10

bl

преди 1 година

Тук нашите са направили добър стратегически ход. Хем доброжелатеност, хем премахват така наречената причина за бавенето, хем тънка подигравка със съседите. Този път - браво!

9

Анонимен

преди 1 година

Малоросите (украинците) са сформирани като нация векове преди велокоросите (руснаците), така че ако някой е като макетата, това са руснаците, а не украинците.

8

Анонимен

преди 1 година

По-добре да дадат агрегатите на пострадалите от земетресенията, а не на неблагодарното пллеме в бюрм.

7

Анонимен

преди 1 година

Макетата нямат нищо общо с Украйна. Защото Киевская Русь е по земите където в днешна Украйна, а ханството на Аспарух не е по земите където е днешна РСМ.

6

Анонимен

преди 1 година

Разбирам действията на политиците в РСМ чисто като логика. Не разбирам действията на политиците в България. След 1944 г. в България няма политици. България в момента е силна позиция защото може да спре РСМ от влизане в ЕС. А какво прави? Нищо не прави. Подигравките с България и българите ще продължават докато народът търпи комунисти да управляват в България. Комунистите са антибългари също като макетата,затова само се радват на това което става. Всички врагове на България се радват заедно с тези

5

Благоевград

преди 1 година

Българи Вандали потрошиха с камъни Македонския Културен Клуб ,, Никола Вапцаров ,, в Благоевград.Вандалите са общински служители , една кандидат депутатка , и един полицай.

4

aa1820

преди 1 година

Като народ сме толкова зле, че наистина е по-добре следващия път да изпратиме бухалки, че да ни бият още повече.

3

Анонимен

преди 1 година

И на македонците им промиват мозъка като на украинците. Вкарват им в главите, че са голяма нация и те почват да си вярват.

2

Анонимен

преди 1 година

Ама защо изобщо им изпращаме?Не беше ли ясно,че провокацията беше умишлена?

1

Неразбрал

преди 1 година

Що така с лошо? Ние им подаряваме, пък те...