26

до 28

преди 1 година

Искандер е антична съветска система. Искандер-М е нищо интересно- малко по-модерна с обсег 300-500км. От тези системи Русия трябваше да има 60. Кофтито е, че има само едничка. Подобно на Су-57. Трябваше да има 1000, но има 1 брой. ахаахахахахахахаха. Защо ли? Защото парите са окрадени.

25

NoirFire

преди 1 година

НАТО САЩ, Англия , Франция, бая път имат до Беларус, вижте и Лукашенко на снимката изобщо не е притеснен :)

24

До Пижо

преди 1 година

Пижо, просто селяче, Беларус нямат ядрени оръжия, никога не са имали. Единственото червено копче, което Лукашенко може да натисне е това да ти включи телевизора.

23

Копейкин

преди 1 година

До пияница мистикТи наистена си касоглед. Нямаш си на идея със какви оръжия разполагат Руснаците и Беларус. Ако не им беше жал на Руснаците за украинците, които използват своя народ като щит, досега войната да беше приключела!

22

Анонимен

преди 1 година

Започва да ме избива на смях вече... Беларус ще бъде пометен от НАТО за около 15 минут. Да не говорим, че армията ще дезертира, защото гражданите на Беларус искат в ЕС и НАТО, но Кремъл им пречи.

21

Анонимен

преди 1 година

Беларус имат малка но добре обучена армия.Ако Украйна атакува за няколко дена беларусите ще са в Киев.Така че даже и да не си го помислят.Явно на Запад искат и Беларус да вкарат във войната.

20

Копейкин

преди 1 година

До Анонимен То е ясно, че НАТО и ЦРУ няма да спрат да се месят в Беларус, докато не я направят като Украйна и нещата не станат като в Украйна.

19

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 14 Все пак не забравяй че на Лукашенко се опитаха да му спретнат революция от запада която не успя, вероятно за това сега не стои мирен.

18

NoirFire

преди 1 година

Ако прочетеш малко информация преди да пишеш простотии за разсъждения ще ти стане ясно че в момента Финландия има много малка армия за самоотбрана.

17

Анонимен

преди 1 година

При положение че Беларус позволява да се атакува от тяхна земя направо си просят да ги нападнат. Това изявление повече прилича на подготовка за изкуствено създадена провокация.

16

NoirFire

преди 1 година

Какви транкви те гонят теб пий успокоителни.

15

Реалист

преди 1 година

До 1. Че никой няма да напада Беларус е ясно, но иначе разсъжденията ти са много смешни. Само финландците стигат, за да размажат тази жалка диктаторска държавица.

14

Факт

преди 1 година

Ако има по-смешна ария от нашата в Европа, то това е Беларуската - факт!

13

хм

преди 1 година

Нямате представа в какво състояние се намира Полша. Полша е страната с най динамична икономика в Европа , от 23 г. 4% от БВП се заделя за армията , незнам дали е останало атмно оръжие от времето на Варшавския договор , но Полша е най добре технически подредена армия. Докато Беларус и Русия имат кеч , Полша закупиха F35 както немски и американски танкове . Ще им таковате на duduka.Правят всичко възможно руските ... да не стъпят в Полша.

12

Демократ

преди 1 година

Никой няма да ви напада бе, откачалки.

11

Кокошките

преди 1 година

Пак лъжат

10

А сега задача:

преди 1 година

Открийте разликите между статията и заявлението на ЛукашенкоМы как работали, так и работаем. Наши военнослужащие как несли свою службу, так и несут. Мобилизацию мы никакую не объявляли и не собираемся ее проводить и объявлять. Но к войне готовимся в плане того, чтобы на нас не была совершена агрессия. Вот и все. Белорусы абсолютно в этом плане могут быть спокойны

9

Анонимен

преди 1 година

Полша, т.нар хиена на Европа е хвърлила око на западните части на Украйна, както и на Брест. Така че Лукашенко е в правото си да ги предупреди.

8

Анонимен

преди 1 година

Тъй като Украйна заседна в тънкото кагебейско гърло на Путин кремълският сатрап може да се задоволи с Беларус. Така ще може да увеличи още границите си с омразното НАТО.

7

NoirFire

преди 1 година

Полша може, страната им руснаците ще я направят като Украйна, разорана нива, едва ли се натискат много.