41

gogo

преди 1 година

и снимка от български супермаркет, и тази информация не е вярна.Живея там и има леко поскъпване на храните и млечните продукти

40

Анонимен

преди 1 година

Зелените талибани искат да ни откажат от млечните продукти. Няма да стане.

39

Гърците нямат стиган

преди 1 година

Те гърците нямат стигане. Непрекъснато са в стачна готовност и си търсят правата. Да напомням ли как свиха сърмите на макетата за името им - за нула време ги прекръстиха на РСМ! Ние все опитваме да се харесаме на някого -преди на СССР, сега на ЕС! :(А народ тук няма - има само бездушие и егоизъм и всеки гледа как да изкяри и да заобикаля правилата.

38

Juls

преди 1 година

Голяма част от българите и без това са в състояние на бойкот, не заради нещо друго ами и да искат не могат да купят. Ако с бойкот не стане други разумни инструменти за борене на спекулата са бухалки, коктейли ***, въжета с примка, калъпи ***, улични стълбове и озверяла от глад талпа, не че го препоръчвам, нито е цивилизовано нито е полит коректно, ама отговорните да си имат едно наум!!!

37

факт

преди 1 година

Ние НЕ произвеждаме нищо. Всичко е внос- яйца от Полша, плодове и зеленчуци български също почти няма, та млякото ли?! А цените ни са едни от най-високите. Яжте сега бублечки от ЕС, затрихте си селското стопанство..

36

Анонимен

преди 1 година

Вчера в Африка 233 заразени и един починал. ***, които не искат да се ваксинират.

35

Анонимен

преди 1 година

В България вече е рядкост да видиш някъде стадо със животни. По старите си спомнят как беше едно време. Навсякъде беше пълно със ферми и стада. Във всяко едно село! Земята се обработваше, градините се сееха, навсякъде по ливадите пасяха животни. Не се ли замисляте от къде идва сега млякото и храната които купувате в магазините? Едно време нямаше магазини супермаркети. Имаше едни селски магазини в които продаваха хляб, захар, сол и олио. Всичко друго се произвеждаше на място.

34

ОТ КОЛКО

преди 1 година

ВРЕМЕ ВИ ПРИЗОВАВАМ. БОЙКОТ НЕ САМО НА МЛЕЧНИТЕ А НА ВСИЧКИ КОИТО СА СКЪПИ. ВСЕКИ САМ ДА ИЗБИРА. НАПРАВИХА НИ НА БЕТЕР МАЙМУНИ. БОЙКОТА, НО БЕЗ БОЙКО-ФЦИТЕ.

33

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 18, на мен ми е добре. Не виждам нищо лошо да се случва! Освен в Турция и Сирия!

32

В цяла Европа

преди 1 година

ни цакат по един и същи начин.

31

Анонимен

преди 1 година

В България вече не останаха фермери. Селата са празни. Ако направите едно сравнение между обема на млечните продукти в търговската мрежа и обема на произведеното мляко ще видите нещо много страшно. Ще видите че ние почти нищо не произвеждаме! Продукцията на селското ни стопанство за 30 години е намаляла с 90%.

30

Топки трябват

преди 1 година

Ако и у нас стане подобно чудо до 15-20 дни цените ще паднат,но....

29

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 26, я пак? Ти в пещера ли живееш? Забра ви ли за фалита им? Егаси идиоттиитте се навъдихте!

28

Анонимен

преди 1 година

До Напълно очаквано, отивай ти и покажи на младите как се прави!

27

Бойкот!!!

преди 1 година

Бойкот!!!

26

Анонимен

преди 1 година

Браво на гърците! Умен народ - силна държава.

25

Напълно очаквано

преди 1 година

Навсякъде по света има недостиг на фермери. Младите вече не искат да работят истинска работа и да произвеждат реални неща. Най трудно се намират хора за басовите професии. Всеки иска да е на топло в офиса, да не си цапа ръцете, и само да цъка по цял на компютъра.

24

Анонимен

преди 1 година

До Простотията убива, следователно не си в позиция да казваш :) С други думи нямаш положение в обществото за да те слуша някой. Сега дали разбра?

23

Простотията убива

преди 1 година

В България като кажеш накъжете спекулантите не купувайте,те се юрват точно от спекулантите да пазаруват.

22

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 18, Цензурираха ми полето "Име", идд ииоте. С надигането на гоите ще стане по-зле. Мисли преди да пишеш! На кого му трябват метежи? Дали ти стига мозъка? Въпросът е реторичен, Вижда се от коментара ти, че не ти стига! Мислете с тези кратуни! Не са ви дадени само за ядене и пиене!