108

Анонимен

преди 1 година

До до 113 Пълно е с безработни ИТ. Фирмите са западни и зимат по 1-2 човека и то галвно турци.

107

Анонимен

преди 1 година

Ще ме прощавате, не познавам човек със заплата 1947лв... Може би освен пенсионираната ни чистачка в офиса, на която даваме 1700, но стои 10 часа на работа (2 часа са й заплатени като извънреден труд *2.75 по политика на компанията). Жената си работи, взима си хубава пенсия- голяма сладурана е. Вече, ако някой младок дойде и ми каже как не може да си намери работа за над 5000лв., бих му набил шамарите. Дори шофьорите вече изкарват солидни пари, ако работят 12 часа.

106

до 113

преди 1 година

Интересно. Аз пък всичките хора с по 2-3-4 дечица, които познавам, са ИТ спецове. Завиждай си, никой не ти пречи. Ако тая енергия я вложиш в развитие, току виж вече няма да бачкаш в склада за 3.5к, а ще работиш нормално платен труд по няколко часа на ден. Ама е непонятно за слепец по рождение какво е жълто.

105

Анонимен

преди 1 година

2000лв. средна заплата? Глупости на търкалета. Много, ама много повече е. От бачкаторите 101% са в сивия сектор уж на минимална и сриват заплатите. Ако махнем сивият сектор, СРЗ у нас е около 4000лв., а в София- над 6000. Ако махнем и държавните канцеларски плъхове с тотално жалки заплати, скача още. Вече медианната заплата е друго. Тя е около 3500лв. в София (складов работник) и 1800 за прованса.

104

ИВАН

преди 1 година

ПОЧТИ ВСЯКА С КОЯТО ПИША БИВШИЯ Й ИЛИ Е АЙ ТИ ИЛИ ИМА БИЗНЕС! А ТИЯ АЙ ТИТА ПОЗНАВАМ НЯКОЛКО, ВСИЧКИ МАТОРЦИ(БЕЗ ДЕЦА!)

103

Анонимен

преди 1 година

Тва със средната заплата е толкова фалшиво. Съседът ви има 20 милиона вие имате 200 лева. Средно и двамата сте милионери.

102

Анонимен

преди 1 година

Нали депутатите трябва да си вдигнат пак заплатата, а те са се върнали за средната, а реално трябва да са на минимална. Къде го има това сам да си определяш заплатата, щом народа те е пратил там, той ще определя, както и отпуска. Народа им е работодател, не те да са си сами.

101

бачкатор

преди 1 година

Отдаваме си цялото време за правене на пари. Обаче парите могат ли да ни купят времето на тая земя?

100

Анонимен

преди 1 година

Явно че дигат заплати но като уволняват работници и не отчита че безработните вземат 0 лева и така средната пада доста а не се качва.

99

Да ви кажа...

преди 1 година

Парите се търкалят по земята. Само требе да се наведете. Но по-ценно от парите е времето.

98

Анонимен

преди 1 година

Тия дето се хвалят са псевдопрограмисти. Искат да дразнят с нещо останалите.

97

Истински програмист

преди 1 година

Айде спрете да се преструвати на програмисти! Днеска се преструвайте на лекари айде ;)

96

анонимен

преди 1 година

Е Стойне, не мой така, кой че сади чушки и домати, кой че гледа прасета и крави, виртуално не става, требе и да се яде, па и тия програмистите нагъват!

95

анонимен

преди 1 година

Е, какво си мерят програмистите, дебелите ли ***, щото не стават с часове от стола и плюскат нездравословни храни, или пък си мерят броя на пъпките по лицата си! Колкото и пари да вземат тези са нещастници, след време ще го разберат! А сега си живейте удобно и виртуално на столчетата! Честит Св. Валентин и Св.Трифон! Наздраве, с истинско вино, с истински шоколад и с истинска любов!

94

Стойне от Чукурово

преди 1 година

Я пръдлагам сите да станеме програмисти,та да зимаме добри заплати

93

До 91

преди 1 година

Никой истински програмист не се хвали! Тука е пълно само с такива които се преструват! Като ги питат нещо конкретно млъкват!!

92

българин

преди 1 година

А защо хората не са разбрали тази добра новина????

91

Икономист

преди 1 година

Така са си нещата със заплатите. Продължават да ги начисляват и плащат в левове. Аз пиък си ги обменям моите левчета при приятелите ми от финансовата къща Никар. Честита да им е Новата 20223 г., а пък политиците и техните лидери нека да си живеят в миналата. Те, финансите не ги разбират политическите им лидери. Дори и Влади-то му на Борисов вече е в списъка по закона на Магнитския.

90

Анонимен

преди 1 година

Все още се намират места където плащат много под минималната работна заплата и те осигуряват на по-малко часове от колкото работиш

89

Певец, от народните

преди 1 година

Това със средните заплати изобщо не ме интересува колко са. Аз не плащам заплати. По-важното е да са добре приятелите ми от обменното бюро Никар. Те да са живи и здрави. Както и да имат много клиенти. За да се затвори улицата Граф Игнатиев от хора, както през 90-те г. на миналия век. Специални поздрави за г-н Георги. С "Катерино, моме". За именният му ден може и да му изпея тази за Василката, младата невеста.