105

Анонимен

преди 1 година

Щом вече китайските балони им се виждат като извънземни е ясна работата.

104

Уффф

преди 1 година

Тези от марс са много изостанали щом атакуват с балони!

103

Българин

преди 1 година

Тези от САЩ продължават да мислят китайците и техните балони за извънземни. Че дори и с изтребителиги ги свалят. Важното е да има още българи в списъците по закона на Магнитски.

102

Анонимен

преди 1 година

Ако бяха извънземни мислители че кравария щеше още да съществува???

101

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 108 - Защо? А лично винаги съм се чудил на такива тъврдения - виждат извънземни и ... мълачат. Какво ще постигант?

100

Анонимен

преди 1 година

Глупости. Ако са извънземни, никога няма да ни кажат.

99

Анонимен

преди 1 година

"Е, нали вече обвиниха Китай за първия балон, а китайците ПОТВЪРДИХА, че е техен проект..." - потвърдиха, че е техен метероологичен балон. Може и да е. Прекален малък е, за да носи доататъчно опасни заряди, а Китай има поне 150 сателита, които "официално" мога да се позлват за шпионски цели. Ако искат, може да подслушват всяка къща, да четът какво съобщение получваш на телеофна, стига да го четеш и ти навън ... А тоя балон. ... та той дори не може да комуникира с Китай, без да позла сателит :)

98

да

преди 1 година

мъск отказал на украйна да използва сателитите за военна информация! браво! сега атака от всички страни и да се свършва с тая измислена държава!

97

Анонимен

преди 1 година

извънземни с дръпнати очи

96

Nicky

преди 1 година

Е, нали вече обвиниха Китай за първия балон, а китайците ПОТВЪРДИХА, че е техен проект... какви извънземни?! Само след часове плъзнаха още подобни сфери, но те вече не били китайски... няма логика. Извънземните чакаха китайците първо да пуснат техен балон, та чак тогава да налетят с техните?! Нещо американците се омотаха в собствената си параноя.

95

верно

преди 1 година

Това са китайските балони. но не са шпионски, защото всичко се вижда от космоса (като няма облаци), заглушават сигнали и прихващат такива, тестват си разни неща хората. Кому е нужно да дават обяснение ;)

94

Анонимен

преди 1 година

не са извънземните а Елвис Пресли който се спуска от небето с балон.

93

Анонимен

преди 1 година

корони, войни, ***, глобално затопляне, буболечки, извънземни - леко почнаха да се излагат, скоро ще им вярват само лоботомизираните

92

до 93

преди 1 година

Хахаха, тоя ме преследва от месеци и ме трие упорито, аз пък нарочно не си крия айпито за да му създавам работа, аслъ т-ъ-п, по-т-ъ-п, нак т-ъ-п, адд.ми.на на днес - хахаха

91

Juls

преди 1 година

Да не забравяме и Чък Норис !

90

Juls

преди 1 година

Няма да се плашите, който е гледал война на световете знае че след като не са ваксинирани ковида ще ги натръшка малко след инвазията, а ако ковида не свърши работа Уил Смит е на наша страна, той бие извънземните с голи ръце.

89

Навлекот

преди 1 година

Ако приемем, че извънземни ни наблюдават, едва ли сме на технологичното ниво, че да ги сваляме. Най-вероятно китайците пращат евтини апарати, за които ВВС то на САЩ всеки път трябва да пращат скъпи машини - гориво, екипаж на смяна и тн. И ако всеки път трябва да го свалят с ракета, която струва стотици хиляди...

88

Анонимен

преди 1 година

Да не са някои от демократизираните(?!?) държави,да им връщат "даровете"? Я Иран, Ирак, Либия, Ливан, Виетнам, Афганистан, Сирия, може и Япония да е (няма давност "благодарността)?

87

вв

преди 1 година

Това са били летящите чинии, които е поискал Зеленски

86

Анонимен

преди 1 година

Т-Ъ-П А-Д-М-И-Н ,Т-Ъ-П А-Д-М-И-Н ,Т-Ъ-П А-Д-М-И-Н ,Т-Ъ-П А-Д-М-И-Н ,Т-Ъ-П А-Д-М-И-Н ,Т-Ъ-П А-Д-М-И-Н ,Т-Ъ-П А-Д-М-И-Н ,Т-Ъ-П А-Д-М-И-Н ,Т-Ъ-П А-Д-М-И-Н ,Т-Ъ-П А-Д-М-И-Н ,Т-Ъ-П А-Д-М-И-Н ,Т-Ъ-П А-Д-М-И-Н ,Т-Ъ-П А-Д-М-И-Н ,Т-Ъ-П А-Д-М-И-Н ,Т-Ъ-П А-Д-М-И-Н ,Т-Ъ-П А-Д-М-И-Н ,Т-Ъ-П А-Д-М-И-Н ,Т-Ъ-П А-Д-М-И-Н ,Т-Ъ-П А-Д-М-И-Н ,Т-Ъ-П А-Д-М-И-Н ,Т-Ъ-П А-Д-М-И-Н ,Т-Ъ-П А-Д-М-И-Н ,Т-Ъ-П А-Д-М-И-Н ,Т-Ъ-П А-Д-М-И-Н ,Т-Ъ-П А-Д-М-И-Н ,Т-Ъ-П А-Д-М-И-Н !!!