21

Анонимен

преди 1 година

русофилите защо не съберат пари за генератори за русия , защото там е много, ама много тъмно и мрачно

20

Арбитраж

преди 1 година

Разбира се, че ние трябва да си искаме неустойките от Газпром!В договора ясно е записано, че газа се плаща в и ние сме го правили, но газа ни е спрян!Никакви рублеви сметки не присъстват в договора!Ако ние не поискаме компенсации, това означава,че сме съгласни с руските претенции, че е трябвало да им плащаме в нарушение на Договора през рублеви сметки!Всички договори са прецизни и обстоятелствени и трябва да се изпълняват така,както са сключени.Могат да се предоговарят,..но този не е!

19

Анонимен

преди 1 година

Другите държави ще съдят газпром, само нашите продажници ще се наведат за пореден път

18

Анонимен

преди 1 година

Само нашите русофили се поддадоха на исковете на Русия. Оня мърсолко Румен Христов беше готов веднага да удовлетвори исковете на криминалната организация Газпром.

17

Fena

преди 1 година

На 15 април 2022 година зам.-министърът на енергетиката информира шефа на Булгаргаз и шефа на БЕХ, че на оперативно съвещание на Министерския съвет от 13 април 2022 г. е решено Булгаргаз да не предприема действия по изпълнение на предложението на Газпром. Това е разследване на в-к Труд и е достатъчно основание да ни осъдят. Затова досега Булгаргаз си траеха, но ако руснаците започнат процедура - вързани сме в кърпа! А тия *** продължават да наливат масло в огъня....

16

Анонимен

преди 1 година

До 1. От нагли *** какво може да се очаква освен олигофрении? Само червените бабички и поклонници на Чорапа не могат да го разберат, защото са изляти в соца, от *** (нискокачествен, като всичко друго от соца).

15

Анонимен

преди 1 година

Кви неустойки, ние сами си го спряхме, този шизофреник ли е или по-зле?

14

дяда яга

преди 1 година

Този масник ще се скатае после, но сега ви лъже в очите..ВЕЧЕ ИМА ПРЕЦЕДЕНТ..ЗА АБСОЛЮТНО СЪЩОТО ГАЗПРОМ ОСЪДИ ФИНЛАНДИЯ в арбитражния съд по договора си. Те ли са глупаците или ние? И те са врякали,че вината е на Газпром,ама с врякане не става..то си има договор. И СЪДА, не този лольо, а именно съда е преценил кой е прав..ще дойде и нашия ред. също като за Белене...и хоп..един милиард долара заради Простото Кире ,влажните Очички и разните му козяци...пак си ги избирайте..и се гответе да плащате

13

Анонимен

преди 1 година

Когато един икономист е с политически пристрастия и коментира действия на своите "любимци" започва да става смешен.

12

Анонимен

преди 1 година

кремъл промени договора, следователно дължи неустойки

11

Анонимен

преди 1 година

резидента си върши работа, помните ли гоце - след два мандара стана милиардер, по неговия път върви румбата - схемата е ясна - продаваш на руснаците интересите на България и забогатяваш, а народа рови по кофите - прекрасна схема

10

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Хаха, по - смешно нещо не бях чувал, че и неустойки ще искаме. Да не сме длъжни, но имаме подписан договор, който прекратихме уж по свое решение, след директна американска заповед. Това било санкция. Като е санкция и другите налагат санкции и то правомерно.

9

Анонимен

преди 1 година

А това икономистче може ли да гарантира безпроблемна работа на АЕЦ-а ни с американското ядрено гориво, хм? И да обясни какво правим с отработеното вече такова, хм?

8

Анонимен

преди 1 година

назначените министри на радев продадоха интереса на родината си - за поред път България е ограбена от престъпници

7

Анонимен

преди 1 година

Икономист коментира юридически и енергийни въпроси...със същия успех интевю можеше да вземете от някой ветеринар!

6

Енергетик

преди 1 година

Абе то е ясно че може да издържим и без ток и без газ, ама няма да е гот и тоя икономист ще трябва да ходи на село да копа и да гледа магарета!

5

дядо яга

преди 1 година

започна се...Разни експерти са привиквани да ни мажат и лъжат колко са били прави тези ,на които сме били поверили парите си и бъдещето да оперират от наше име с тях..нарича се правителство. Състоящо се от хора,българи по паспорт, небългари по убеждения.Така и един друг отличник на Герб, Симеон Дянков,помните ли го как се разпореждаше като с бащиния се изсмя,че ще ги пляска руснаците за Белене. Той се изхлузи, а плясканите бяхме ние, и чинно шефа му Борисов плати каквото му поискаха наплясканите

4

Анонимен

преди 1 година

Ми като е икономист що се прави на юрист!?! Кой е нарушил договора може да каже юрист, който е чел договора! А той не стига че е икономист, но съм сигурен че не е чел и договора защото е конфиденциален.

3

Сатир

преди 1 година

Кънев изтъкна още, че България може да издържи без руското ядрено гориво. Новата геополитическа реалност не означава, че няма никакви алтернативи, добави икономистът. - ААААААААААА къде са алтернативите, оставаме без ток, оставаме без АЕЦ, оставаме без Родина????? За газа, ще си го платим!!!!

2

Анонимен

преди 1 година

Какви условия е променила Русия по договора? Това, че парите вместо по една сметка (блокирана заради западните санкции) трябваше да се превеждат по друга? Айде стига простотии вече! Никой не е искал да купуваме чували с рубли за да си плащаме газа, всичко трябваше да става както и до този момент, но в друга сметка (обясних горе защо)!!!