19

Пян_Гъ

преди 1 година

"Израелски хакери манипулирали над 30 изборни кампании по света" - ВЪПРОС: След истерията около изборите, когато Тръмп спечели и руснаците бяха обвинени в намеса и вече има прецедент и политически "аршин", Израел ще бъде ли обвинен като Русия??? Ако да, КОГА ТОЧНО??? Ако НЕ, ЗАЩО???

18

Анонимен

преди 1 година

Е как така нали Руските хакери се бъркаха в изборите на ФАЩ???

17

Сюлейман Паси

преди 1 година

Да не са били руските...как израелските бе оууу

16

гочо от обеля

преди 1 година

аз кат хакна две големи и после хаквам жената

15

Ларавел

преди 1 година

В днешно време не можеш ли да пишеш код - загубен си.

14

Анонимен

преди 1 година

Що бе нали уж руснаците назначаваха и уволняваха президенти и премиери, кВо се промени та станаха евреи?

13

Ми кво

преди 1 година

Да говорим за наще! 2млн. Гласуващи за 100 партии и накрая Толупа ,Канадския г.й и турския бек на първите места винаги!!!!ЗА ДА СЕ УПРАВИ БЪЛГАРИЯ ТРАБВА ПРЕВРАТ И МОМЕНТАЛНО НАПУСКАНЕ ОТ СОРОСОИДНАТА КО..ИНА ЕСЕС,В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ОТ 24ТА ГОДИНА НАТАТЪК ВИ СВЪРШВАТ И ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА! ХУБАВО ГО ПРОЧЕТЕ КОГАТО СЪЖАЛИТЕ,ЧЕ НЕ СТЕ ИЗЛЕЗНАЛИ НА ПРОТЕСТ ПРОТИВ ЕВРОГЕНОЦИДА И ИЗДЕВАТЕЛСТВАТА С ВАКСИТЕ НА УРСУЛА И БАЙДЪН!!НАЙ-ВАКСИНИРАНИТЕ С НАЙ-ВИСОКА СМЪРТНОСТ,НО БТВ И НОВА ВИ ИНФОРМИРАТ НЕ СЕ БОЙТЕ!

12

Българин

преди 1 година

Бай СТОЯН ще го поведе хорото. Знаете ли защо го уважавам толкова много този г-н Илиев? Защото са малко хората в България, които могат да кажат на шефа си работодател : Я да не ме ядосваш. Аз пък им казвам на бившите си работодатели звездичките. Това е простата причина за да сме големи приятели с него. ТОЙ ЩЕ ГО ПОВЕДЕ ХОРОТО. След изборите. ОКОЛО ЕЗЕРОТО. Аз ще съм след него. А пък, ръчениците ще си ги играем с приятелките ни продавачките.

11

Анонимен

преди 1 година

Тия Гардиън са ли англичани?Аз на англичани не вярвам.

10

123

преди 1 година

Какво каза еврейн на еврейна в Аушвиц? " И дим да ме няма"Не случайно цял свят ги мрази от 1000+ години.

9

и така

преди 1 година

Там си имат хакери, тук си имаме калинки

8

Анонимен

преди 1 година

байдън е най успешния им проект.да сложиш за президент корумпиран старец с педофилски залитания си е успех. чест и хвала на евреите

7

Анонимен

преди 1 година

Да са живи и здрави.

6

Анонимен

преди 1 година

Баш на вас ви казаха от Мосад .Боже,боже спрете се .

5

Хакери

преди 1 година

Само кампаниите ли се хакват, или и машините също? Макар и с много кусури, имах повече вяра на старата система с хартиените бюлетини.

4

Анонимен

преди 1 година

Пък на нас ни разправяха, че хакерите са руски. Ти де го чукаш, то де се пука...

3

Анонимен

преди 1 година

Израелски тайни служби разкрити от някакви журналисти ***! Ако имате и най малко понятие от израелски тайни служби ще ви стане ясно, че това е оксиморон т.е. нещо което не може да съществува - като дървен камък! Със сигурност има израелски хакери, но не открити от ***!

2

АХА!

преди 1 година

Евреите спонсорирани от американците 'тунинговат' избори! Иначе краварите ама хич не се бъркали в чужди държави!

1

МИСИРКИТЕ

преди 1 година

Абе, 'безпристрастните медии' защо така упорито не объщат внимание на разследването на носителя на Пулицър Seymour M. Hersh? Чисто и просто ДОКАЗВА че американците са международни терористи и те стоят зад взривяването на Северните потоци. Та медиите защо пишете измислици а пропускате наистина истински новини?