360

Бомбите на Княгинята

преди 1 година

Дай ми бомбите крещял разгневения президент, Неееее пищяла ЕленаЦицоразмерная - те са за няма да ти кажа кой.Дай бомбите.Посегнал.Хванал я за косата.Извил и шията. Скъсал й сутиена и силикона паднал,Навел се Президентът облажил среден пръст в още топлия силикон и замазал парапета под врата на тоалетната зада него засече руския пропан-бутан претърсвач вкойто било заложеноДНКнапръднятаму. Писнала Княгиня Елена и на ново напълнила сутиена с неподгрята материя силиконена.

359

Анонимен

преди 1 година

Такова нещо Ванга не е казала. Сложих ти плюс по погрешка. Ти си лъжец.

358

Анонимен

преди 1 година

Такива думи дипломатите и държавните глави не използват в речника си !!! Дейвид защо чак сега се сети измисля си явно търси внимание а може би и той като Джонсън иска да се върне на поста на премиер след като вижда че ричито е слаб и не става

357

Антипутиноид

преди 1 година

Ако искате да знаете какво е правилното поведение срещу Русия, вижте какво прави Полша. За кратка справка - през 1940-41г. СССР, в пакт с Нациска Германия, депортират общо повече от 1 милион поляци в Сибир. С такива самозабревени мегаломани няма как да има диалог, проблемите трябва да се решат на бойното поле, и то дефинитивно.

356

Анонимен

преди 1 година

Дължината на глупавата статия се измерва с имената на оплакващия се и жърналиста преписвал чрез интернетна преводачака същите тияглупости но с още по чалната граматика.Погледнете заглавието:Путин плашил Камерън:Аз съм зъл и страшен,с нокти и зъби.Липсва допълнението.След Камерън и двете точки започват думите зъл,зъби зарзали и зюбюли нема кво да й четеме на статията.Последното изречение избирибата"продължава да не желае да нареди трудностите които вероятно са необходими да спаси неговата войнна

355

toti

преди 1 година

То *** кога ще спре да се саморекламира и се мисли за Наполеон....явно го сънува облечен в неговите дрехи....

354

Аз съм

преди 1 година

дребен, плешив и без зъби!

353

Анонимен

преди 1 година

Той целият свят го ненавижда и му се смее на некадьрността а той :,,много сьм зьл и страшен".Ще те видим наесен какьв си.Смешен и мальк!

352

Анонимен

преди 1 година

До Шамил басаев.Аз пък гледай клип как ги бомбата днес в Угледар украинците с ТОС-1А,а и щели да почват да мобилизират в чужбина тия дето са избягали и да ги пращат на фронта.Сега,ако си украинец трябва да минаваш в нелегалност.Те това е демокрация.

351

Анонимен

преди 1 година

До Шамил Басаев щом допряхте много сте велики сорросоидите. Но все тая.

350

Анонимен

преди 1 година

Имиджа на Путин е сринат но и на останалите лидери не ми се вижда много добър Меко казано. Един Зеленски им остана ще го канонизират скоро. Другите са на кота нула.

349

Шамил Басаев

преди 1 година

Анонимния Путинофилски анаЛЛизатор пак се е филмирал.При Угледар Ушанките ядат такъв бой , какъвто го ядат навсякъде.https://twitter/i/status/1624389478386114560А гова е само една траншея....

348

Just4Fun

преди 1 година

Затва, затва. Вие, русофилите, винаги сте били смешни. Ама по-смешни от сега никога преди не сте били. :)

347

Анонимен

преди 1 година

За това ли ви плащат непеотата парите дето ви дават да се забавлявате. Интересно.

346

Анонимен

преди 1 година

До АнонименПросто ви тролим за забавление бе, то е ясно, че Рашка е пътник.

345

Уеуе

преди 1 година

ми ся ко ша прайм, те Киев го взеха за 3 дни, София начи за 3 минути ше я вземат ))))))

344

Анонимен

преди 1 година

До Юсеин болт.Аз пък чух за едни 400000 от Израел дето нямали акъл в главата и не знаели да бягат,а имало и още дето се надявали на някакво чудо в което толкова си повярвали,че приличат на сектанти.

343

Анонимен

преди 1 година

Прегледах форума. Разбрахме че единния Запад ще победи Русия . Защо тогава сто тррола са пуснати да ни убеждават че Русия е слаба и прочие. Не се заяждам просто питам просто отговорете.

342

Юсейн Болт:

преди 1 година

Най-отговорно и с респект заявявам, че след спринтовете с пълно бойно снаражение на едни ултра хипер свръх човеци от една армия на бъдещето, спринтирала от Киев, Чернигов,Змийний, Харков, Лиман, Херсон, вече не съм най-бързия спринтьор в светът!Титлата е притежание на костенурките, които настъпват бавно с месеци, като истински кодтенурки, но като отстъпват, летят като анимационните костенурки нинджа и за седмица дават това, което са взели за месеци! Хахаха!

341

Анонимен

преди 1 година

Е Той е спечелил вече що се правите на луди