33

ББ

преди 1 година

е бочко дойде на власт като излъга хората,че ще бутне барбекюто на доган,станаха авери в грабежите и бочко подари тец варна на доган,пък ние сите му плащаме студен резерв...каквото и да означава,тотални грабежи бре,за хора ви нямат,с тояги ще ги изтепем...ама топки?децата ви ще ви презират и ще се отказват от вас!!!

32

Хахаха

преди 1 година

това е най подценяваният човек в България,товае най знаещият нравите,схемите...боже...избора си е негов,да свърши като Костов като никой...или да е ядрен взрив...не го дразнете...само Бог е безгрешен...ЦЦ е човешко като нас

31

Алекс

преди 1 година

Цецо залудо се напъва.Въпреки американските тираджийски долари,не успя да влезе в парламента.Избирателят не иска корумпиран и неграмотен физкултурник.

30

Анонимен

преди 1 година

Цвъкито съвсем изпращя-от вярното кученце на Бойко,сега ще става сол *** на Простото и Кокорчо

29

Хахаха

преди 1 година

Прим.ти дават оценка на ЦЦ,той създаде Герб,факт,той печелеше изборите за герб,факт,няма по знаещ от него за политическите нрави и как функционира системата!не бързайте да го съдите

28

Анонимен

преди 1 година

И ПП, като всеядни, ще гушнат с радост Цвъки като Рашков. Уж не искат статукво, мафии, пък все с такива се събират. Като оная приказка за краставите магарета.

27

Bg izmet

преди 1 година

И ТОЗИ НАДЦАКА НАРОДА БАРАБАР САС Б.Б ..СЕГА ЩЕ МУ ПРОДАВАТ ГАЗ ОТ ЧЕРНО МОРЕ...

26

Анонимен

преди 1 година

Хахаха от Боце към ПП , що тей бе Цеци ?

25

нднс

преди 1 година

цветанов ти си мумия не се изказвай ине давай акъли

24

Анонимен

преди 1 година

Цвъки, не си много умен. Това ТРЯБВА да бъдат последните предпсрочни избори! Парламентаризма не ви е игра или рулетка която можете да завъртите когато си поискате.

23

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

Цветан Цветанов с ПП, Демократична България и други демократични структури са бъдещето. Те ще положат надгробен венец на досегашните просъветски,псевдопатриотични и диктаторски формирования. Тогава ще имаме наистина Демократична България,достоен член на 500 милионното и растящо семейство,наречено Европейски Съюз.

22

Анонимен

преди 1 година

Тоя се ненаяде с апартаменти

21

българин

преди 1 година

Цецко,ти беше един от разбойническата организация.Втория.Участваше в техните безумия.Ти носиш отговорност почти колкото банкянския разбойник.Отвори си устата,за да бъде вкаран в затвора доживот,заради престъпната МУ дейност.Друг път нямаш.Ти не можеш да си ново лице в политиката.90% от хората са отвратени от банкянските улични разбойници и крадци.Не си мисли,че сега си нещо различно.Пак ти казвам-отвори си устата,за да получиш поне малко прошка.

20

ЦВ. ЦВ.

преди 1 година

КОМУНИСТИ ОТ ВСИЧКИ ПАРТИИ - ОБЕДИНЯВАЙТЕ СЕ.!! ..... ПП=ДБ=БСП=ЦВ. ЦВ..

19

19 АПАРТАМЕНТА

преди 1 година

ЦВ. ЦВ. гони Рашков..... По всички възможни показатели.......

18

Веско

преди 1 година

Цецо, по добре си стой във фитнеса. в политиката - хората ти дадоха 0.9%.....не ставаш, предател си

17

6 АПАРТАМЕНТА

преди 1 година

Цв.Цв.браво на тебе,голямо заключение,защото ние си мислихме че ще са последните.

16

анонимен

преди 1 година

Eх, и ти ли бе, Бруте (пардон, Цветане)! Щом си паднал до това да подкрепяш некадърниците от ПП и присламчили се към тях ДБ само и само да насолиш на Борисов, значи спукана ти е работата.

15

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 18...време ти е да се оттеглиш.местата на свършване

14

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 15... Тука ли ще бягат рашките?.. У ваше село си ги приемай