237

Анонимен

преди 1 година

До 252.Е тя Украйна почна сама да се разпада и за това са си виновни самите те.

236

Анонимен

преди 1 година

Не мога да разбера Днес.бг. Вече от години ни промиват мозъците срещу Русия. Но ако пускат такива предатели да им се възхишаваме, тогава ние все повече ще се отвращаваме от роповядваните ценности.

235

Анонимен

преди 1 година

Само едни предатели могат да желаят победа на чуждата държава срещу тяхната собствена, независимо от мотивите им.

234

до 249 от славянин

преди 1 година

Най-добре ще е ''най-миролюбивата'' държава оттатък атлантика да изчезне от картата на планетата, за да настъпи световен мир!

233

Анонимен

преди 1 година

Айде вече да спрете да ни занимавате с подобни психопати. Все едно аз, да кажем не одобрявам демократа Бойко Борисов, да ида в Турция и да тръбя под път и над път, че ако аскерът влезе в София, България най-сетне ще се демократизира!

232

славянин

преди 1 година

Победа на киев!!!??? Това може да е единствено заглавие на ''дълбокомислен'' холивудски екшън!

231

Анонимен

преди 1 година

До Us army.Ти на това ли се надяваш,американците да си изпратят армията да се бие в Украйна.Първо трябва да се върнат тия украинци дето избягаха от Украйна и като свършат те,чак тогава американците ще решат,че не си заслужава.Както се казва гледаме развитието на мача и решаваме заслужава ли си да се хвърляме за тия дето духа.

230

Скромното ми мнение

преди 1 година

Няма ли да е по-добре, ако вътре в самия Кремъл хората не отстранят от власт войнолюбците и след това да си осъществят такъв демократичен преход, какъвто ще е най-удачен с оглед на актуалните условия в Русия? Защо е нужно най-напред да загинат хиляди млади мъже, за да се стигне до някаква победа, независимо дали тя ще е на Киев или на Москва? Най-ценното нещо е човешкият живот. Всички останали държави би трябвало също да направят всичко необходимо, за незабавно прекратяване на военните действия.

229

Анонимен

преди 1 година

Комунизма се бил заривал по целия свят? Кой те излъга бе, виж BLM, демократите и тези които му дърпат конците (Сорос и сие) на Байдън в САЩ - това е точно комунизъм и фнатизъм до затриване на света. Даже нещо повече - тези са си чисти болшевики и налагат свой терор, само и само да си наложат вижданията за света.

228

Анонимен

преди 1 година

"Победа на Киев - предварително условие за демократичен преход в Москва. Така смятат руски опозиционери, събрали се в Мюнхен..." Е, какви "руски опозиционери" са тези прислужници на САЩ и храненици на Сорос??? Някои от тях от 20 г не са стъпвали в Рсуия. Руснаците гледат на тях с отвращение и ги считат за последни ***. А на форуми в Мюнхен не пуснаха никой друг освен господарите от САЩ и техните слуги. Щом тези са там, при цензура на всички останали, бомбастичното заглавие издиша.

227

Анонимен

преди 1 година

Комунизма се затрива по целия свят! На кое място са нашите комунисти в топ 10! Този процес закъснява както винаги в Русия като бавноразвиваща и изоставаща, но и там ще се уреди работата!

226

Анонимен

преди 1 година

Едни се жертват за свободата, други yмиpaт за плюсченца!

225

Анонимен

преди 1 година

Този шахматист да седи и търка дъската, вече е в групата на предателите в Русия и ще изгние в странство.

224

Анонимен

преди 1 година

Празноглав шахматист..... Пълни глупости!!

223

Анонимен

преди 1 година

Няма да седя във форума понеже не ми е приятно толкова грубото бррутално фалшифициране на знаци.

222

Анонимен

преди 1 година

Победа на Киев ще рече украинската армия да обсади Москва :))) Не че Русия е цъфнала ами запада е много по голям душман дърт хрантутнически . Запада има много повече врагове защото е агресивен . Така че Русия побеждава запада в тая война а ЕС се разпада . Запада е агресивен дърт и нагъл душманизъм на чантаджии о прокурори с безпределна и доживотна власт .

221

Анонимен

преди 1 година

Прочетох го в дира сори...

220

Анонимен

преди 1 година

Френските танкове вече тръгнали за Укрия сори...

219

Анонимен

преди 1 година

Желязна логика и разбира се отличен шахматист! Добър тактик! Шахът е военна игра.

218

Анонимен

преди 1 година

Яко трриене пада това също е аргумент но на русофилите щото тях ги тррият и запиррат.