204

none

преди 1 година

Ако не искаш ЕС и НАТО да ти се месят можеш да се обърнеш към Руzия. Те ще те оправят какт Украйна. В крайна сметка ние сме избрали да сме с тях. От друга страна се месят защото ние го позволяваме. Също така докат си най бедния член на този съюз няма за какво да се възмущаваш.

203

мак

преди 1 година

Аз пък искам в сащ да спрат стрелбите в училищата. Безопасността е исконно право на всеки и не е само на хартия. Та, нека ес да направии нещо, това няма да е намеса, в никакъв случай.

202

Анонимен

преди 1 година

Ама защо този ще казва, каква ориентация, без значение каква, трябва да има България. Господ ли е, колония ли сме, за да се бърка във вътрешната ни политика. Да, разбрах, колония сме!

201

none

преди 1 година

Те се държат с нас така защото ние го позволяваме. Ние се държим по начин който не предизвиква уважение. Естествено че спасението няма да дойде от вън но ако не бяхме в ЕС и НАТО щяхме да сме още по зле.

200

Анонимен

преди 1 година

До none Докато не разберем, че спасението на давещия е в неговите собствени ръце, а не в ЕС, САЩ или извънземните, ще ни подритват и ще се държат с нас като васална територия.

199

none

преди 1 година

Демокрацията в България е толкова умряла, че и трябва подсилване отвън. Добре че сме в ЕС и НАТО иначе одавна накой като Бойко щеше да е лидер до живот.

198

Анонимен

преди 1 година

Май ефектът е точно обратен. Ако е както в САЩ, всеки щат е със собствени политики и закони и е независим от др с изключение на свободното движение, всичко е ОК в САЩ. Но в ЕС не е моделът на САЩ . В ЕС законът и политиките са Брюксел. Чии модел на демократичен САЩ или по скоро на чина.

197

до 242

преди 1 година

Тебе какво те спира да отидеш там още утре да не би да те спрат партизаните на границата както преди 89-та и да те вкарат в лагер,бягай да се развиваш там.

196

Анонимен

преди 1 година

До "Русофилите вече оплетени...": Защото има санкции към братска Русия. По времето на Варшавския договор учените ходиха на изток, към Москва, Санкт Петербург и Киев.

195

ПП

преди 1 година

Пак чакаме някой отвън да ни оправи

194

Анонимен

преди 1 година

Русофилите вече оплетени в простотията и злобата си радпенявени започват да защитават Горанов и Овчаров, нали знаете *** народ слаба държава, защо всички червени б..луци си държат парите на запад ,децата им учат там,колите са от там,луксозните стоки са от там, внучето естествено учи английски, на екскурзии качваме снимки от там, за в бъдеще бизнеса по-добре да е там,интернета и телевизията са от там по-големи лицемери няма от тия да знаете, как пък един не видях във "велика" раша поне на екску

193

Анонимен

преди 1 година

Санкциите към финансовия министър на Гражданите за ЕВРОПЕЙСКО развитие на България били, за да се подсили европейския избор на България. Хахахахахаха. Тези от САЩ знаят ли фактите или си решават на по една руска водка? Тотална излагация на САЩ!

192

Анонимен

преди 1 година

Това вече си е абсолютна гавра с българския народ. Робииииииии

191

Анонимен

преди 1 година

1300 годишна България е единствения щат на САЩ, в който хората нямат право на избор за управлението на държавата си САЩ.

190

Анонимен

преди 1 година

До Български гражданин 206 Браво ще е ако САЩ приемат също, че други държави могат да им казват преди техните избори кой е корумпиран у тях и кой не и с кого трябва да имат търговски отношения. Ако ние не си прогоним нашата корупция, чужди държави ще ни поставят техните си условия и ще ни манипулират както си искат. Никой няма да ни помогне безплатно и от добро сърце.

189

Анонимен

преди 1 година

До Възмутен Ама не е смешно.Направо да си обявим, че сме колония. Защото щат не сме определено.

188

Анонимен

преди 1 година

Ами ако има обратния ефект? Ако България се отдръпне от ЕС? Какви са тези несправедливости?

187

преди 1 година

ГЕРБ са в калта до колене.

186

Редови Гражданин

преди 1 година

ГЛАСУВАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. ЗА КОГОТО СИ ИСКАТЕ. Не се поддавайте на долните инсинуации на ГЕРБ, че "няма смисъл да се гласува". Не е истина. Има смисъл. Колкото повече гласували, толкова по-малко ГЕРБ-аджии в парламента.

185

Анонимен

преди 1 година

Повече няма да гласувам. Няма смисъл. Нали в сащ гласуват, аз в техните избори не участвам, те е моите да , те решават кое е най - доброто за мен, те са и господар и рай и господ бог, те са светлината и пътя, тяхната дума е праведна и вярна,най - вярна , единствена и неоспорима. Казват ми , че трябва да съм полово неутрален, ставам веднага. Казват ми да рупам червеи , рупам. Казват ми да стоя без ток, че го правили по руска рецепта, аз вече сам си спрях тока, стоя на тъмно и студено. Но съм free