49

Анонимен123

преди 1 година

УРААААААААААА не на еврозоната, не на шенген, вън от ес, сащ, и нато, и разните му там нпо=та

48

АНГЕЛ до 49

преди 1 година

Беше по малка миналата година. От първи януари така наваксаха ,че за първи път от когато има икономически данни индекса на покупателна сила падна под Българския-. Актуални данни - 58.11 пункта за София , 56.36пункта за Загреб. Ето ,че ги изпреварихме и Хърватите !

47

Анонимен

преди 1 година

спокойно ***, лева никой не може да ни го отнеме, дори и да приемем еврото!

46

Анонимен

преди 1 година

До АНГЕЛ__инфлацията в Хърватска е по-малка от тук, нищо, че тъкмо приеха еврото!

45

ВЪЗРАЖДАНЕ

преди 1 година

Искат да ни демотивират с тези "хубави" новини. Събрали сме вече 250к гласа за 3 седмици. Колкото беше подкрепата за Възраждане на последните избори. Остават още 2 месеца. Ще съберем най-малко още толкова за да има референдум по въпроса.

44

Анонимен

преди 1 година

Не заради инфлацията а заради Киряк ***

43

Анонимен

преди 1 година

да, да, заради инфлацията друг път, заради корупцията и липсата на реформи, заради олигарсите, които задкулисно дърпат конците на марионетките в нс по-вероятно, защото частната лаборатория на границата, примерно, е факт точно заради тази корупция и зависимост, колко ли глоби е платила държавата заради гербаджийски и депесарски далавери?... няма и да разберем

42

Икономист

преди 1 година

Тя инфлацията си я има и в еврозоната. Довиждане на куките от българските политика, финанси и медии. Примери за такива са Бойко Борисов, Румен Гечев, Емил Хърсев и много други. Някои от тях са в списъците по закона на Магнитски.

41

АНГЕЛ

преди 1 година

Направете като Хърватите бе. Договорете се с едрите производители цяла година да не увеличават цените и на 1ви януари като приемем еврото да ги актуализират и така за 1 ден да стане една 50% инфлация да може да с кеф да ви изпотрошим главите с жълти павета !

40

123

преди 1 година

УРАААААА.ЕДНО ХУБАВО НЕЩО!!!!

39

Нане

преди 1 година

Мъ някой да им обясни на тия палячовци, че повечето от Нас не искаме в еврозоната... ===)))

38

Пепи

преди 1 година

Иначе всичко друго ни е европейско:)

37

Ужас

преди 1 година

Още герб искаха еврото за да опоскат валутният резерв при горанов санкциониран за раздаване на пари на определени хора от кръгьт

36

Абе..

преди 1 година

Не мога да разбера този напън да се лишим от собствената си валута . Най- богатите страни не са най- простите ...та те не се решиха да заменят собствените си валути. Просто ще се умешим в тълпата.......А и Лев е достатъчно харизматично име за да го заменим с Евро.

35

Анонимен

преди 1 година

Всяко зло за добро. Но валутния резерв е доста апетитна хапка за ненаситниците, които ни управляват. Затова са зяпнали да го лап нат и подсигурят до девето коляно, а вий лап айте мухите и скакалците..

34

Анонимен

преди 1 година

Това са глупости. Голямото печатане тепърва започва. Пазарите не искат да дават заеми на запада а запада не иска да връща взетите вече пари . Решението е да се отпечата целия взет дълг през следващите 10 години .Те и западняците не могат да спрат инфлацията. Зависи къде ще отидат парите. Гледам че държавите са купили повече от 1000 тона злато за една година. Дори държавите не вярват на собствените си хартийки .Света минава към режим на държавно хрантутничество . Хората от частния сектор ще умрат

33

Анонимен

преди 1 година

Поне една добра новина от месеци насам

32

Фед Красивия

преди 1 година

Европейската идея хич не е лоша.И пари даваха ората и даже ни молеха до последните срокове да си патентоваме луканката,ракията и какво ли не.За АЕЦ не са ни молил,Кунева сама се самопредложи и така нататъка.Парите течаха,за някой къщи за тъщи ,за други глоби и данъци...Вече трябваше 4 магистрали от край ,до край,то едната уж цяла а на вълни и още и още...Трябваше да изнасяме луканки и вино вече от животновъди,ние нахранихме 10 зърнара.Да продължавам ли ,къде е проблема или вдянахте?

31

Анонимен

преди 1 година

Слава Богу. Ще си отдъхна.

30

Анонимен

преди 1 година

Ми а дано не покрием, че да не ни натикат и в нея насила и отново да дух аме супата!