87

Бай Течо

преди 1 година

Да спрем да дишаме , а?

86

Анонимен

преди 1 година

Прави впечатление, че тази зима не ни облъчваха денонощно със скалъпени стъкмистики колко било запрашено еди си къде понеже в маалата горели гуми и карали стари трошки. Помните ли къв цирк бе, чак ограничаваха движението и пускаха в метрото безплатно. хахаха

85

Край

преди 1 година

Това го казва женицата допуснала града буквално да се зарине с коли. Няма возило което да не може да се регистрира в Сф даже и да е на мазут или на въглища и да пуши повече от комина на ТЕЦа на Ковачки.

84

МСА

преди 1 година

Тия "зелени политики" ще ни занулят

83

пришълеца

преди 1 година

Не си го вярвате сигурно:)))

82

Анонимен

преди 1 година

Наглостта и нахалството умират последни. Трябва да се изтърпи до есента и дано,дано стане чудото и София да намери истинските си управници.

81

кмете оставка

преди 1 година

тази пак се е друсала, тя съсипа всичко

80

Нова цел

преди 1 година

Фандъкова: До 2030 г. София трябва да е климатично неутрална и Фандъкова: До 2030 г. да празнува петилетка в затвора! Няма да изброявам защо, защото мястото тук е малко!

79

Анонимен

преди 1 година

Къде са Tesla суперчарджърите у нас? Къде са стимулите за хората да купуват електрически авомобили? Къде са стимулите за хората да ползват градски транспорт, а не автомобили? Защо продължаваме да дишаме въздух от изгорели гуми? Защо продължават да се изсичат дървета и да се застрояват зелени площи, а не да се правят нови паркове?

78

Анонимен

преди 1 година

Тая не мога да я гледам вече. Първият път спечели честни избори, ама после бързо тия от ГЕРБ я научиха на метода на фалшификацията.

77

VladTepes

преди 1 година

Като заместник-кмет по култура и образование се справяше доста по-добре като цяло.

76

VladTepes

преди 1 година

До АнонименМожеше да е в отдел Образование в общината.

75

Анонимен

преди 1 година

Ти първо изчисти драсканиците от сградите,че ме е срам,че живея в тоя ставащ все по-грозен град.Отиди в Женева и виж дали има една надраскана сграда.Виж дали има рушащи се балкони и олющени фасади.За улиците, тротоарите и ремонтите хиляди пъти сме говорили.И тогава ни прави неутрални.

74

Анонимен

преди 1 година

До 74 "Абе какво стана с детските градини нали герб обещаваха за всички деца ала бала" --- Споко, избори идват, пак ще ти обещават. Нали трябва да се обещава нещо? Мислят в перспектива хората! То ако вземат да ги построят наведнъж, после какво ще ти обещават преди избори?

73

Анонимен

преди 1 година

Лесно ти е Фандъковааа, прибираш милиончета, много ти е лесно! Питай семействата, с по 800 лв заплати как карат.

72

Анонимен

преди 1 година

Пълни абсурди се говорят, как ще забраните на братятя да горят дрехи и гуми или на ТЕЦ-овете да горят отпадъците на ЕС?

71

Анонимен

преди 1 година

ДБ и ПП да обещаят проверки за ссички политици за последните 30 години и ше излезна на избори.На всички без изключение.Даже и така наречените не полтически квоти.Измалмлимси общо в политиката проверка . Проверка и на всички с имот над 300 хиляди лева. Без доказателстово за произход да се прибира в държавната хазна и да се инвестира с тези средства . А за пари над 30 хиляди евро да де иска също доказателство.Но да започнат от върха на пирамидат и надолу.

70

Анонимен

преди 1 година

хахаха и как ще стане :))) що за глупости! искам да видя само Красна Поляна как ще стане климатично неутрална :)))

69

Мен

преди 1 година

а зелените от богопомазания етнос искам да видя как ще спазват зелените мерки :)

68

подзаглавието кефи

преди 1 година

"Зелените политики включват цЕлата човешка дейност", каза́ кметът и тресна́ по масата, по самоковски :)))