вода. Почнало се едно пиянство... Един Хитрец командващ ВВС се усетил. Последната партия спирт била с есенция. След установяване на липси... Целия персонал е свален от дежурство и пратен болница за изследване за отравяне с метилов спирт. Спряха да пият!!!

6

АнонимеН

преди 1 година

НЕ МОЕМ СЕ СПРАВИМ С ЕДИН МИКРО МЕТЕОРИТ ПА СМЕ ТРЪГНАЛИ СЛЪНЧЕВАТА НИ СИСТЕМА ДА ЗАВЛАДЯВАМЕ! НАЙ-ВЕРОЯТНО ЛЪЖАТ!!! ЩОТО АКО МИКРО МЕТЕОРИТИТЕ БЯХА ТАКЪВ ПРОБЛЕМ ДА СА Я НАПРАВИЛИ НА РЕШЕНО МЕЖДУНАРОДНАТА КОСМИЧЕСКА СТАНЦИЯ! НЕ ИСКАТ ДА СИ ПРИЗНАЯТ ГРЕШКИТЕ И ЗАТОВА МЕТЕОРИТИТЕ ГО ОТНАСЯТ!

5

Отговор

преди 1 година

До Гошо 2 В американския сектор си е добре.Стените са сухи. Руския издиша.Има конденз.

4

Комунисти

преди 1 година

КАК МОЖЕ, КОмунисти Уууууу

3

Анонимен

преди 1 година

Боже колко са изостанали в колония България даже домати не е изгодно да роизведеш.

2

Анонимен

преди 1 година

Пратили нова капсула, но и тя спукана.

1

Гошо

преди 1 година

Е що ония викотехнологичните и цивилизованите не го направиха