4

Земеделец

преди 1 година

Вечният председател на студентския съвет, алоооу на 40 си какъв студентски съвет!

3

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Хубава работа, ама Га***ска. Всичко в тази държава се прави не с трето, а с двадесето качество, след хиляди отлагания и просрочвания. Пропагандата обаче върви, колко успешно се развива страната. ДО 1 Това, че човек е възрастен, не означава, че заслужава уважение. То се печели с дела, а не с времето.

2

Hoqsan

преди 1 година

До АнонименКато излезеш навън и виждаш с какви висшисти е пълно... доктори, инженери, архитекти, адвокати... положението е страшно, виждали ли сте масата хора навън как гледат, как са облечени и въобще опорно-двигателните им движения какви са - чички, лелки, дядки, бабки и разни други утаени хорица... изключваме 10-те % по офиси, аутсорс, ИТ услуги и програмисти.

1

Hoqsan

преди 1 година

Всички чички и лелки сте за някакво наказание... десетки години наред неглижират абсолютно всичко, всяко едно звено, всяко едно нещенце... и естествено най-неглижирано всичко за подрастващото и младо поколение. Не се чудете после къде ви е отишло "заслуженото" уважение за годините, като младите сме ви ядосани за тоя батак дето сътвовихте за 30-на години.