26

Анонимен

преди 1 година

До До Нали е война? - Много сте бойни такива, а сте първите, дето бягате, като стане тежко ...

25

Анонимен

преди 1 година

Капацитета на Украйна е окло 6000 снаряда/ракети/дрона на ден. 99% от това са снаряди.Капацитет на Русия е ооло 60 000 снарда/ракети/дрона на ден. Пак е около 99% снаряди. Проблемът е, че качеството не е толкова по-добро, че да може, да покрие масивната разлика от Руска страна, дори напротив - говори се, че руската артилерия била с малко по-голям обхват, а в при тея неща, едни 50-100 метра са решаващи понякога.

24

До Нали е война?

преди 1 година

Как на войне товарищ - срещнеш ли руснак, забиваш му куршума между очите. Срещнеш ли русофил - забиваш му кирката между рогата. Срещнеш ли русофилка - забиваш и лопатата между краката.

23

Анонимен

преди 1 година

До До Нали е война? - Те в само в Хаксово се оптиаха, да им се противопоставят ... колко изкара? 2 часа?

22

До Нали е война?

преди 1 година

Нали е война, да не искаш и украинките да посрещат пияните руски солдатти като българките, със свалени *** и вдигнати поли, дюпеннцето свежо вазелинирано и прилежно притворено с две ръчички?!

21

Анонимен

преди 1 година

Изпращат им сега ... Леопард 1, дето са в по-съмително състояние и от Леопард 2, дето неците трябвало да "ремонтират", а излязоха слухове, че на места, просто танковете не са били изцяло сглобени. Все пак - защо Германците да харчат пари за евъоръжение? НАТО (т.е. САЩ), така и така гледа, да не им дава много свобода, че помнят, какво се случи последните 3 пъти (да, три), като я имаха.

20

Нали е война?

преди 1 година

Цветя ли трябваше да са носили? На бандеровците дето убиват със автоматен откос в главата пленени и предали се войници?

19

Анонимен

преди 1 година

Имало руски обстрел.Тия укропитеци сами се бомбат. Ще се изтрепат ,докато Зелената Гг_Листа дефилира из Европейския манеж.

18

Анонимен

преди 1 година

17 ракети са свалени или 17 ракети са преминали?

17

Анонимен

преди 1 година

Укритата пак лъжат - нали на руснаците им свършиха ракетите? Укритата само си взривяват градовете, че да искат помощи.

16

Гошо

преди 1 година

"Руските войски са обстрелвали през нощта Харков и Запорожие" и добре са направили ,много добре ,пак да повторят

15

Аз съм

преди 1 година

Ако пооправят малко мерника,това ще е помощта за Сирия за земетресението.

14

ЕС Цензура

преди 1 година

Защо статистиката и данните на Мосад от миналата седмица за загубите и ранените на Украйна, НАТО и Русия в Украйна у нас не се публикуваха. Защото загубите на Украйна и НАТО са чудовищни.

13

Помнете

преди 1 година

Няма невинни Украйнци.

12

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Това на снимката изобщо не е бомбен или ракетен удар. Не, че няма такива де, но смеят ли да ги покажат. Колко са жалки тез "ЗЕЛЕНИТЕ" въпреки оръжията.

11

до 9

преди 1 година

Абе те ги събират, ей на немците набързо пенсионираха старите Леопард 1 дето са еквивалент на Т72, над 100 бройки събраха от старите складове. Проблемът е да договорят нещо в замяна, никой не иска да дава даром, дори стари оръжия. От друга страна немците хем ги е страх да не си навлекат неприятности хем ги сърби щото имат да си връщат от ВСВ, никой не може да преглътне унижението от поражението, ей го и Путтята вижда че е направил грешка ама не иска да признае поражение.

10

бай Гошо

преди 1 година

да де, ама който се пъне да произвежда дронове и "умни бомби" с хамеркнански "иновации", за да се опитва да обстрелва РФ "дълбо в тил", нема да има "критична инфраструктура"...Нещо се чува, че напоследък укрите се дърпали и не искали да работят във военните им предприятия - Бягали, понеже ракетите почнали да разрушават не само заводите, ами и цели районите около тях...Ами, това е положението: искаш война - получаваш я, даже с бонуси!

9

Анонимен

преди 1 година

Русия е свършила ракетите. Най-вероятно украинците сами се обстрелват.

8

НАТО е пълен Т.шак

преди 1 година

Хахаха войната още не е започнала а НАТО не може да събере 100 танка тази бутафорна смешна организация скоро ще се разспадне. Турция иска да напуска НАТО ако това стане доминото ще тръгне. А на Укрите пак им напукват празните кратуни.

7

Анонимен

преди 1 година

Обстрелвали са военни пбекти