21

Въх!

преди 1 година

Матрялите по всичките земни кълбета не искат да гласуват за "лидеритте", отглеждани от Сорос през последните 2-3 десетилетия. Даже се канят да ги бият, май. Ко ша прайм ся?!?

20

Анонимен

преди 1 година

Тази обиколи всички телевизии за 24 часа, но не се разбра какво предлага нито като законодателство, нито като реформи ..само някаква перефраза на "гарван-гарвану око не вади" .. нищо, има купен и корпоративен вот .. могат и да се класират.

19

Иванка Тръмбь

преди 1 година

Булка за нищо не ставаш и то бе ясно още от начало .Правиш уникални печалби от твои фирмички,но нищо за твоя роден град нищо за хората

18

Ivan

преди 1 година

Не говорете,а свършете нещо!Как пък не ви писна на всички "политици" едни същи глупости да дрънкате-модерните думички днес -"политики" и "червени линии"! Явно до там ви стига умствения багаж (което е повече от ясно)!Аман от вас.

17

Случаен минувач

преди 1 година

Никога не е водило до добро, когато бившата прислуга започне да се изживява като аристокрация...

16

Анонимен

преди 1 година

Защо показвате тази пропаднала фъфла, която за нищо не става?

15

Анонимен

преди 1 година

Успех!

14

ИСТИНСКИ КОМУНИСТ

преди 1 година

Всеки гласувал за когото и да е от представените ни политици и партии, гласува срещу себе си, срещу децата си, срещу родителите си, срещу България и целия български народ !

13

Анонимен

преди 1 година

Либерална джендърка!

12

Анонимен

преди 1 година

30 000 за новородено!

11

Анонимен

преди 1 година

Какъв закон "магнитски " . Нали сме суверенна държава . Имаме си прокуратура . Като искат да съберат доказателства и да образуват дела . Видяхме какво стана с измислите за шпионаж в полза на Русия . Не сме колония , че тук да важи американското законодателство . А доказателствата , къде са

10

Анонимен

преди 1 година

Малко по различно мислене.Дано да е за хубаво.

9

NoirFire

преди 1 година

За тая за пръв път чувам, бариерата ще я сънува, ако открадне някой глас от ГЕРБ добре дошла :)

8

Анонимен

преди 1 година

За всички стана ясно че единствената цел на тия, беше да копират името на очертаващата се коалиция ПП - ДБ, която трябваше да е "Продължаваме заедно", и така да откраднат няколко хиляди гласа! Даже кукловодите щяха да ги уредят да са и с близки номера на бюлетините - примерно 7 и 8, или пък 7 и 17, нещо такова...

7

Даааа

преди 1 година

Отървете ни от присъствието си всички в парламента. Тези от миналото също.

6

"няmА" сми

преди 1 година

Няма да влезеш и като патерица на eвроатлантическото статукво с различни абревиатури,не се напъвай! :)

5

Майора

преди 1 година

Жалко че си в придическия отдел на НС и да не знаеш че закона "Магнитски" не важи за дадената странаи това е решението на КС! Друг е въпроса че стсва думс зс доноси на партиите на олигархията ДБ и Партията на провалите и Крум Зарков! Много ми е интересно защо не фогуторат Прокопиев , NEXO , Це. Еасилев даващ с другите пари на конгресмени да чистят моджа си , Кирчо и Кокорчо и ред други! Не може САЩ да се намесват във друга държава и да казват какво да се прави!

4

Анонимен

преди 1 година

Да каже, чие произведение са, и какви политики ще защитават, всъщност политика е само в ед.ч. Много общи приказки, аут са.

3

Напротив

преди 1 година

Всички участвали до сега в политиката, трябва да я напуснете веднага и да влезете в затворите. Никой няма да дойде до урните заради вас

2

Новият главен

преди 1 година

Ива , задните или предните части на психопата Слави обичаш повече от България?