629

Анонимен

преди 1 година

Всичко се решава в Давос,а не в нашето "народно"събрание.Включително и землетресенията.

628

Анонимен

преди 1 година

НАТО И ЕС загробиха България. Цените летят на горе всеки ден за да купуваме никому ненужни чертежи на самолети, измислени отровни ваксини, да издържаме американски хран...тутници в базите. Откакто дойдоха тези нав..леци и бок..луци ни унищожиха производството, селското стопанство, образованието, здравеопазването....върнаха България 50 години назад.

627

Анонимен

преди 1 година

Аз ще гласувам за Възраждане.Всички останали искат да ни вкарат във война,която НЕ Е НАША.

626

Ичко

преди 1 година

Давайте Беее, Пари за Прахосване има колкото искате !

625

Анонимен

преди 1 година

Българина е мазохист. Той обича Герб, Путин , Тодор Живков и Ахмед Доган.

624

Българин

преди 1 година

ЩЕ ПРАЗНУВАМЕ. Тържествата ще са в ж.к.-то Дружбата в София. На приятелите ми НИСТОР И БОЙКО ЦВЕТКОВ няма да им плащам сметки всеки ден. Тези неща с приятелствата и парите са си истински. Неи са като обещанията на политиците. ЧЕСТИТА ДА Е НОВАТА 2023 Г. НА ПРИЯТЕЛИТЕ МИ ОТ ДРУЖБА. От 27 г. живея в този квартал на София. Дето има една приказка, и кучетата и котките ме познават. БАЙ СТОЯН ЩЕ ГО ВОДИ ХОРОТО.

623

Кирчо

преди 1 година

Продължаваме Пропадането !

622

Обикновен българин

преди 1 година

Земята ще се сцепи. Водата от езерото ще изчезне в нея. Но пък, ние ще си останем приятели. Изобщо не се страхуваме. Нито от земетресения, нито пък от избори. След поредните предсрочни извънредни парламентарни избори, бай СТОЯН ЩЕ ГО ПОВЕДЕ ХОРОТО. Аз ще съм след него. ОБИЧАМЕ СИ ГИ ХУБАВИТЕ БЪЛГАРСКИ НАРОДНИТЕ ПЕСНИТЕ. Но пък, ако и г-жа БОТЕВА НИ ГИ ЗАПЕЕ. земята дружбенска наистина ще се сцепи.

621

Милионер

преди 1 година

След изборите, г-н Стоян Илиев ще го поведе хорото около езерото в Дружбата на София. Аз пък ще ги играя ръчениците с приятелките ми продавачки от магазините. Ако не го познавате, г-н Стоян е този, който продава цветята. Тези вечните. ДЕЦАТА. АМИ БАЙ СТОЯНЕ, ще го водиш хорото, за да са ни живи и здрави. Както и приятелите ни дружбенци. Ще им звездичките на тези, на които трябва.

620

Димо

преди 1 година

ДБ не заслужават да влязат в парламента. Ама си намериха ракета носител в лицето на предателите ПП

619

Shark

преди 1 година

До 675. Да де, ама това изобщо не значи, че ще гласуваме за ГЕРБ!

618

анонимен

преди 1 година

Очакваме след големите издънки на Пп разлика от 10% в полза на ГЕРБ, та да се върне най-после нормалното.

617

Анонимен

преди 1 година

ПП за пръв път има реален шанс да катурне "коалициите на статуковото" и да имаме добро правителство. Не го пропускайте този шанс!

616

Анонимен

преди 1 година

Вмомента ни подготвят да се примирим за предстоящата далавера на "изборите". Ако ще христо да преплува Лааманша, няма да повярвам, че ще получат такъв процент.Нас никой не ни вижда.Използват ни само за легитимиране на нагл-ата американска античов-ешка политика, която ни обезличи.

615

Анонимен

преди 1 година

Има някаква надежда изглежда хората не са толкова *** да продължават да гласуват да ПП

614

Васил

преди 1 година

ДБ обаче пак ще са в парламента, пак ще взимат заплати и пак ще си клатят краката.

613

Анонимен

преди 1 година

Ехааа как са се активизирали герберските глашатаи, платени "представителни проучвания", тук във форума са пуснали поне 10 глашатая на заплатка да плюят по ПП и ДБ. Общо взето са се окъкали от шубе. Да видяхте някъде глашатаи на ПП и ДБ?

612

ябадабаду

преди 1 година

Още ли има заблудени хора (овчици) които да гласуват за герб?

611

Някой си

преди 1 година

Снимка на мазните топупи на път към държавната хранилка. Най в ляво зад Гнома е внука на другарката Нора Ананиева! Да са му честити "новите" лица на тъпоъгълния български народ, отрочета на комунистическата партия!

610

Певец, от народните

преди 1 година

Ами , признавам си, че когато г-жата ВАСИЛКА БОТЕВА ГИ ЗАПЕЕ аз ще я слушам. Доста по-добра е от мен. Но само в пеенето. ЧЕСТИТА ДА ТИ Е, приятелко. НОВАТА 2023 г. Ще ти го дам правилния тон. На втория глас. Стойнето си е за теб написана. Аз пък ще тни ги изпея някои от другите. ВЕЛИКОЛЕПНИТЕ. БЪЛГАРСКИТЕ. ДАРБАТА НА тази българска певица е по-голяма от моята. Но пък, СТОЙНИНИТЕ ОЧИ. Просто не ги мога тези извивки, като нейните.