30

Анонимен

преди 1 година

То ако всеки тръгне сам да си санира, се получават едни такива блокове на различни раета. Един етаж боядисан в оранжево (не знам какво толкова му е хубавото на оранжевият цвят), дето след няколко години като потъмне е цвета и вече заприличва на някакъв друг цвят, един етаж в "оригинално" мръсно сиво, един етаж в гадно жълто (дето пак след няколко години заприличва на друг цвят), и т. н... Хубава работа, ама ромска, комунистическа...

29

г

преди 1 година

Земетресението ни изненада тази година...

28

Анонимен

преди 1 година

Нищо не усетих.Точно по това време четох небивалиците на СатаНато от укро пропагандата как иска да се набута България във война.Може сатаната да е излезнал да си го прибира където му е мястото на тоя демон.

27

Анонимен

преди 1 година

Маря Силвестр е заминала за ремонти в Турция

26

баба мара

преди 1 година

в люлин нищо не съм усетила нито пък имаше хора по градинките днес беше студенои духаше вятър понеже сме безбожници ще има да си патим господ праща сигналиама никои не ги разчита

25

unA

преди 1 година

Според госпожицата от клипа, няма връзка между земетресенията в Турция и Румъния...Доообре.

24

Анонимен

преди 1 година

кат беше предишното нямаше обходи не се е чуло нищо

23

Българин

преди 1 година

Така си е. Но не Господ обича България, а българите си я обичаме. А и няма как да е иначе. То, ако ние не си я обичаме, кои други ще я обичат. СЪС СТОЙНЕТО. А пък, БАХОВИЦА СИ МИ Е РОДНО МЯСТО. Там са ми земите и наследствената къща. Ще го направим ралито. Шофьорите сме си звездички. Земята ще изровим. Но пък, няма да е на тяхната. На политиците.

22

Анонимен

преди 1 година

До 10 по време когато прехвъчаше сняг над София 140 снегорина дълбаеха асфалта и стояха в постянна бойна готовност. Нищо не ме очудва вече.

21

NoWay

преди 1 година

Стига сте филмирали хората и всявали паника с тези непрестанни статии.И да има, и да няма земетресение, ние какво по-точно да направим?Пред природата всички сме безсилни.Сградите,в които живеем,са такива, каквито са и това е свършен факт.Ясно, че не се строи както в Япония, също така обаче е ясно, че никой няма да си напусне жилището точно поради тази причина.Днес е празник, да си сипем по една чаша вино и да не мислим за най-лошото постоянно, от тази с косата така или иначе никой няма да избяга

20

Анонимен

преди 1 година

Данчето за да си прави ПР ще ги вдигне под тревога и заради силно вълнение в тихият океан.

19

у м р я л кон

преди 1 година

Реакция след няколко часа. За толкова време може да проникне мухъл върху потенциалните жертви.

18

Анонимен

преди 1 година

Не бойте се, господ обича България, всичко ще е наред. Паниката, стресът и страхът са лошо нещо.

17

Супер ама може ли

преди 1 година

Заради дупките да вдигнете аварийни екипи че баровците караме коли със скъпа подръжка ?!?

16

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 18И в Ница има панелни блокове и ЕПК. В Детройт са пак по 10 етажа но от тухли.В Токио ако знаеш къф ужас от панелни сгради е ще припаднеш.Всъщност технологията на панелното строителство и ЕПК за първи път е била имплементирана в Италия после в Германия,САЩ и едва тогава в комунистическият свят.А това че повечето живущи в блокове в българия са стиснати клошари и не им се дават пари за да им изглежда добре жилището е отделен въпрос.Хората са скапани не сградите.

15

Бонар Овъртиоглу

преди 1 година

Ха ха ха .Те един път не изчистиха като хората един път окоси като хората та аварийни екипи .Кой е там ?На хранилката бездарнИци или топчета шкембе войвода.

14

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 14 Аз съм на третия етаж и го усетих.

13

Смущава ме липсата

преди 1 година

на ежедневните хвалби и вопли на зеленото човече по медиите. Защо земетресенията ги изместиха? Да не би световният "елит" да му е обърнал гръб и да се е загрижил за природните бедствия?

12

АнонимеН

преди 1 година

до 13/ вярно е в Румъния има нацепени блокове

11

Анонимен

преди 1 година

На 13 етаж на нашият блок в София се е усетило. На първите няколко етажа не се е усетило нищо.