139

До 160

преди 1 година

Нема мърдане, ако навремето беше светил маслото на тия дето ни го вкараха да сме в гейропейски съюз, сега нямаше да имаш главоболия. А България нямаше да е разсипано гето.

138

Световен глад

преди 1 година

Така, хубаво има световен глад, но след като България е нетен износител на зърно, защо по дяволите, НИЕ трябва да ядем скакалци?

137

Анонимен

преди 1 година

До Аре нема нужда. Ай нали не си умрел.

136

Анонимен

преди 1 година

Ежте си ги

135

Анонимен

преди 1 година

До Рендету Не навлизаме, а американците със всичка сила ни набутват в това езичество. Целия зор е, че никой не ще да го набутват там и се налага да прилагат груба сила и изнудване.

134

Анонимен

преди 1 година

Честито европейци!

133

Анонимен

преди 1 година

До Ангелов Valve Corp- Теб па откъде те изтърваха бе?

132

Анонимен

преди 1 година

До Аре нема нужда Празните рафтове бяха в началото на капитализма приятелю.Имаше и купонна система.При "лошия" социализъм храната си беше качествена,образованието и здравеопазването също.Никой не е гладувал и ровил в кофите.

131

Груйо Михалов

преди 1 година

За тая параноя са виновни медиите никой никого не задължава да яде насекоми ,а БНТ в сутрешния блок заявиха" основни храни ще са с насекоми...." то нали за привличане на зрители ама ей на.Иначе съм против насекомите те са алергени за голям процент хора алергични към акари (домашен прах) и ще предизвикват астма и обриви и дори фатални изходи!

130

:)

преди 1 година

Да гладува е много по-добре за човека, отколкото да се храни с етикетирана храна :)

129

Аре нема нужда

преди 1 година

До РазликатаПомним празните рафтове към края,немаше даже леб.

128

Рендету

преди 1 година

Навлизаме в период на Неоезичество... ето ви я основната причина за антихристиянската политика на "цивилизования" Запад! Любопитно, каква ли ще е реакцията на мюсулманите когато решат да "цивилизират" и тях!?

127

Разликата

преди 1 година

По времето на лошия социализъм държавата умори народа от глад. Хората нямаха пари и бяха принудени да ядат само мръвки и манджи. А сега по времето на добрата демокрация държавата мисли за здравето на народа. Хората вече са богати и могат да си купят храни направени от полезни насекоми и червеи.

126

Дидо

преди 1 година

Една много малка част от населението на земята ще се храни с нормална био храна, която ще става все по-скъпа за да не могат плебеите да си я купят.Плебеите ще се хранят с химия,буболечки и др. гадости.С пандемията не успяха,пробваха с войни,сега вече ще успеят да намалят населението на земята.

125

Анонимен

преди 1 година

Къде са природозащитниците? Защо няма протести в защита живота на буболечките? За протести в защита на човешкото здраве и живот не питам, закото човекът не се вписва като ценност в глобалфашизма и в либералфашизма...

124

Аз предлагам

преди 1 година

Да спрем да купуваме продуктите на всеки производител който слага насекоми и червеи. А пък ако хванем някой че слага без да е посочил на етикета направо да му запалим фабриката. Мисля че е справедливо.

123

Падаря

преди 1 година

Няма Световен глад има глад в Азия и Африка там да изнасяме насекомите!Тук имаме излишък от храна само да прекършат спекулантите които обират и фермерите и потребителите.Закони трябват..

122

Мда

преди 1 година

Значи кьм неизвестните субстанцииЕ200 е300 и др ще се прибавят и бели червеи не звучи добре

121

Анонимен

преди 1 година

Вярваме ти в русия разрешили ***

120

Анонимен

преди 1 година

Кой купува изобщо нещо от магазините винаги съм се чудел. Месо - поразпитайте тук там, ще откриете на 40-50-100км някой производител, аз от 7 години купувам от едни и същи (на 20км от мен пилешко, на 50 телешко и свинско). Брашно си взимаме от мелница, която е на 70км от София. Зеленчуци/плодове също се намират. Сега ще кажете ама то трябва да пътувам - епа седи си дома кат шамфъстък и яж отровите...