49

Анонимен

преди 1 година

Навални нещо го тровеха май, но не успяха. Голямото тровене падна. Железен организъм, бре. Какъв нещастен лаик-Украйна да бъде оставена на мира? Ми аз пък искам Байдън и аналене и урсула да ме оставят на мира с украта, *** няма стане.

48

Бай Дрън

преди 1 година

Тоя си е подписал смъртната присъда вече. Такива нагли предатели заслужават само едно.

47

Знаете ли,че

преди 1 година

В САЩ официално има 31 пола.Държавата плаща 150 000 долара ако някой иска да си смени пола(толкова струва операцията).Нека си живеят демократично.Аз се радвам,че синът ми ме нарича Татко,а не родител - номер 1.Който разбрал,разбрал.

46

Анонимен

преди 1 година

Подзаглавието ме разсмя.

45

Тоя пък

преди 1 година

Хем в затвора хем като говорител в 20:00 по БТВ. Пак САЩ се изказват неподготвени. Що си мислят че им вярваме, че на този му се дава думата. То бива Гьобелс ама си има граници.

44

Народняк

преди 1 година

Руският народ е като българският - захлюпени охлюви, които си мислят, че гласуват.

43

Анонимен

преди 1 година

Диктаторският режим вече рита.

42

Анонимен

преди 1 година

Западът сменя режими с лозунги за демокрация. Виждаш ли, Западът ще решава съдбата на Русия, а не руския народ. Що не си гледат пробитите икономики, а тръгнали да сменят режими по света. Разрухата в Европа вече започна и от месец на месец ще става все по-зле. Вижте картата на света и ще разберете как останалия свят, който е около 6 милиарда, не е със Запада, а там са евтините ресурсите, от които Запада се нуждае за да подържа висока производителност.

41

Анонимен

преди 1 година

"заяви вкараният в затвора руски опозиционен политик Алексей Навални."-------Тези анализи въз основна на преки наблюдения от затвора ли си ги прави? Ахахахха вече се чудите кого да призовете за пропагандата си, нали :D

40

Анонимен

преди 1 година

"Животът на десетки хиляди руски войници беше безсмислено погубен", каза Навални . . . . . А според форумните клюкарки са около 150 000 убитите руски войници! И още интересно е защо Израел няма становище по отношение на Нахални? А за детските порнографски филмчета . . . айде стига, че деца може да четат!

39

Анонимен

преди 1 година

Кой беше този?

38

Бай Лазар

преди 1 година

"през 21 век границите не могат да се променят в резултат на война" - могат, могат я виж Сърбия :)Но за едни може, а за нацистите не :)

37

Анонимен

преди 1 година

какви са тези глупости кои ще му разреши да дава интервю вие прекалявате с ваше лъжи той е лишен от свобода няма право на мнение

36

Анонимен

преди 1 година

Ако всички руснаци са *** като навални, не й завиждам на русията.

35

дедо Ташунко

преди 1 година

Мисля, че навални няма да излезе повече от затвора до края на дните си. Ще му лепят присъда след присъда. Докато се ошашави.

34

Име

преди 1 година

Приказва, ама като види как ни мразят славяните - имаме азбука кирилица и това влудява западняка, трябва на 6 езика да превежда софтуера. То да е само това. Ние - славяните имаме необикновено чувство на спокойствие. Можем и на дизел, можем и на газ.

33

Българин

преди 1 година

Това да си руснак и да говориш как страната ти ще бъде поразена ... докъде водят парите.

32

Българин

преди 1 година

...през 21 век границите не могат да се променят в резултат на война.Трябва да бъдем част от Европа и да следваме европейския път на развитие...Две изказвания които са по същество... Това е истината, която путин не е разбрал (и много още други)

31

до 22

преди 1 година

Който не си познава историята е обречен да я повтори....Матушка не ти ли е разказвала за 'могучая'? Русия губи войни и още как. Русия пак ще губи. А това, че човешкият живот не значи нищо в Русия, е ясно на всеки.

30

Име

преди 1 година

Вестник "Затворническо дело", както и да играе - да види Ходорковски на какво прилича. Ще го държат в затвора докато не поумнее.