336

Анонимен

преди 1 година

'' без някой да дефинира какво означава победа '' ................................... победа означава Украйна да си върне границите от 91-ва година и да бъде приета в Нато и ЕС, другото значение на победа за цяла Европа ще е - Русия повече да не може да напада и убива само защото кървавия диктатор в Кремъл е откачил, и това може да стане само с доставки на оръжия за Украйна, а не с 'дебати' ... А за ядреното гориво е прав.

335

Кръчмаря

преди 1 година

На нас ни трябва руското гориво,и не ни трябва конфликт с Русия.Нито икономически,нито политически.България трябва да запази възможно най-голям неутралитет в братоубийствената война породена от икономически причини.Това е и причината за изкуственото разтурване на БГ Парламента след едностранните политически твърди решения на ПП за пълна подкрепа на войната срещу Русия.Това само би навлекло на България,кардинални икономически проблеми.А такива ние не искаме.Българските политици ходят по тънък лед

334

Анонимен

преди 1 година

Да излизаме по-скоро от ЕС и да отворим място за украта. Нищо добро не ни донесе това членство. Загубихме и малкото, което имахме.

333

Българин

преди 1 година

Зеленият чорап какво прави в Брюксел? Никой не го е упълномощавал да дава мнение какво ще прави България !!!!! Не знае ли , че това се прави с акт на Парламента ? Но пък тоя нищоправец се мисли за господар вече ! Сами си постлахме тази простотия, сами ще си я носим!

332

Пострадал

преди 1 година

България не може да приеме снкции срещу руския терор в Украйна ! България може само да раздаде оръжие на бивши полицаи, бивши комунисти , за да продължат изтребването на критици на управлението на един Чорап! Вече са ни почнали новите Радев-югенд !

331

Анонимен

преди 1 година

Защото след 10 години свършва ядреното гориво. Ти средно образование имаш ли?

330

:)

преди 1 година

ЗАЩО СЛЕД 10 ГОДИНИ, НАЛИ ТРЯБВАШЕ ДА ЗАМРЪЗНЕМ ОЩЕ ПРЕЗ ДЕКЕМВРИ 22-РА?:)

329

:)

преди 1 година

ПТИЦИН, АЙДЕ ПО-КРОТКО. :) НИТО СИ РОДЕН 90-ТА, НИТО РУМЕН ЩЕ НИ ИЗКАРА ОТ ЕС.

328

Анонимен

преди 1 година

Българският народ е пппрррост народ! Ама след 10 години като остане на тъмно и студено, ще му дойде акъла!!!!

327

Анонимен

преди 1 година

Аз като роден 90та мога да заявя, че Радев е един от 10 адекватни българи над 40 годишна възраст. Останалите или сте залитнали мутренски на запад или илюзорно на изток. За разлика от всички мижитурки, за които гласувате 30 години, Радев започна газова връзка със Сърбия и диверсификация с Турция като нито говори за напускане на съюзите, в които сме, нито против Русия. Той е един зрящ на 100,000 еднооки и на милион слепи. Псуващите от политика не разбирате, а Ви влачат емоциите за носа.

326

Анонимен

преди 1 година

"как ли?... ами както сега герп ще спечелят изборите, с хартия и "невалидни" по-точно неудобни бюлетини" - миналите избори не ги ли спечелиха отново герп с удобните електронни машини? Никой не е виновен, че над 65% от населението се е изсипало в София и не се връща по родните си градове да гласува. Отиди в един средностатистически офис и ще видиш, че над 80% от тези до 35 години не са ходили до урните. Това е така заради родените преди 85та, които продължават да лижат ту на запад, ту на изток.

325

Анонимен

преди 1 година

Този нищоправещ защо е там!И като какъв дава мнение...

324

???

преди 1 година

До ЬЬЬМного си т ъ п Саше.Нали докато се смени горивото трябва с години да работи и с двете.Това не се сменя наведнъж.Трябва да е под мониторинга на руснаците и да се следи за аномалии.

323

Анонимен

преди 1 година

До Бaце А ти си отивай в Турция

322

3M

преди 1 година

тоз зелен чорап кога ще го изритаме от президентството?! Прекали вече

321

Бaце

преди 1 година

Отивай си в Русия,бе б****!!!

320

той не е вое--

преди 1 година

нолюбец ! Просто има ненормалнса представа за постигане на мира във тази ситуация ! То Крим си е руски украйнци няма те са си руснаци който военолюбците накараха да нападнат напълно руските донбас и луганск ! Сигурно ни е включил във ссср 2 !

319

Анонимен

преди 1 година

Ами като не отивате на изборите така ще е. Заради този президент ще видим Шенген ама през крив макарон. Направо го е ударил през просото, не знам с какъв акъл ги говори тези неща.

318

той не е вое--

преди 1 година

нолюбец като страните от ес и нато -- идеята му за мир е следната ; военолюбците оставят украйна без оръжие русия ги унищожава като държава и настъпва мир и благоденствие . ащкоусун смел генерал !-- като него във България има много !

317

Гражданин

преди 1 година

Военен съд за този ***! Излъга народа! Излъга хората, които гласуваха за него! Ще има възмездие!