63

До 66

преди 1 година

Още един дървен философ. Нали затова плащаш данъци. Ако хората ще спретваме ръкави да си го правим, тогава по-добре да не пращаме данъци. На мен 1600 лева месечно не са ми излишни.

62

Анонимен

преди 1 година

Българинът вижда само лошото,все се оплаква и мрънка,вместо да се стегне и да се впрегне да работи и доприсаня за тази хубава страна,с хубава природа.С нищо не сме по-лоши от чужденците,но сме разединени и лоши по между си.И все друг ни е виновен...

61

Анонимен

преди 1 година

До 62 Аз като имам проблем с мизеря и си я оправям, за да не ми е мизерно. Свинeте сте вие , които тънете в мизерията , но не правите нищо по въпроса, а само хленчите в коментарите и чакайте някой друг да ви оправи

60

Павел

преди 1 година

Не е точно така. Не мога спокойно с приятелят си да се държим за ръцете като ходим по улиците и да се целуваме без злобни коментари от хейтъри.

59

Анонимен

преди 1 година

В София водата е хубава понеже е планинска не че е заслуга на Юрданка.

58

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 56 Ми нормално е човека да е бесен при тая мизерияя в София, а на прассета като теб си им е хубаво в калта. :)

57

Анонимен

преди 1 година

"региони на бъдещето" е ускорено въвеждане на плановете за феодализъм и робство. "15 минутни" зони, което значи, че сте ограничени в микроскопична част от града. "Енергийна ефективност" на домовете, означаваща, че който не може да отдели много хиляди левове за дограма и изолация, може да се раздели с дома си. Камери на всеки метър - в Южния парк вече има буквално стотици камери - кого снимат, кой ги гледа? Интересувайте се, плановете не са тайна, и са ужасяващи и непоносими - трябва да ги спрем!

56

Анонимен

преди 1 година

В началото на пандемята някакъв български професор над 80 години се беше върнал в София за малко изядоха го бездомни кучета.

55

байчо

преди 1 година

топa на европейските градове на бъдещето ще стане ако се случи някаква магия в парламента

54

Анонимен

преди 1 година

За бездомните кучета и мините им да не говорим.

53

Анонимен

преди 1 година

Я ходете си хвърлете фасът на улицата в нормална държава да видим каква глоба ще ви изтряскат.

52

Анонимен

преди 1 година

Ето, виждате ли 53? Като му кажеш да не мрънка и той избухва от гняв. Хихихи

51

Русия

преди 1 година

Сичкити пари на българти заминават ф Цофията

50

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 51 Да променят нещо пак повтарям все си хвърля отпадъците глоби няма завали държ приключение да се придвижва навсякъде локви за качеството на въздухът да не говорим. Да ми дават заплатата на Юрданка и ще оправям всичко аз.

49

До Анонимен

преди 1 година

И за какво е класацията бе, дрОгарю? Какво ме грее "разходната ефективност", при положение че Топлофикация е монополист, а транспортът е под всякаква критика? Какво значи "Човешки капитал и начин на живот в МАЛКИТЕ ОБЩИНИ"? Кое в тая 2 милионна коч..на е малко? За чий на мен като жител са ми преките чуждестранни инвестиции, ако всяка година става все по-застроено, по-претъпкано и по-неприятно за живеене? Скок било....Къде са зелените площи? Каквото имаше от Соца - това си остана.

48

ноториъс

преди 1 година

Софето е известно с павето жълто и вечноклатещата се плочка на Графа която постоянно е в ремонт!

47

Анонимен

преди 1 година

До 46 Точно неконструктивно, непродуктивно, импотенто и дразнещо мрънкане е това - да хленчиш в някакъв долнопробен новинарски сайт. Баш като дришлеметата, които не гласуват и после мрънкат от властта. Ако наистина те дразнят тези проблеми, има си канали, по които да се действа за решаването им.

46

Анонимен

преди 1 година

до 45 Много повтарят глупостите на мисирките, че София била най-мръсната столица в Европа, което не е вярно.

45

Анонимен

преди 1 година

Да наречеш това бунище град на бъдещето, нямам думи просто.

44

Анонимен

преди 1 година

Няма такъв смях....В момента половин България се търкаля по земята докато чете това недоразумение.....Софиянци се изнасят извън града, а някакви си помпат самочувствието....Между другото някой да знае каквото и да е за Анкара, освен че е столица на Турция?