27

Анонимен

преди 1 година

Защо са се захапали сам с мобилните оператори? Какво правим с тока, газа, водата, горивата, храните...и още, и още, и още... Пак си правим евтини и половинчати ПР кампании преди изборите!!!

26

Анонимен

преди 1 година

До Бено По-интересно как ще реагира пионката на кРадев, защото е в негов прерогатив какво става в държавата..омбудсмана само докладва!

25

...

преди 1 година

само черен човек с нов френски паспорт да те полази и всичко ще е наред

24

Бено

преди 1 година

Не е редно, ама вече ги вдигнаха, как ще реагира омбудсманът?

23

Анонимен

преди 1 година

И на всички наши познати "Виваком" им вдигнаха таксите за домашните телефони от този месец, вече и те плащат повече 34, или 12 лева. Отвратителни мошеници са "Виваком".

22

Аз

преди 1 година

Пък имам договор,който е много стар и в общите условия няма никъде нищо за индекса ция на цената и сега ми чупят тела от звънене да си подновя д-ра на по-добри условия и да не преподписвам старият на същите условия, обаче знам че ако преподпиша нещо ще ми нахакат новите общи у-ия.На децата съм с предплатен план без договор.Мамицата им долна лъжлива.Бяха ми сложили пакет за телевизията, който никога не съм искал и никъде не съм се подписвал казах им, че ще ги съдя и да видиш как ми върнаха парит

21

Анонимен

преди 1 година

О, да, последната ни сметка за "Виваком" е 69 лева за февруари. А преди това плащахме 60 лева. Мошеници са "Виваком", лъжат и при тях наистина има увеличение.

20

Анонимен

преди 1 година

Държавата т.е. ние подпомагаме и това безсмислено и безполезно същество наречено омбудсман, заедно с паразитус неболгарикус в парламента и калинките на Рундю Правешки IIри

19

Бях абонат на НЕТ1

преди 1 година

Тя бе купена от Виваком.За да си намалят разходите,Виваком ликвидират дублиращите се мрежи за интернет на НЕТ1 в блока.Добре,но аз съм платил за януари,а сметката,която ми поискаха през февруари включва отново януарска сметка,февруарска сметка,сметка за втора мрежа и еднократна такса.Така за това,че си оправят мрежите,ме наказват да плащам два пъти за януари,друг допълнителен интернет(какъвто не ползвам),такса...Така сметката ми за февруари се вдига близо два пъти.Оспорих я и чакам резултат.

18

Анонимен

преди 1 година

Не само таксите вдигнахте вече ами и цената на задължителните нови договори от 2014г съм абонат на БоБ сегашното А1 .За 200 минути до 2022г плащах 5.90лв от 2023г ми предлагат единствено за 50+50 промоцонални минути за 2г. 9лв после става 50минути за 13лв или пак нов договор И това ако не е ограбнане на абонат здраве му кажи

17

Анонимен

преди 1 година

И аз така смятам без да получавам заплата.

16

Кирил и Методий

преди 1 година

Даже е малко 15%, повече трябва, тъкмо тъъпунгерите да нямат достъп до мрежата, че ми писна от отпускарите от курило да си изливат ппомията в нета

15

Анонимен

преди 1 година

Ама вие знаете ли колко "шкодички" ще трябва да се заменят с новите модели, колко костюмчета да се ушият. Паре требат!

14

Размисли и Страсти

преди 1 година

Един милион абоната/примерно/ по 2 лева отгоре.........хоп 2 милиончета гушка, а "скъпия" ток я ти излезнал 100-200 хилки отгоре, я не!

13

Анонимен

преди 1 година

Не е демократично когато управлява комунист на име Гълъб.

12

Анонимен

преди 1 година

Вдигнаха си всичко с поне 2 лв, редно или не си правят каквото си искат, спекула постоянна.

11

Така е демократично

преди 1 година

Не е редно, ама те си ги вдигнаха!

10

Анонимен

преди 1 година

КАРТЕЛ има

9

Спрете

преди 1 година

Спрете да ги компеснирате за тока, какво им наливаме пари и вдигат пак цените. Няма да вдигат, не се наядоха. Не стига, че само манипулират.

8

Анонимен

преди 1 година

Честно казано, аз подкрепям вдигането на таксите, но не и по този начин. След изтичане на договора, може. Но не и при подписан договор с дадена такса. Имаме безспорно най-бързите мобилни мрежи в Европа и най-ниските такси. Самият факт, че у нас имате безкрайни MB на макс. скорост, а в роуминг в ЕС- да речем 20GB, показва че средно за тези пари в ЕС имате 20GB. То не е и сложно с 2 клика в интернет да видите сайтовете на европейските оператори де.