28

Калеко Алеко

преди 1 година

Тези дето лаят с/у еврото държат спестяванията и авоарите си в Евро, а и левът е вързан за Еврото с валутния борд и затова го и има ... а и на копейкин му плащат за внушенията в долари и евро, щото рублите и копейките не са в обръщение ... по същия начин тия от *** дето ви плашеха с Ковид ваксините, в действителност се бяха ваксинирали всичките ... на лъжата и кремълската пропаганда краката са къси, но и за тях си има донори и рецепиенти ... !!!

27

300 е пенЦия

преди 1 година

Не на хората,на вас трябва да се обяснява,че със заплати от 700 евро и пенсии с 300 евро ще станем по-бедни от сега.Вече всички започнаха да вдигат цените предварително и няма кой да ги укроти.А като започнат да ги закръгляват,още по-зле ще стане.

26

Ставрос

преди 1 година

Аз съм богат грък, имам много влогове в евро и отварях шампанско 2002 г. като приехме еврото. После се почна едно яко взимане на кредити с покритие върху тях 1% ухаа беше много яко. Малко фалирах 2008г. ама Германия ме спаси. България трябва да влезе в еврозоната за да бъде спасявана от Германия като фалира 5-6 години след приемането на еврото. Аз още съм фалирал де ама не си личи толкова, просто трябва да изпълнявам каквото ми каже Шулц и всичко е топ.

25

нека наякой

преди 1 година

от експертите да обясни и да кажа, вовеки веков ли оставаме с еврото като парична единица или при някакви катаклизми ще излизаме от него? И ако един ден по спешно се наложи да излизаме от еврозоната в договорите има ли клауза за излизане и какви са условията за излизане. При всички договорни отношения има начало и край на договора. И има клаузи за прекратяване! Това никой и никъде не коментира

24

Нинова обеща....

преди 1 година

...ДА ВИ ВДИГНЕ ЗАПЛАТИТЕ....и да си ги получавате в чували и куфари!САМО ТАКА ЩЕ ЗАЩИТИТЕ БЪЛГАРСКИЯ ЛЕВ!!!

23

Анонимен

преди 1 година

Тука някакви мишоци , привърженици на копейката само глупости ръсят.

22

ЗАЩИТЕТЕ ЛЕВА....

преди 1 година

....за да ви СТАНАТ доматите 20-лв/ кг..!

21

до 15

преди 1 година

Рубла и севернокорейски вон ли да въвеждаме...

20

Анонимен

преди 1 година

Те хората бяха ограбени за 2 години обедняха тройно, сега за някакви 5 стотинки ли ще обеднеем повече, стига лъжи. А 2025 година ще станем с цени 5 лева бензин и левче киловата и тогава ще разберете какво е да се работи само за храната и тока.

19

до 18

преди 1 година

Курсът е 1.96, но реалният е около 4-5 лв за евро. Гледай цените.

18

Гласувайте за ПП....

преди 1 година

...за да ви уреди Радев и Демерджиев с евтина работна ръка от Афганистан и Сирия, вече ги превозват с ТИР-ове и автобуси у нас!

17

Анонимен

преди 1 година

Заплатите остави настрана. Гледа се PLI. При СРЗ в София по данни на НСИ около 3200лв. в момента (реално доста повече, заради включения в тези цифри сиваци, които са уж на минимална) излиза, че индексът хич не е лош и е около средноевропейския. Не е важна само цената на яденето, а доста други фактори. Транспорт, цени на имоти, наеми, сметки, цени на услуги и какво ли още не.

16

Анонимен

преди 1 година

1.95 Това е курсът лев-евро от много години. Другото са спекулации и фалшив патрЕотизъм.

15

Името

преди 1 година

Аз един път мислих по тая тема и измисленото не ми хареса. Ако изобщо добутам то този етап, ми се струва, че малкото ми пари ще станат 100% 1/2 от настоящият им обем, а сметките ще останат същите...

14

Анонимен

преди 1 година

ЕС и НАТО вън от България!

13

Анонимен

преди 1 година

Ясно, не сме за еврото, но май не искаме да купуваме и Лади. Все купуваме втора ръка немски, френски, италиански и японски машини. Политиците по-малко да крадат и да стабилизират икономиката и лева. А когато му дойде времето както казваше царя. Тази инфлация която е в момента не е от еврото (или пак то ни е виновно). Че то нашенският търговец и с евро и без евро все ще си спекулира. Народа се узял срещу еврото, ама на Шилигарника дава по десетуна за чаша бира до пистата... А, без тия.

12

до 8

преди 1 година

И какво общи имат ПО с цената на краставиците, след като 95% от борсите на едро се държат от спекуланти от ГЕРБ и ДПС?

11

Гласувайте за ПП....

преди 1 година

ЗА да стане СИРЕНЕТО и кашкавала-50лв.и Да ЗАПАЗИТЕ БЪЛГАРСКИЯ ЛЕВ!!!!

10

Що ви е страх

преди 1 година

да попитате народа,краварски марионетки?!?

9

Анонимен

преди 1 година

Ние и сега сме в евро. Просто на хартийките ни е нарисувано друго.