13

Стадо бг

преди 1 година

Браво там има гражданско общество а у нас ни крадът и продължаваме да купуваме от спеколантите.

12

Анонимен

преди 1 година

Аз също се включвам към гърците , но от тук .Бойкотирам до края на месеца

11

така

преди 1 година

се прави. не кът нас мучим по форумите а ходим да купуваме

10

АнонимеН

преди 1 година

МЛЯКОТО 1 ЛИТЪР В ИСПАНИЯ СТРУВА ПО 1 ЕВРО! ВЪВ БЪЛГАРИЯ ВСЕКИ СИ СЛАГА ПО 100% НАДЦЕНКА ЗА ДА ПЕЧЕЛБАРСТВА! 100% НАДЦЕНКА НА БУТИЛИРАЩИЯ ГО И 100% СИ ТУРИ ПОСЛЕ ПРОДАВАЧА! А ГО ИЗКУПУВАТ НА 1 ЛЕВ НА ЛИТЪР

9

Чик чок

преди 1 година

ААА, в Гърция- да. ДОООбре!

8

Анонимен

преди 1 година

Аз отдавна бойкотирам и млечните продукти и саламите, уж натуралните сокове, газираните напитки, шоколада, хляба, всичко що е ГМО. Но не виждам да има ефект. Но продължавам. И не само аз.

7

Анонимен

преди 1 година

Успех на византийците,въпреки че това е единствената мярка от страна на потребителите при нас такова дело е трудно да се случи!

6

заинтригован

преди 1 година

продължавам да се питам, защо наричате тея бъркочи на съвременната химическа индустрия , млечни продукти?

5

МВР СЕКТА ЛИ Е

преди 1 година

Служители от МВР ПЕРНИК и РУ Бобов дол предлагат ТЕРОРИЗЪМ на гражданите , забраняват на мъже Българи да се женят чрез постоянен терор!Моля прочетете, това е истина, не ходете в Перник !Разполагаме със списъци с жертви Българи не роми !

4

Анонимен

преди 1 година

С гърците спазваме един и същ православен календар. От Сирни заговезни 26 февруари до Великден 16 април, 49 дни не се яде месо и месни продукти, както и мляко и млечни. Спазвайте постите, които е определила Светата Православна църква! След 7 седмици без оборот да видите какви цени ще има за Великден 16 април и Гергьовден 6 май. Ама заради пустата лакомия и пpocтотия ще ядете месо и мляко на тройна цена!

3

Анонимен

преди 1 година

Абе то няма как да поскъпнат горивата, фуражите, електроенергията, пък хранителните продукти да не поскъпнат. И както насилствено съсипват и производствата, съвсем интересни неща предстоят.

2

тука

преди 1 година

А тука само чакаме промоцията и ще се избием за каквото дойде-за справка, миналата година битките за олио в известна търговска верига..

1

БРАВО

преди 1 година

ей така се свалят цени ! В Бг това нема как да се случи