9

Не разбрах

преди 1 година

Ако стаята в общежитието заедно с банята/тоалетна и антренцето с дрешника (разпределение като в хотелите) са с площ 20 кв.м., значи наемът ще е 56.20 лв. И ако в тази стая живеят двама или трима студенти, те ще си делят тези 56 лв ли? Правилно ли разбрах? А общите части на блока (стълбище, коридори, фоайета) ще се имат ли предвид? И тяхното ползване ли ще се включи в наема? Освен това, на всеки етаж има помещение, предназначено в него да се готви и да се ползва като трапезария. Влиза ли в наема?

8

Аз Митко

преди 1 година

До ПетяХей Петя,звучиш ми много познато.Ходех с една Петя от Студентски град навремето - не си спомням от къде беше.Май някъде от източна България беше.Ама бяха само за няколко нощи, ама доста палави бяха.И май аз ти скъсах бикините ... :) Дано не ми се сърдиш още...

7

Петя до 7

преди 1 година

ЕйЧар означава човешки ресурси. Не съм деловодителка, а магистър по трудова психология и организация на управлението. Ама какво се обяснявам на човек, който не знае чужди езици. Много под нивото си ми.

6

Петя

преди 1 година

Не говоря с простолюдие, което нищо не е постигнало в живота. Постигнах много в живота благодарение на аналитичният ми ум.

5

Ь

преди 1 година

Ох *** Пено, след като не можеш да си изкривиш устата и произнесеш Личен състав или Отдел кадри, язък за парите на родителите ти.

4

Дааа

преди 1 година

Крайно време е наемите да се доближат до свободните. За да остават пари за образование, а не за ремонти и манджи.

3

Петя

преди 1 година

Ох, преди 15 години дойдох на София само с едни скъсани бикини да уча Психология. А сега съм ръководител на ЕйЧар екип в голяма компания и мъжът ми е богат програмист. Толкова връзки завързах и още си спомням първата ми квартира с носталгия. Какви палави нощи имаше.

2

О, божке

преди 1 година

Какви са тези комунистически цени? Докога държавата ще спонсорира куцо, кьораво и сакатто с безплатни квартири и храна, а те ще докарат тук 20-годишните си бмв-та и ще задръстят целия град? За образование тук от години не говорим. Поне го направете скъпо, за да има някаква бариера пред всеки селляндур тръгнал да завладява Софията!!

1

СУ, МУ и ТУ

преди 1 година

Индексация на цените заради инфлацията?