25

Анонимен

преди 1 година

В България 90 процента не отговарят, защото някой си изкъртиха носещи трегери и стени от панелките. Понеже няма държава, то никой не им търси отговорност че разрушават сигурността на панелния блок.

24

Анонимен

преди 1 година

При 8 степен могат да издържат само небостъргачи в Япония защото цялата им конструкция е направена да може да се лашка наляво-надясно и дори имат омекотяващи тампони в основата и между етажите.

23

Анонимен

преди 1 година

Нали сте чували лафа на нашенските технически ръководители за краденето на материали: "На четвърта плоча излиза мерцедеса"... Та не че нещо, ама дали ще изпопадат нашите сгради или не, зависи най-вече от това колко мерцедеса са излезли...

22

Русия

преди 1 година

Американскити бг говорящ медии Цофийски путъъти ф скръб

21

Анонимен

преди 1 година

Има един малък град в района на земетресението, в който нито една сграда не е паднала. Властите в града обясняват това с фактът, че са отказвали всякакви рушвети от фирми и не са давали да се строи в разрез със закона. В този град е строено качествено, затова няма разрушения. Т. е. в другите градове явно са се узаконявали всякакви сгради, като се е взимал рушвет от фирмите, които са строели. И има случаи на две редици сгради една до друга,при които едната редица сгради се е срутила,а другата не.

20

Гиб Мелсън

преди 1 година

Молете се при нас да не друсне така, защото тогава ще разберете до болка колко ни е кадърно строителството и колко ефективен строителния надзор. В България всеки българин може да си маха стени в апартамента и никой копче не може да му каже. И го правят.

19

абсолютно точно

преди 1 година

земетресението в турция е най-високата степен по двете скали, при такова земетресение всички сгради могат да се срутят, строителството им не е на ниво, обаче при такова земетресение няма гаранции за никоя сграда! дано никога не се случва в България такова нещо!

18

баба мара

преди 1 година

покривът на блока го прави турчин досега сме го викали 7 пъти за рекламация следвсеки дъжд чака да мине гаранция и след това да си плащаме само дето повече стурци няма да имаме бизнес аз виках турчин да ми оправи ръчния душ нищо ненаправи така че бягаите далече

17

Пак

преди 1 година

да си изберат Ердоган! Следващото земетресение ще е чак след 100 години!

16

:::

преди 1 година

А в Сирия отговарят ли на стандартите?Ако не беше се случило земетресението на никой нямаше да му мине през ум да проверява ,вече е късно.По ниски сгради и контрол.

15

Сега трябва ПАДНАТ

преди 1 година

Цените на квартири у големите градове у България требе да паднат щото вече се знае какво ще стане със строителството у нас вижте Турция и умножете по 5 пъти да е по-зле у нас.

14

Ердоган

преди 1 година

къде спа? Докато се репчи на Швеция, да беше стегнал строителите!

13

Строителите у нас

преди 1 година

Са НЕГРАМОТНИ от кол и въже ромеййци, турции и някакви пияници българи дето се пишат за майстори неуки и прости. СТРОИТЕЛИТЕ в България са най-неграмотните и прости хора на дневно заплащане.

12

У нас ще е по-зле

преди 1 година

Случи ли се земетръс у България всичко ще се срине включително и най-новите сгради и молове. За квартирите у София масово си правят преустройства и дизайнерски ремонти бутат носещи стени турят си гигантски молски плочки за да им е лъскаво и уютно като в мол у дома вкъщи. ВСИЧКО ке рупхне и ке измре у нас. Никакво качество у нас по-зле и от Турция сме.

11

Анонимен

преди 1 година

Защото новото строителство в България отговаря??? Строителите рооооми или турци и гледат нищо да не свършат но да вземат бая пари

10

Анонимен

преди 1 година

Абе незнам но се задава нова бежанска вълна . Стотици хиляди с абезндомове

9

ХМ

преди 1 година

ЗАБЕЛЯЗВАМ ОТ МНОГО ОТДАВНА ЧЕ ДУР БГ И ДНЕС БОЛГАРЕСТАН И НЕЗНАМ КАК ВОДЯТ БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ , СА ГОВОРИТЕЛИ НА ТУРЦИЯ НЕ НА БЪЛГАРИЯ

8

Анонимен

преди 1 година

Обаче пък сградата на камарата на строителите и инженерите стои и не е паднала!

7

ХМ

преди 1 година

ГОРКАТА НЯМА ЛИ КОИ ДА И ГО ТУРИ ИЗРЯЗАН ТОЛКОЗ НЕСКОПОСАНА СТАТИЯ ГОСПОЖА ИВАНОВА

6

ХАХАХАХАХАХАХХАХАХО

преди 1 година

И КВО КАТО СГРАДИТЕ СА СТРОЕНИ С МОРСКИ ПЯСЪК!!! УРАА ЗА ЕРДОГАН И НАЙ-ВЕЛИКАТА ДЪРЖАВА НА СВЕТА ТУРЦИЯ УРАААААААААААА