12

Киро Х

преди 1 година

Пичове не се карайте, историята е пълна с лъжи, включително и за Левски. Реално, той е бил масон, причислен към Истанбулската ложа и както той, така и Раковски са били финансирани от нея. Затова на лобното му място има издигнат паметник с формата на масонски обелиск. Знам, че е труден хап за преглъщане, но това е истината. И на мен ми беше трудно да го осъзная, защото Левски е идолизиран. А не трябва! И той е бил грешен човек Божи! Не бива да бъде издиган в кумир.

11

Клуб русофили

преди 1 година

Ние обичаме Русия и Путин.

10

Анонимен

преди 1 година

11 Турков отворко .Не блей ами *** в Турция и виж на гроба на майката му ,че стои българското знаме .Да *** и не се прави на турчин защо те уважават това а ти си невежество човешко .Да *** и виж с очите си отворко турков

9

Анонимен

преди 1 година

До 12 - От всичките държави и подобия на държави по света, единствено българия е напълно независима, защото от нея абсулютно нищо не зависи.

8

Анонимен

преди 1 година

Българите по негово време толкова го мразели и отвращавали от него, че след обесването му, заптиета трябва да му вардят денонощно 3 дена трупа. Защото разярени българи искат да му изгорят леша. Източник - публикации в тогавашни вестници, спомени на очевидци, архивни документил.

7

Рв

преди 1 година

До 9Еми отиди на пред всички които се покланят, изправи се пред хората и го кажи. Нали си прав според теб? Айде да видим на колко парчета ще си ако ми го кажеш в очите.

6

Анонимен

преди 1 година

До 3 - Дрън дрън, та пляс! Продължавай да си вярваш, че се е борил за освобождението на България, и че турците го били обесили затова, и че е погребан на тайно място за да не му издигнат параклис българите. Истината е, че е бил разбойник, ракетирал всички заможни българи, окрал дори манастира, където е бил за кратко, заклал е дете. Затова и го обесват - заклал е като пиле едно българско дете!!!

5

Позитивен

преди 1 година

Ми обичаме си я.

4

Анонимен

преди 1 година

Левски е бил добър човек и с добри намерения към всички.Жалкото обаче е че е само един и е починал много млад. Това е и причината да го преувеличаваме.Ние нямаме друг подобнен герой.Останалите са били все зависими от някой и нещо. Не искам да будя негативизъм,но мился че и Левски е имал зависимости от чужиди сили.Но това е незибежно,по -важно е че той е бил за доброто на народа.Сега няма подобен Българин и няма и да има.

3

до 1

преди 1 година

Вечна памет на Апостола, боец за една свободна, демократична България. България от народа за народа, където всеки въпреки идентичността си може да е горд българин и да живее в свобода и достойнство.

2

Анонимен

преди 1 година

Тоя родственик на апостола, сякаш е и братовчед и на Тони Стораро!

1

Анонимен

преди 1 година

И от един крадец и детеубиец успяхме да направим национален герой. Ще горим в ада!