45

Анонимен

преди 1 година

Прекалено ни е висока инфлацията за еврозоната. И продължава упорито нашенецът да вярва, че еврото е причина за инфлация. В момента не сме въвели еврото и инфлацията е много по висока от тази на страните, които са го приели. Продължавайте да си вярвате в силния български лев. С него едно време бяхме милионери всички.

44

Глупости говорят

преди 1 година

Как с така Евро пък извън Шенген?

43

Анонимен

преди 1 година

Срз в България поне 90 процента от средната в Германия . Защо еничерите не поставят това условие за премате на еврото !??

42

По принцип

преди 1 година

нямам нищо против в България да приемем еврото. Така поне ясно ще си проличи спекулата по нашенските вериги, като сравним примерно с цените в Гърция. Обаче защо ни е евро без Шенген? Еврото има смисъл ако си в общността защото облекчава транспорта, търговията, туризма обаче ако чакаш с часове по граници просто се правиш на интересен.

41

Анонимен

преди 1 година

В Норвефия също ли има русофили та не им дават еврото? В Румъния където публично обясниха че ще застрелят медведев ако прелети със самолет над тях пак ли са русофили? Па и те не бързат с еврото. Изобщо ако не искаш евро си русофил.Ми амееиканците и те ли са русофили?

40

Анонимен

преди 1 година

Айде нема нужда, мерси! Ще минем и без еврото!

39

Анонимен

преди 1 година

що не ти стиска да го кажеш на поляците това бре домбровски- ние не искаме да сме като косово непризната държава с евро

38

Анонимен

преди 1 година

"умишленото спиране за еврозоната на полша чехия унгария швеция даже и дания дава възможност на русофилските ферми на влияние в медиите да отдалечават тия държави он европейското бъдеще"- тоя или е дрогиран и ли си обикновен евро-гл-уп-ак - абе канче измито тия държави са преди нас в ЕС и не искат и да го помиришат това евро - домбровски да ходи там - като оправи тях да дойде и в българия

37

Анонимен

преди 1 година

Толкова ли искате един кашкавал да е 20 еврака? В Бг лютеница Дерони е 8 лв в Европа 1 евро. Какво ви кара да мислите че цените ще паднат от еврозоната? Просто ще им сменят буквичката ЛВ в булвичката .Заплатите естествено ще бъдат надлежно калкулирани в курс 2 към 1. 2000 лв ще са 1000 ,1000 лв ще са 500 и тн. Единствените които ще са на далавера са банки и някой политици защото ще могат да се теглят по лесно държавни кредити които после да се откр.. извинете усвоят.А вие - като вятърът.

36

Анонимен

преди 1 година

Не новата дата ще е 2037 след референдума ,който ще се проведе, а до тогав аняма да има ЕС

35

Анонимен

преди 1 година

Добре , че поне ЕС поне спазва някакви критерии да не ние приеме, с такава инфлация и спекула ,преимането на еврото ще доведе до масови фалити

34

тоз не знае

преди 1 година

ли че скоро ще приемаме рублата и ще ставаме част от матушка русия, по завта на другаря Жувков и гошо тарабата. Даваме добруджа на Румъния, северозапада на Сърбия, както беше плана на освободителите

33

Анонимен

преди 1 година

Може, може много работи могат да се случат от 1 януари 2025 може и да няма евро.

32

БАНко

преди 1 година

БЪЛГАРИТЕ НЕ ИСКАМЕ , НАХАЛНИ ХЛЬОХЛИ !!!

31

Анонимен

преди 1 година

Тези бездържавници да не ни дават съвети повече! Години тъпкани от немските юнкери и след това от съветските комунисти без традиции в държавността, които никога не са имали златна валута (златен лев) да спрат да се месят във вътрешните работи. ЕС е доброволен съюз както и НАТО, който може да се прерарзглежда! Затова и Възраждане този път! Ха дано! Другите ги знаем вече, да пробваме сега и националистите, вижте - Унгария, Итакия, Шотландия, Холандия и т.н.

30

Анонимен

преди 1 година

Пълни глупости от поредния безмозъчен Европейски чиновник, когото изхранваме! Не сме били покрили критериите! А за Шенген като ги покрихме, какво стана? Да не би да ни приеха? А и за какво ли ни е, ако се замисли човек? По добре колкото се може по-далеч от тая лицемерна кохорта, наречена Европейски чиновнически съюз. Абионците съвсем не са глупави като си биха камшика!

29

Анонимен

преди 1 година

А защо половината държави в шенген отказват да приемат еврото и си стоят в чакалнята, що бегат от Убавото тея ве.

28

da

преди 1 година

А нещо за Шенген или това не е важно.По-важно е да ни боцнат дигиталното евро след време. Това е страшното

27

Анонимен

преди 1 година

Ето затова ще гласувам за Възраждане!! Единственото спасение за Българския лев.

26

Анонимен

преди 1 година

Не мерси, държим си на лева :)))