21

Анонимен

преди 1 година

Ако Гешев беше проблема на тая държава,то означава той да бъде решен на мига,проблемът на България са червените бичмета които я опоскаха до шушка по времето на прехода,превърнаха я в една картелирана обезлюдена територия пълна със зависимости,за капак на всичко в тия смутни времена те си назначиха един фелдфебел на власт който за две години докара анархията и безвластието в страната ни,времето да се лови отново риба в мътни води!

20

Анонимен

преди 1 година

Внасяйте подписка за ИМПИЙЧМЪНТ на кРадев!

19

Анонимен

преди 1 година

Един ден ще изтече мандата на прокурор и ще дойде нов, нещата не само няма да станат по-добре ами точно обратното, всички олигарси и престъпници в крупни размери ще получат отново чадър.

18

анонимен

преди 1 година

Децата на комунистите яхнаха властта, след като обраха парите на държавата след 1989 г. и станаха милионери!

17

до 17

преди 1 година

Борисов ли го измисли това с пиците? Да си гледа детето и да не фантазира

16

анонимен

преди 1 година

Тоя ли у-б-и-е-ц на котки, ще ни прави съдебна реформа?! Стига вече сте го показвали!

15

Анонимен

преди 1 година

Зарков, до теб ли опря съдебната реформа, бе?

14

Мистерията

преди 1 година

България си има мистерията на Българските гласове, НО и мистерията, как от 80% желаещи демокрация, избраха с 60% руски президент? Ако се съберат гласовете от изборите на ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС, това са 80% хора гледаши само и единствено към Европа. Как само има няма 20% от БСП, Възраждане и Възхода руско подкрепящите, успяха да влязат във власта с Президент? Каква беше тая чудовищна манипулация? Как ще промениш волята на 80%от хората г-н Президент? Защо ДБ не протестират срещу това, а за Божков?

13

Аноним

преди 1 година

Зарков кой си че ще внасят нещо си незнам къде си Зарков назначен служебен драпа като Янаки да се уреди до живот

12

Анонимен

преди 1 година

До 16:Имаше спец,но Кирчо и Кокорчо ги закриха,защото пречеха на техните доставчици на специални пици...

11

Анонимен

преди 1 година

Няма ли някакви спецчасти, които се борят с престъпността в тази държава, които просто да влязат в "прокуратурата" и да свършат работата?

10

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

Зарков от комунистически род иска да реформира прокуратурата в демократична България Е изобщо има ли вече държава

9

Анонимен

преди 1 година

Мястото на г-н Гешев и неговата опг е в ареста до като се събират доказателства, разпитват свидетели и се подготвят респектиращи обществото присъди. Нямам нищо против връщането на смъртното наказание, защото "хора" като Борисов, Цацаров и Гешев се страхуват само от руската правораздавателна система. За тях демокрацията е спасение да извършват престъпления

8

Анонимен

преди 1 година

Абе шемети,първото което трябва да бъде поискано от новият парламент е импийчмънт на фелдфебела,лицето докарало безвластието и анархията в България и всички последващи негативи от това!

7

Царя е гол

преди 1 година

Цяла Европа вижда как сме се запътили към Русия. Не само, че няма да приемем Еврото и да влезем в Европа, най-вероятно ще ни премахнат валутният борд и да видиш тогава, тия прости пропагандатори на руски опорки и силния лев, как ще ревът и как ще страда народа! Не хипер инфлация като Турция, а мега хипер инфлация като Хондурас. Стойността на лева, ще е с цената на килограм върната хартия на пункт за вторична употреба от клошар. Тоз президент, деца няма ли в България, акъл няма ли? Как ще сеЖивее

6

Майора

преди 1 година

Спри се Зарков , това не е времето на двдо ти , каквото кажат отгоре , това и да става! Видяхме некадърното ви управление щом татко Петко преговаря за газ и спира строителството на "Струма"!

5

Анонимен

преди 1 година

Противен тип! Отроче на върли комунисти! Как го търпите още, че и беше в парламента! Кога най накрая ще има лустрация - никакви бивши свързани с комунизма повече във властта!

4

Анонимен

преди 1 година

Кат ви знам рИформите от 30 години насам...от рИфурматори кат вас се докарахме най-изодзадзе на света.

3

Анонимен

преди 1 година

Ех, Зарков, и ти си поредният червен лаладжия и мошеник!

2

Дрънканиците

преди 1 година

На любителя на котки не ни интересуват.