24

Евгени

преди 1 година

Определено ако САЩ дават на Украйна е помощ.А когато някой си купи от Русия е???И от къде на къде е измама??Какви ти санкции след като той е собственик на фирмата и чипсовете може да прави с тях каквото си пожелае.След като САЩ не желаят да стигат до Русия тези чипове да спрат да ги произвеждат???Тук има други планове???Но определено смятам че САЩ още малко и ще бъдат нокаут: История.Когато те крадяха и крадат е бизнес.А когато някой ги плесне през ръцете става агресор.Абе ***.

23

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Веселинъ 7112136860 - България е част от ЕВРОПА. Не от Азия. Никой - най малко 10-те % олиGавени пенсионери путинофили не можете да промените този факт. Българина не желае да бъде повече провинция на блатната Империя! Воплите ви са без никакво значение. Времето върви срещу вас - с всяка година ще сте все по малко.

22

Щот са пичове

преди 1 година

Пичове са продавали чипове. Обаче мутряците от Вашингтон ги вкарали в багажника на джипките и бой бой

21

Факт

преди 1 година

Типичен български предател като Радко Дмитриев

20

Анонимен

преди 1 година

Хахахаха.Това си е доживотен затвор или ще го изпратят при Свети Петър да прецени къде да го прати.И това е лицето на България.Заради такива Нас ни приемат за престъпници и никой не ни харесва.Дано гние в затвора доживот.

19

SS

преди 1 година

Търговията си е търговия ! Всеки търси клиенти и печалби ! ИМА НЕЩО СБЪРКАНО В СВЕТА! НЕ МОЖЕ НЯКОЙ СИ ДА МИ ОПРЕДЕЛЯ КАКВИ ЩЕ СА МИ БИЗНЕСПАРТНЬОРИТЕ !

18

Анонимен

преди 1 година

Пак пресякоха герберска далавера !

17

Анонимен

преди 1 година

До живот за алчността!

16

Санкций

преди 1 година

Само дето високотехнологичните американски части се произвеждат в Китай.

15

Натовеца

преди 1 година

ФАЩ почнаха да ловят българи ! КАМА ЗАБИВАМ МОЩНО В ЧЕРЕПА НА КРАВАРСКИЯТ ОКУПАТОР !

14

АнонимеН

преди 1 година

ВСЕКИ КОЙТО ПОМАГА НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ВЪВ ВОЕННО ОТНОШЕНИЕ Е ЗА ТРИБУНАЛА В ХАГА ! РЕЖИМА В ИРАН ИЗОБЩО ДА НЕ СИ ВЪОБРАЗЯВА ЩЕ СЕ ОСТАНЕ !

13

Щеше да е по-забавно

преди 1 година

ако беше продавал чипове скрити в перални :D Ама иначе, не се споменава името от съображения за сигурност? Начи, хем е обвиняем и национален предател, хем не се споменава кой е. Вижте сега, спрете са с тия глупости, в РФ имат технологията и капацитета за производството на тия чипове, които ги слагат в ракетите и прочието. Смешно е, и защо им е някой си тарикат от България, след като граничат с Китай? Лов на вещици или си проветрявате клавиатурката?

12

Анонимен

преди 1 година

Война е. Хора всякакви има

11

Анонимен

преди 1 година

На Овчаров братовчед.

10

Анонимен

преди 1 година

Сега ще си почине - от толкова схемии..други ще му харчат паритеСкоро плаж,узо и фрапе няма да има- кот беше - свърши

9

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

САЩ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ! Ще им кажа само едно! Дори по време на Социалистическа България в териториалните граници на Народна Република България НЯМАШЕ РУСКА АРМИЯ!!! Имаше Българска Народна Армия! Никой не може да предотврати възстановяването на Българо-Руските отношения.Никой и най-малкото САЩ,които днес деспотствуват навсякъде по света,задължавайки хората в техните политически паранои.Белият дом сам дистянцира хората от вяра,че в САЩ е възможен политически и икономически разум.Ехиди !

8

Анонимен

преди 1 година

С България никой не се съобразява, особено пък престъпната империя САЩ. САЩ ни има за опитни мишки, един експеримент, едно нищо.

7

Анонимен

преди 1 година

Като е български гражданин не трябва ли да питат първо България дали може да го екстрадират в САЩ? Или ни прескочиха, защото не сме важни?

6

Анонимен

преди 1 година

преди 2 г си купих ап на морето от руснаци. и мен ли ще издирват сега?

5

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Щатите са най големия к***еф на света. Европейския "СЪЮЗ" е същото. Много е хубаво в тези империи в които влезнахме 2004 и 2007. Да се разпадат в агония възможно най - бързо.